Som tehotná?
Ahojte. Vzhľadom na to, že dnes sme uzamkli 797 stranovú diskusiu, do ktorej ste vkladali Vaše otázky ohľadom možného tehotenstva, tak zakladáme novú. Čiže všetky dohady ohľadom možného tehu, tehotenské testy ...............sem 🙂
@monka12 ja som mala tento mesiac 1-2 den spinenie 3 slabucke krvacanie a 4-5 spinenie to som mala prvy krat a niesom tehotna co ja mavam aj 6 dni a od 1 dna krv ...
Ahojte mešká mi MS už 9 dní cyklus ešte nemám poriadne pravidelný predtým som ju dostávala skôr o týždeň ale posledné 2 mesiace som dostala na deň presne. Asi pred dvoma týždňami som mala s priateľom nechránený prerušovaný sex, dnes ma bolia prsia, dni dozadu som cítila aj podbruško, mám zelenožltý výtok a bojím sa že som tehotná včera aom si robila test, kt. Bol negatívny. Čo mám spraviť aby som neostala tehotná ?
@qrt tehotná nie si a čo máš spravit? Sexovat zodpovedne...čize bud priatel kondom alebo ty HAK, pharmatex...trh je plny sposobov ochrany len si vybrat ...čo ine poradit? Prerušovana suloz je vhodná pre páry, kde by prípadne tehotenstvo nebolo problémom.
@qrt To- bojim sa ze som tehotna- som si nevsimla.... Co mas robit? CHRANIT SA? Zeby? To jak mozes mat nechraneny sex ked nechces byt tehotna? Aby si tu potom kazdy mesiac stresovala ci niesi v tom? Presne ako pisu vyssie, na trh je milion druhov ochrany a vy sa spoliehate na prerusovany sex? :D Ach jaj...
Ahojte máte niektorá skúsenosti s potratovými tabletkami RU-486 + Misoprostol
Čo by iné ženy dali za to, aby mohli mať bábätko a toto... ja neviem... Je mi jasné, že v 17-tich mať dieťa je priskoro, ale radšej skôr ako nikdy... to je tak, keď ľudia nevedia znášať dôsledky svojich činov... V dnešnej dobe, keď je prístup informáciám o možnostiach ochrany pred neplánovaným rodičovstvom, bezproblémový a aj tak chcú ísť podaktorí hlavou proti múru v domnienke - však raz sa nemôže nič stať, veď máme prerušovaný styk atd... A keď sa už stane, tak hor sa na to, ako sa rýchlo zbaviť zodpovednosti... ☹
@moni244 no grc, čo ti poviem... Taká ,,vyspelá,, baba a taká blbá. A ten jej exot tiež. Prvý krát ho vytiahol a už si myslí že vie ako na prerušovanú súlož. Aj ja som mala 17 ...'aj ja som mala priateľa a tiež sme spolu spali, ale nikdy nikdy bez ochrany. A keď nám raz rupol kondon, lebo aj to sa stáva, hneď som užila tabletku po. A keby som ostala tehu, tak by som zmaturovala tehu..a nikde som nepisala čo mám robiť. Vedela som čo sa môže stať, ale táto blba mládež by hneď len trtkala a potom chodila na potraty ako na zmrzlinu O.o

Ahojte môže byť žena tehotná keď má takú menštruáciu že prvé 4dni má len slubulinke až skoro žiadne spinenie aj to len po toalete a potom slabé krvácanie ostatné dni a brucho akési čudné akoby nafuknute