icon

Som tehotná?

xxxxxnnnnn
31. aug 2016

Ahojte. Vzhľadom na to, že dnes sme uzamkli 797 stranovú diskusiu, do ktorej ste vkladali Vaše otázky ohľadom možného tehotenstva, tak zakladáme novú. Čiže všetky dohady ohľadom možného tehu, tehotenské testy ...............sem 🙂

dagaz
29. nov 2016

@monka12 videla na obrazovke? A kde bolo?

karmela
30. nov 2016

@walkyra88 ja nevravím že nemôže ísť o mimo bohužiaľ ale pozri jej foto dozadu ked je ten test negatívny tak ja mám samé pozitívne videnie 😉

walkyra88
30. nov 2016

@karmela ja som mala krasne dve ciarky a bolo to mimomaternicove dokonca tehu priznaky ale mimomaternicove tehu je tehu ale mimomaternice ....

niki_niky
30. nov 2016

Ahojte baby, tri dni mi mešká menštruácia, a mam biely, vcelku husty vytok. Divný tlak v prsiach,alebo skôr niečo ako štipanie.A žily na prsiach dosť výrazne. Bolesť v podbrušku ako pred menštruáciou,ale hlavne,co ma trápi je uz asi dvoj týždňova bolesť v ľavom vajecniku. Pred týždňom som bola na preventívnu,všetko v poriadku. A náladová som neskutočne posledné dni. Hormóny asi riadne pracujú :/ co s tym..

dagaz
30. nov 2016

@niki_niky test?

niki_niky
30. nov 2016

Test dnes ráno negatívny.33DC. Takže nic

walkyra88
30. nov 2016

Ako mozes mat hned vsetky priznaky🙂preboha pms!!!!

angela1989
30. nov 2016

Ahojte, ja som si dnes robila baby test - krásne dve čiarky na ňom, dnes poobede ma aj hneď vzala gynekologicka na vyšetrenie a na sone teda nič nevidela ☹ Vzala mi krv a čakám a dúfam do zajtra za výsledkom. Má niekto takú skúsenosť? Môžem byť tehu? Viem že mi neostáva nič iné len čakať ale neviem sa dočkať 🙂

milos32nika21
30. nov 2016

@angela1989 jasne ze mozes byt a ked ti vysiel pekny test na sone nemuselo byt este nic vidiet kolko dni ti meska?

sibalka21
30. nov 2016

@angela1989 no isla si zbytocne k lekarke hned v ten isty den ako si si nasla ciarky na teste... Asi v 6tt vidi na sone plodovy vak, okolo 8tt vidi uz aj srdiecko... Je normalne ze na sone nic nebolo...

angela1989
30. nov 2016

@milos32nika21 12 dní ale menzes som nikdy nemala pravidelný, test som si robila v podstate len zo skúšky, na základe nejakých drobných príznakov. Dúfam že sa to potvrdí, s mm sa snažíme už viac ako rok 🙂

walkyra88
30. nov 2016

12dni ??to uz by bolo vidiet nieco na sone...si myslim mimomaternicove to moze este byt ale snad si len zle ratala a bude to tehu🙂

milos32nika21
30. nov 2016

@angela1989 sprav zajtra rano este jeden test ak ukazu pekne dve ciarky tak urcite si

milos32nika21
30. nov 2016

@sibalka21 preco zbytocne?? Zobrala jej krv a podla toho zisti

angela1989
30. nov 2016

@walkyra88 tak ako som už spomenula, cyklus mám strašne nepravidelný, stáva sa mi,že menzes mám len raz za dva mesiace

walkyra88
30. nov 2016

Tak to je zvlastny cyklus teda...

xixiximyxi
1. dec 2016

@angela1989 ahoj cyklus je je zvlastny je nepravidelny ja niektory mesiac nemam vobec a hormonalne som ok. Ak si tehotna tak z krvy je to na 100% . Vysledkou sa neboj budu dobre
Sono a krv je na potvrdenie tehotenstva. Ak nic nevidela je to normalne este je to malicke .

