Som tehotná?
Ahojte. Vzhľadom na to, že dnes sme uzamkli 797 stranovú diskusiu, do ktorej ste vkladali Vaše otázky ohľadom možného tehotenstva, tak zakladáme novú. Čiže všetky dohady ohľadom možného tehu, tehotenské testy ...............sem 🙂
@walkyra88 ja teda tieto príznaky mám,nevymyslela som si ich😁 keď niesom práve v práci tak normálne aj cez deň má premôže únava a nemám problém.si na hodinku dve pospať 😃 nehovorím že mám všetky príznaky ale už mám dve deti a pri nich to začínalo tiež únavou a potom nevoľnosťou .. až na ten test ten bol pozitívny hneď 😆 a s tou prácou to asi vyriešim rúškom...Uvidím ako to bude ďalej
Unava je prvy priznak aj prsia ale caste mocenie urcite nie🙂to som iba vysvetlovala tak ked uz mas 2deti tak uz musis vediet co sa stebov deje🙂
@walkyra88 pokiaľ viem ja tak v prvých týždňoch tehotenstva je časté močenie spojené s tým že telo vytvára hormón hcg...A to ťa núti častejšie močiť,aj obličky pracujú rýchlejšie takže je to podľa mňa normálne...Samozrejme že v treťom trimestri je to už spôsobené tým že bábätko tlačí na močový mechúr..Takto mi to aspoň bolo vysvetlené pred rokmi 😃 keď som bola tehotná 😆
Tak test neukaze hned dve ciarky naraz v navode to aj je🙂mam kamosku co test urobila vecer nic zahodila ho a rano pozrela v kosi ked ho isla vyhodit ze su tam dve a bola tehu🙂tak vobec som pri prvej ani druhej nemocila od zaciatku ...kazdy je asi iny
No takych tu je viacej😂Aj vam😉
Ahojte potrebujem poradiť😃
Pred dvoma týždňami som mala ms. ale úplne slávu bez bolesti a trvalá len 3 dni hneď potom ako mi skončila urobila som si test ale bol negatívny... no ako keby som stále nejaké tie príznaky mala ranná nevoľnosť už týždeň a k tomu dnes som až vracala dosť často bolestí hlavy a chrbtice , mám aj hnedšie bradavky, a pociťujem takú tupu bolesť v podbrušku.. myslíte že stačí tehotenský test alebo zájsť k lekárke alebo nejaký iný názor nato ďakujem 😊
@nikoleta_rapko No mne sa zdá, že akoby tam bol šlabší krížik a nielen slabšia čiarka. Skús počkať pár dní a zopakovať.
@nikoleta_rapko dala som to do negativu je to krizik
@blcha123 boze ty si zlata dakujem krasne 🙂
@nikoleta_rapko nz len neviem co to znamená ci je pozitívny ci negatívny taky som v rukach ešte nemala 😎
@blcha123 krizik - plusko je pozitivny a ciarka teda minusko negativny :D
@blcha123 ale negativ vytahuje Kanaliky....
tak kocky dnes rano som si robila digitalny clear blue a vysiel negativny navyse som mala pocit ze som slabulinko krvacala :((((( menstruacia sa mi ale zatial nespustila a uz meska tri dni vzdy mavam inak pravidelnu tak neveim co mi je uz som z toho fakt zufala :(((( take krasne vianoce to vyzerali
@nikoleta_rapko este nestracaj nadej, testy opakuj vzdy az po 2 dnoch, tak stupa hcg. mozno ten digitalny to este nezachytil, skus este pockat drzim palce 🙂
@nikoleta_rapko mohla si byt prechladnuta preto meskala ms no ked druhy ukazal negativ uz urcite nebudes tehu treba skusat dalej do buducna drzim päste😉
@nikoleta_rapko ale ved je to pozitivne skus o dva dni neskor
Ano alebo nie?v novembri mi meskali 9dni test som robila ked meskali negativny aj po MS tiez negativny...menstruacia trvala rovnako dlho ako obvykle bola vsak o nieco slabsia.krv jasnocervena.teraz vsak opat meskaju.mozem byt tehotna?avsak este z minuleho mesiaca lebo tento mesiac som otehotniet nemohla.ak nie co to moze byt za poruchu ze stale meskaju?v strese nie som a doteraz som mala presne ako hodinky
@slnecnica333 z minuleho cyklu urcite niesi tehotna..mozno sa ti predlzil cyklus kvoli niecomu
@slnecnica333 mam asi podobny problem ako si mala ty meskali mi tak som si spravila test avsak moj bol slabunko pozitivny avsak na treti den meskania som zacala slabo krvacat presne jasno cervena krv ako ty a fakt slabo len na intimku a test uz negativny.... nemohli sme len vypustit zle uhniezdene vajicko? to by vysvetlovalo tu krv a aj tvoju opozdenu druhu menstruaciu.... ja chcem dnes zavolat lekarke a spytat sa na to...lebo doteraz som mavala menstruaciu ako hodinky...
@slnecnica333 nie nemozes byt tehotna z minuleho mesiaca, len nejaka horm. porucha...
@nikoleta_rapko ak si mala pozitivny test a MS prisla, tak ano je to biochem. tehu... Ty si bola tusim v druhej diskusii s tym slabym pluskom na teste nie? 🙂
@sibalka21 ano presne to som bola ja a kedze aj plusko bolo slabe tak to vysvetluje aj o nizke hcg :( no co uz ideme dalej snad bude rok 2017 uspesny 🙂
čautee, asi pred dvomi týždňami som pri vstávaní z postele mala silné pichnutie vo vaječníku, potom už len také "citlivejšie" podbruško - až doteraz stále. MS mi mešká štvrtý deň, mám citlivé prsia, ale to môže byť aj PMS /nemávam ju úplne presnú na deň/. Bola som chorá, stále mám nádchu, ale dnes keď som vyšla z bytu, suseda mala otvorené dvere a vyprážala, tak ma tak ovalil smrad, že mi až zle prišlo /mne z týchto vôní teda smradov nikdy nebývalo až tak zle/ Občas ma pobolievajú nohy, akoby som ich mala ťažké, občas ma pobolievajú kríže a chrbát a nechutí mi jesť - ani teraz cez sviatky, keď je plná chladnička všetkého. Mesiac dozadu som začala behávať, takže som aj čosi schudla, upravila stravu... Môžu byť tieto príznaky tehotenstvom alebo len PMS? Nepoužívam antikoncepciu, dávame si pozor už asi rok a zatiaľ stále vyšlo. 🙂 Test by som si urobila, ale mám ich doma a práve sme na návšteve u rodičov, preto koník 🙂

Tak ja cakam druhe dieta a tiez mi byvalo zle ale pred ms obe tehu som zistila hned na zaciatku ...ale cikat hned?ved to je ked babatko tlaci na mechur pochybujem ze ta fazulka tlaci na mechur...hned mne to az v 2,3mes zacalo teraz som v 5mesiaci a na unavu beeriem zelezo ale uz je to lepsie🙂