icon

Som tehotná?

xxxxxnnnnn
31. aug 2016

Ahojte. Vzhľadom na to, že dnes sme uzamkli 797 stranovú diskusiu, do ktorej ste vkladali Vaše otázky ohľadom možného tehotenstva, tak zakladáme novú. Čiže všetky dohady ohľadom možného tehu, tehotenské testy ...............sem 🙂

monka12
17. nov 2016

Ahojte môže byť žena tehotná keď má takú menštruáciu že prvé 4dni má len slubulinke až skoro žiadne spinenie aj to len po toalete a potom slabé krvácanie ostatné dni a brucho akési čudné akoby nafuknute

blcha123
17. nov 2016
blcha123
17. nov 2016

@monka12 urob si test rano

monka12
17. nov 2016

@blcha123 ešte neni po menštruácii to aj počas nej sa môže robiť test?

blcha123
17. nov 2016

@monka12 ak ti meška mozes si ho urobit no nemusi sa ti ukazat pozitivny ale i tak to skus

monka12
17. nov 2016

@blcha123 práve že najskôr my meškala 7dnia potom my prišla taká akú som napísala

sibalka21
18. nov 2016

@monka12 Pokial ti meskala 7 dni a prisla, aj ked slaba, je mozne ze ide o biochem. tehu... Alebo len nerovnovahu... Ked ti skonci MS tak si psrav test, ak bude negativny tak tehotna niesi

karmela
18. nov 2016

@monka12 test si môžeš spravít aj počas ms 😉

kotatko1232
18. nov 2016

@monka12 ja som mala tento mesiac 1-2 den spinenie 3 slabucke krvacanie a 4-5 spinenie to som mala prvy krat a niesom tehotna co ja mavam aj 6 dni a od 1 dna krv ...

qrt
18. nov 2016

Ahojte mešká mi MS už 9 dní cyklus ešte nemám poriadne pravidelný predtým som ju dostávala skôr o týždeň ale posledné 2 mesiace som dostala na deň presne. Asi pred dvoma týždňami som mala s priateľom nechránený prerušovaný sex, dnes ma bolia prsia, dni dozadu som cítila aj podbruško, mám zelenožltý výtok a bojím sa že som tehotná včera aom si robila test, kt. Bol negatívny. Čo mám spraviť aby som neostala tehotná ?

sibalka21
18. nov 2016

@qrt Vies kedy mas ovulaciu? A ak ste mali prerusovany sex, co znamena ze sa do teba nespravil a mas testy negativne, nemyslim ze to bude tehotenstvo... Pockaj do pondelka a ak sa nic nezmeni chod na vyvolavacku

sardinka336
18. nov 2016

@qrt tehotná nie si a čo máš spravit? Sexovat zodpovedne...čize bud priatel kondom alebo ty HAK, pharmatex...trh je plny sposobov ochrany len si vybrat ...čo ine poradit? Prerušovana suloz je vhodná pre páry, kde by prípadne tehotenstvo nebolo problémom.

nivea777
18. nov 2016

@qrt chod ku gyn..zltozeleny vytok nie je dobry..tehotna by si nemala byt

sibalka21
18. nov 2016

@qrt To- bojim sa ze som tehotna- som si nevsimla.... Co mas robit? CHRANIT SA? Zeby? To jak mozes mat nechraneny sex ked nechces byt tehotna? Aby si tu potom kazdy mesiac stresovala ci niesi v tom? Presne ako pisu vyssie, na trh je milion druhov ochrany a vy sa spoliehate na prerusovany sex? :D Ach jaj...

qrt
18. nov 2016

@sibalka21 neviem kedy mám ovuláciu keďže nemám pravidelný cyklus. Nespravil sa do mňa vždy vytiahol to si bol na 100% istý len sa bojím kvapiek lásky

sibalka21
18. nov 2016

@qrt Boze prestante uz s tymi kvapkami lasky, je asi 0,1percentna moznost ze by sa vam to takto podarilo....

qrt
18. nov 2016

@sibalka21 mám strach pretože sme to robili obaja poprvýkrát a hneď sa mi stalo toto

sibalka21
18. nov 2016

@qrt Aha a takto chranit sa? Prvykrat sexujete a ste taki odvazni ze nepouzijete ochranu? To kolko mate rokov? Potom tu len stresujes ci si tehotna

qrt
18. nov 2016

@sibalka21 ja mám 17 a on 21 áno priznávam boli sme nezodpovední ale to že sa tu budem teraz karhať mi moc nepomôže ver že ponaučenie sme si už obaja vzali

qrt
18. nov 2016

@nivea777 čo môže značiť ten výtok ?

sibalka21
18. nov 2016

@qrt Ja ta nekarhem, len sa cudujem, ze vtedy ste boli odvazni a teraz sa bojis ze si tehotna, mala si sa chranit a nemuseli ste si brat ponaucenie... Nuz jedine chod k lekarovi a modli sa aby si naozaj nebola tehotna.. Vies, nahoda je svina ;)

qrt
18. nov 2016

@sibalka21 popravde som nebola ešte pri gynekológovi

qrt
18. nov 2016

@sibalka21 môžem tam ísť v 17 aj sama či musí ísť mama so mnou ?

sibalka21
18. nov 2016

@qrt Mozes ist aj sama tusim....

qrt
19. nov 2016

Ahojte máte niektorá skúsenosti s potratovými tabletkami RU-486 + Misoprostol

sibalka21
19. nov 2016

@qrt Potratove tabletky niesu na Slovensku povolene, mozes mat pekne problemy a nepytaj sa taketo veci na stranke pre mamicky!!!!!! si vobec normalna??????

lavinis
19. nov 2016

@qrt na SVK nie sú legálne, tak ak chceš skúsenosti, skúsila by som najskôr google.

zuzu1122
19. nov 2016

Čo by iné ženy dali za to, aby mohli mať bábätko a toto... ja neviem... Je mi jasné, že v 17-tich mať dieťa je priskoro, ale radšej skôr ako nikdy... to je tak, keď ľudia nevedia znášať dôsledky svojich činov... V dnešnej dobe, keď je prístup informáciám o možnostiach ochrany pred neplánovaným rodičovstvom, bezproblémový a aj tak chcú ísť podaktorí hlavou proti múru v domnienke - však raz sa nemôže nič stať, veď máme prerušovaný styk atd... A keď sa už stane, tak hor sa na to, ako sa rýchlo zbaviť zodpovednosti... ☹

moni244
19. nov 2016

@qrt nechapem tuto nocu modu, sexovat ako kraiky, ochranu nepoznat, nepouzivat a vypisvat na taketo forum podobne otazky a pytat sa na potrat, potratove tabletky a toto ma byt buduca generacia, co ide vychovavat dalsiu generaciu? No zbohom

niky21
19. nov 2016

@moni244 no grc, čo ti poviem... Taká ,,vyspelá,, baba a taká blbá. A ten jej exot tiež. Prvý krát ho vytiahol a už si myslí že vie ako na prerušovanú súlož. Aj ja som mala 17 ...'aj ja som mala priateľa a tiež sme spolu spali, ale nikdy nikdy bez ochrany. A keď nám raz rupol kondon, lebo aj to sa stáva, hneď som užila tabletku po. A keby som ostala tehu, tak by som zmaturovala tehu..a nikde som nepisala čo mám robiť. Vedela som čo sa môže stať, ale táto blba mládež by hneď len trtkala a potom chodila na potraty ako na zmrzlinu O.o