Som tehotná?
Ahojte. Vzhľadom na to, že dnes sme uzamkli 797 stranovú diskusiu, do ktorej ste vkladali Vaše otázky ohľadom možného tehotenstva, tak zakladáme novú. Čiže všetky dohady ohľadom možného tehu, tehotenské testy ...............sem 🙂
Ahojte, baby prosim, ktore s tym mate skusenosti, ako to bolo u Vas?
Ja mam dost nepravidelny cyklus 31 - 38-dnovy. Dnes je to uz 48 den od poslednej menstruacie a ona stale nikde, ziadny PMS a ani nic mi nie je. Zhruba 32-dni od poslednej ms som mala slaby hnedo-krvavy vytok, ktory trval zhruba 5-6 dni myslela som si, ze som len prechladla a ze je to zacinajuca menstruacia, vsak ten vytok skoncil a teraz mam len trochu bieleho. Dnes mi to uz nedalo a urobila som si hned rano test a ukazala sa tam velmi jemna druha ciarka. S priatelom fungujeme na prerusovanej..
Moze to byt tehotenstvo aj ked ta ciarka je taka slabucka a vobec nic mi nic nie je? Dakujem za odpovede a vase skusenosti.
@avril299 @nivea777 @zuzana93
Baby, ja mám čerstvú skúsenosť s pepinom, dnes som robila ráno test, vyzeral negatívne, teraz pred chvíľou som si spravila baby top test a vidím tam slabunkú čiarku, ale fakt veľmi sabučkú. Myslíte, že by to mohlo byť tehu?? 5 dní mi mešká, bolia ma kríže, mám citlivé prsia /PMS??/
@avril299 No tá jedna tam je, tá silná (vľavo), ale vedľa nej je ešte jedna, na teste ju vidno vo svetle oveľa lepšie, tu na obrázku je to také všelijaké. Fotila som ju len telefónom a večer. Na zajtra mám kúpený ten digitálny, vraj je najcitlivejší.
O bábo sme sa nejako extrémne nesnažili, dávame si pozor len cez prerušovanú, ale potešíme sa mu veľmi 🙂)
@nivea777 Tento, čo som si dnes robila, bol s citlivosťou 10, tak ho ešte ked tak ráno zopakujem. Inak až teraz som si všimla, že ten digital má 25, ale na krabičke to nie je napísané, až v tom príbalovom letáku. Ale tak mi mešká 5 dní, tak som očakávala, že výsledok už bude jasný. ☹
@sibalka21 @karmela Baby, tak dnes mi lekár povedal, že tam nevidí nejaké náznaky tehu, takže predpokladám to na biochemické. No ale príznaky ostali (kríže, bolesti podbruška, lesklé oči...), ale k nim sa pridala aj únava a ranné točenie hlavy. Pri MS takéto príznaky nemávam. Nuž ale ak sa plod nemal udržať, tak radšej nech odíde teraz ako potom keď bude veľký... Všetko zlé je asi na niečo dobré! Dúfam, že @avril299 to vyšlo lepšie. 🙂
Btw: Lekár mi robil len sono, krv mi nebral, čo mi bolo trošku divné, lebo HCG predsa skôr ukáže tehu ako obraz na sone, či nie??
ahojte, ja by som potrebovala poradit. Snazime sa o babo uz vyse polroka a posledne dva mesiace som brala progesteron,aby sa mi upravil cyklus. Tento mesiac som mala pocit,ze to uz vyslo a den po ocakavanej MS som si urobila test,na ktorom som pri roznom naklanani videla dusika, ale je mozne, ze si to nahovaram leb muz tam nevidel nic.Na druhy den som vsak dostala MS, takze vsetka moja nadej pominula. No odkedy som dostala MS, co je od minuleho pondelka, len 3 dni som krvacala a dodnes mam hnede spinenie. Prisnil sa mi sen vcera, ze som si robila test a bol pozitivny, tak si hovorim okej, vyskusam. A veruze sa tam po 2 minutkach urobila slaba ciarka. Vecer som mala zase spinenie a dnes rano som si znova urobila test a stale tam ciarka bola. Rozhodla som sa teda ist na gyndu, poslali ma na ultrazvuk kde samozrejme nic nevideli a tak mi vzali krv a hodnota hcg bola 44. Viem,ze je to hrozne malo, hlavne ked si pomyslim, ze sex sme mali presne ten den pred MS, cize nie je mozne,ze by som mala vtedy ovu. Skor som si myslela,ci to nebude spojene este s predoslou MS, ale to by znamenalo,ze som uz v 5tt a ta hodnota hcg tomu nezodpoveda. Skor si myslim,ze sa mi asi vajo neuchytilo a telo sa postupne "zbavuje" zvyskov a ta hcg proste este uplne nevymizla. O 48 hod mam ist znova na ultrazvuk,aj ked neviem preco tam...ale asi mi vezmu aj krv, ci to stupa alebo klesa. Nemate niekto podobnu skusenost? Tesit sa nejdem, to je asi beznadejne, teraz sa len bojim,aby neslo o mimomaternicove.

Ahojte baby, potrebujem radu. Menstruacia mi meska 12 dni, dnes rano som si robila tehu test, negativny...ziadne stresy som nemala, ani antibiotika som nebrala. Podbrusko ma pobolieva ako keby mala MS kazdu chvilu prist, no stale nic. K lekarovi idem o tyzden...mali ste niektora nieco podobne? Co to moze byt? Premyslala som aj nad mimomat.tehu....dakujem za kazdu radu.