icon

Som tehotná?

xxxxxnnnnn
31. aug 2016

Ahojte. Vzhľadom na to, že dnes sme uzamkli 797 stranovú diskusiu, do ktorej ste vkladali Vaše otázky ohľadom možného tehotenstva, tak zakladáme novú. Čiže všetky dohady ohľadom možného tehu, tehotenské testy ...............sem 🙂

sibalka21
12. nov 2016

@mata7185 Pokial viem zvacsena sliznica znamena aj MS, cize pokial to trvalo az 5-6 dni, kludne si mohla mat len slabu MS, vobec to nemus znamenat ze si tehotna....

miriam1983
12. nov 2016
sibalka21
12. nov 2016

@zoe09 Mala si dve MS a testy negativne, nie, niesi tehotna... Je chripkove obdobie, skor by som sa priklanala ku crevnej chripke

mata7185
12. nov 2016

@sibalka21 no uvidime nic nenahlim pockam 🙂))

mata7185
12. nov 2016

Chcem sa este opytat krcok mam dole uzavrety a tvrdy a mam biely vytok takto som podobne mala vytok ked som otehotnela a krcok mam tvrdy a zavrety uz dlchsi cas

miriam1983
12. nov 2016

@mata7185 ako si zistila, ze mas krcok uzavrety?

missellis
12. nov 2016

Caute baby, mate niektora skusenost s uhniezdovacim krvacanim? Ovulku som mala utorok-stredu. Dnes je sobota, mierne ma pobolieva podbrusko a ked som si kontrolovala krcok, mala som asi hodinu vzdy trosku krvi. Vyzeralo to asi takto, fotka je stiahnuta z netu. Mierne krvacanie sa vzdy objavi aj ked ovulujem, tento mesiac sa mi to objavilo aj v predpokladane dni ovulacie ale to je fakt len akoby malicke pasiky v hliene a toto bolo ine. Nechraneny sex sme mali v pondeok, je podla vas mozne, ze by sa mi vajicko uz uhniezdovalo?

luka151
12. nov 2016

@moni244 nepamätame si cibsa neurobil do mna.. a kramy mi uz vtedy meskali

xxxxxnnnnn
autor
Odpoveď bola odstránená
mata7185
12. nov 2016

@sibalka21 ked zena dostane menzes sliznica prestane rast a zmensuje sa lebo sa odlupuje snej hlien a ide von z krvou

sibalka21
12. nov 2016

@mata7185 jeziiis prepac nevsimla som si co sme riesili :D

mata7185
12. nov 2016

@sibalka21 v pohode ☺ len som to citala na nete ja mam 2 deti a nigdy som toto nesledovala 🙂 asi to ide vekom teraz pred 3 mesiacmi som potratila v 12 tyzdni tak dufam ze sa zadarilo len tomu kus vsetkemu nechapem ....moj doktor nebol ochotny vysvetlit to :(

alexko33
12. nov 2016

@missellis je to malo pravdepodobne,uhniezdovanie prebieha väčšinou na 10-12 deň,krvacať môžeš trošku z toho,že si kontroluješ krčok

15tibetan3
13. nov 2016

@sibalka21 pisem IP, dakujem

be1
13. nov 2016

Ahojte, prosim o radu. Vysadila som antikoncepciu novynette po cca 5-6 rokoch. Blister som minula do poslednej tabletky, potom mi prišla menštruacia ako obvykle. (ta skoncila 20.10).
27.10. sme mali s priatelom NPS. Len potom 29.10 som opat "dostala" ale 31.10 mi skončili. Myslela som že to koli vysadeniu až kým neprešli dva dni a zas som mala slabe od 2.11-4.11.Odvtedy chvalabohu nic.
Teraz vsak neviem ci to bol nasledok vysadenia aj keď som čítala že baby majú skor opačný problem že sa menštruacia skor nedostavi.
Neviete mi povedať či bola možnosť že som mohla otehotniet alebo znak toho ze ta menstruacia zas po NPS prišla tehotna nebudem. Uvidime, cakam ci bude meskat alebo nie len teraz ani sama neviem ktoru menstruaciu mam brat za "poslednu"