veve249
1. dec 2016

Dobrý deň, chcela by som poprosiť o radu.
S manzelom sa snazime o babo. Menzes mi meska 11 dni. V den ked som mala dostat na teste som mala // ciarky druhu velmi slabu, potom o 2 dni silnejsiu, a dnes som si robila znova test a mam zase zlabsiu druhu ciarku. Robila som si aj digitalny test ktory mi ukazal ze som tehu 1-2 tyzdne od oplodnenia. V utorok som bola na sone tam mi este dr. Nic nevidel , robil mi odbery vcera mi volal ze mam hcg 50, zajtra idem na kontrolne odbery. Podla vas to moze byt ok? Za odpovede vopred dakujem

nivea777
1. dec 2016

@veve249 myslim,ze to bude asi potrat ale uvidis zajtra..50 je veelmi malo na to ze ti uz 11 dni meska

sibalka21
1. dec 2016

@veve249 Aj ja si myslim ze je to velmi malo nato ze ti uz 11dni meska... To by si mala byt uz min. v 5tt co by malo byt uz ovela viac... Uvidis co ti zajtra povie lekar, drzim palce...

ivankalaco
1. dec 2016

@veve249 Ja si myslím, že 50 je v norme..3 týždne HCG 5-50, 4 týždne HCG 5-426, 5 týždňov HCG 18-7340 . HCG stúpa u každej ženy individulne.

hanicka31
1. dec 2016

Ahojte žienky, chcela by som sa poradiť. S priatelom sa chránime prezervatívom, zo zdrav. dôvodov nemôžem brať HAK. Nikdy sme nemali styk bez ochrany. No teraz mi už mesiac a pol mešká menš., testy mám negatívne, robím si ich už dva týždne-denne. Mala som v poslednej dobe naozaj veľa stresu, môže to byť spôsobené tým?.. obávam sa tehotenstva, kedže na to pripravení ešte nie sme.

evittam
1. dec 2016

@hanicka31 Pokiaľ sa chránite tak to môže byť stresom, prechladnutím, nejakým vírusom - všeličím - treba ísť k lekárovi a nie čakať adekvátnu odpoveď na nejakom fóre ....😉

nikusqaa1232
1. dec 2016

Ahojte prosim Vás mám dilemu.... Dnes su to presne 2 týždne čo mi mešká MS.... robila som si tehu test no stále negatívny... Môžem byť aj napriek tomu tehotná alebo je to iný zdravotný problém??.... Niekde som čítala že je to možno nízka hladina hormónu a test ho nemusel zaznamenať.... Test som si naposledy robila minulý týždeň v nedeľu... Zajtra idem k lekárke a bojím sa toho čo sa tam dozviem pretože bábo by sme s priateľom už naozaj veľmi chceli.... Má s tým niekto skúsenosti ?

walkyra88
1. dec 2016

Skus si urobit rano test ak bude negativny nie si tehotna..
@nikusqaa1232

nikusqaa1232
1. dec 2016

@walkyra88 Tak už idem k lekárke.... dúfam že to nebude nič iné ako správa o tehotenstve....

dagaz
1. dec 2016

@monka12 ahoj..no ako?

nikusqaa1232
1. dec 2016

Ja sa len bojím toho že čo iné môže byť za tým ak nie tehotenstvo.... Ake iné správy by som sa mohla dozvedieť.....

walkyra88
1. dec 2016

@nikusqaa1232 byt tebov idem si urobit test aj teraz ak si si ho robila pred par dnami a nic teraz uz urcite by boli dve ciarky ak si tehotna ...ak nie moze to byt hormony lieky prechladnutie cysta vselico ine ak si tehotna test uz by teraz urcite dve ciarky ukazal🙂

sibalka21
1. dec 2016

@nikusqaa1232 Je toho viac co by to mohlo sposobit, napr. nejaky zapal, cysta, horm. porucha.... Ale ak boli testy negativne aj po meskani je velmi pravdepodobne ze za tym je nieco ine... Ja na tvojom mieste by som si este predtym ako pojdes lekarke, spravila test...