sibalka21
13. nov 2016

@be1 To urcite nebude z tehotenstva ale z toho ze si po 6 rokoch vysadila antiku, telo je trochu zblbnute... Pockaj kedy pride dalsia MS

magdalena114
14. nov 2016

Dobry den,chcem sa spytat uz mi 2den meska menstruacia,chcem sa spytat pobolieva ma pod bruskom ne v kuse ale zacne boliet az trocha pichat a zase nic a potom zase sa to opakuje,chcem sa spytat ci je to zle alebo dobre znamenie este som sa s tym nestretla,prosim o vase rady vdaka

sono2
14. nov 2016
milos32nika21
14. nov 2016

@magdalena114 urob si test....mozno si tehotna.☺☺☺

magdalena114
14. nov 2016

Tak uvidim baby,nechcem sa sklamat zase newiem ci je ten spravny cas abo ci nieje este skoro ???

magdalena114
14. nov 2016

@milos32nika21 ty si uz mala taku skusenost ?

milos32nika21
14. nov 2016

@magdalena114 nie neni to skoro ked ti dva dni meska uz by ukazalo aspon nieco testny

magdalena114
14. nov 2016

@milos32nika21 tak fajn zajtra si a uvidim co a ako drz palce 🙂 🙂

milos32nika21
14. nov 2016

@magdalena114 rano si sprav a daj fotku mozno uvidime niakeho dusika ☺

sono2
14. nov 2016

@magdalena114 vôbec nie. Kúp si doktor max. Max lady 2v1 ja som mala koľajnice 2 dni pred MS.

anuskagoreova
14. nov 2016

Ahojte poradí mi niekto dnes som mala dva krat strašne krče v podbruškú neznesitelnu bolest chcem sa spýtat čim by to mohlo byt.dakujem

sardinka336
14. nov 2016

@anuskagoreova no nahnevaš sa na mna, ale ja nepochopim tieto otazky! Kto moze vediet čo ti bolo? zarazene prdy?? chapeš...to moze byt hocičo a kto ti aj napiše ,,čo to asi je,, tak to tak byt vobec nemusi. Tak ti dam na vyber kedze vychádzam z informacie ,,krče v podbrušku,, čo je širokospektrálny príznak - plynatost, zapal v bruchu (vaječníky, obličky) mohol to byt obličkovy kamen ako sa ti posuval, viróza, porucha trávenia, črevné vredy, zrasty, predmenštruačné zaležitosti ...ak si mala tieto priznaky len dnes 2x tak zrejme o nič nejde. Ak by sa objavovali častejšie treba navštivit odbornikov z radu gynekologie a urologie.

nella15228
14. nov 2016

nella15228 Ahojte som tu nová a rada by som počula aj vas názor. Posledna ma mi skončila 8.10. je síce nepravidelná no teraz mi mešká vyše týždňa. Pred dvomi týždňami som mala dvojdňové slabé krvácanie. Od v Tedy mam bolesti v podbrušku sem tam slabé sem tam silne prsia mam trosku naliate ale nebolestivé. Test mi vyšiel pred tromi dnami negatívne a najskôr kedy sa dostanem k lekárovi je az o tyzden. Môže byt ze som si test robila skoro alebo som prechladnuta? No pri cikani ma nepali. Prosim o radu 😔

magdalena114
14. nov 2016

@milos32nika21
@sono2 tak dnes pojdem kupit ak snohnem ak nie tak az zajtra pojdem kupit test a dam vam vediet kocky 🙂

didi2102
14. nov 2016

takze pridavam sa ... vzdy som mala 28dnovi cyklus avsak minuly mi meskala mrcha cez tyzden , bolelo ma brucho ked som na nom lezala , byvalo mi zle, testy boli negativne a nakoniec mrcha prisla .... tento mesiac mi to zase meska neviem ci sa mi cyklus posunul z nicoho nic na 35dni :( bojim sa sklamania mam tusaka ze mrcha pride a zase nic ... je to proste stresujuce aj ked chcem byt nad vecou ... velmi po babatku tuzim a ked mam mat zrazu problem s cyklom je stres este vacsi