icon

Som tehotná?

xxxxxnnnnn
31. aug 2016

Ahojte. Vzhľadom na to, že dnes sme uzamkli 797 stranovú diskusiu, do ktorej ste vkladali Vaše otázky ohľadom možného tehotenstva, tak zakladáme novú. Čiže všetky dohady ohľadom možného tehu, tehotenské testy ...............sem 🙂

avril299
28. dec 2016

@darling16 to ma mrzi naozaj :/ @karmela baby tak ja som sa az teraz dostala k testu nejaky Baby Top Test teraz som si ho spravila a je pekne krasne negativny :/ menstruacia nikde, ciarka nikde.. takze takto sme dopadli.. :(

amalka1991
28. dec 2016

Ahojte,

Neda mi to. Uz 3 dni aj viac citim teplo v posve, nie podbrusku, az horuco podobne vzruseniu..bazalnu teplotu mam cely den nad 37..hlavne pocas dna vyskakuje na 37.4...rano tak 36.9...potesila by som sa keby som tehotna a ratam dni kedy ma zmysel si robit test ale menstruaciu mam dostat az 6.1. Mali ste niekto tieto pocity?

karmela
28. dec 2016

@amalka1991 Skus test ked máš takú teplotu

karmela
28. dec 2016

@avril299 takze včera pepino urobil falošný tehu výsledok..Mrzí má to nejako dosť kociek to takto má co sa stym stretávam..Tak buď fakt sa niečo dialo a neudržalo alebo blbe testy..lebo podľa mna pri viditeľnej čiarke by mala byt hoci slabučká čiarka aj na druhý deň lebo ako postupne stúpa hcg tak má aj klesať..takze niektoré testy asi blbnu.Js som používala pepino ale vždy bol negat

ebi88
28. dec 2016

@avril299 mne najprv ukazalo ducha, druhy den cisty test a dalsi den Zas duch a bola som tehotna takze ked nie je menzes skus este o den dva

amalka1991
28. dec 2016

@karmela este je skoro...az 6.1. Mam mat kramy 😏😏😏😏😏

karmela
28. dec 2016

@amalka1991 a vieš kedy si mala plodne dni?

amalka1991
28. dec 2016

Nie nikdy som to neriesila...ale skusali sme to vtedy kedy maju priemerne byt. Kramy mi zacali 9.12 a od 18 do 25 sme to parkrat skusili 😇😇 ale co pocuvam tak ja ta stastna asi nebudem co jej to vide hned 1 mesiac 🙂

sibalka21
28. dec 2016

@amalka1991 Mozes mat len teraz ovulaciu, preto ten pocit.... Ako priznak tehu to urcite neber a bazalka sa meria LEN rano hned ako sa zobudis.... Cez den je uplne normalne, ze mas vyssiu teplotu kedze sa cez den telo zahreje pri robeni vselijakych aktivit, to vobec neber do uvahy.... Test najskor 14 dni od styku, najlepsie ked bude meskat.... Kedze aj keby si mala ciarku, MS ti stale moze prist....

sibalka21
28. dec 2016

@avril299 Tak to ma mrzi, ale ja som tiez mala falosneho ducha na pepino testoch, cize radsej o dva dni skus iny test ak nepride MS ... Drzim palce 🙂

darling16
29. dec 2016

@avril299 tak to ma mrziii. A obom nam nadeje hned zmarili dalsie testy. :( Baby top test som robila aj ja. V takom ruzovom obale myslis. Ja som ho kupovala v Tete.

mailinka4
29. dec 2016

Tak ziadne reakcie k mojej situacii? :(

darling16
29. dec 2016

@mailinka4 keby išlo o mimomaternicové, tak by to lekár podla mňa už videl. Ženy otehotneli už pred MS, počas MS, takže je možné všetko, ale ak ti krv ukázala také HCG ako ukázala, tak asi tehu ešte nebudeš. Predsa tomu treba veriť viac ako testom, ktoré ukazuju čo chcú... teda minimálne u mňa.

walkyra88
29. dec 2016

@mailinka4 tehotna nie si lebo lekar a hcg je 100%nez test ....

mailinka4
29. dec 2016

@darling16 no minimalne verim tomu,ze slaba ciarka na teste zodpovedala aj tej hodnote hcg,ale je mi jasne,ze je to malo,len nevem preco tam vobec ta hodnota je

mailinka4
29. dec 2016

@walkyra88 no ale lekar mi do papierov uviedol krvacanie vo vcasnej gravidite,blizsie neurcene.Takze tehotna som mozno bola,resp podarilo sa nam to,ale vajko sa neujalo alebo co...uvidim zajtra, ci hcg keslo

veronic023
29. dec 2016

Ahojte chcem sa spytat ci mal niekto podobne nieco ako ja.MS som mala naposledy 21.11. Ocakavala som ju na 19-20 kedze mam 28-29 dnocy cyklus nikdy nemeskala max jeden den pri chorobe.teraz mi meska uz 10 dni.test som robila uz treti den po sebe ale stale negativny.je mozne aby som predsa len bola tehotna? Mala niektora z vas take meskanie a negativne testy a potom jej potvrdili tehotenstvo predsa len?

wewika1
29. dec 2016

@veronic023 s najvacsou pravdepodobnostou tehotna nie si, len sa ti posunula ovulacia, to sa stava z roznych dovodov, napr aj zo stresu 🙂

veronic023
29. dec 2016

@wewika1 tak to by bol asi ten lepsi pripad...skor sa bojim ci to nemoze byt nejaka cysta...k lekarovi sa tak skoro nedostanem...posledne dva tyzdne mi bolo nejak nevolno za kazdym ked som jedla a ta ospalost...a posledne dni mam take divne pocity v odbrusku ako keby krce pred ms ale slabe

darling16
29. dec 2016

@veronic023 Pri cyste by si krvácala, mala by si o dosť väčšie bolesti, nehovoriac keby ti praska. Skús ešte nejaký tehu test s 10 citlivosťou

simka556
29. dec 2016

Ahojte potrebujem poradiť neviem ako mám brať tento test ako pozitívny negatívny alebo neplatný.. nebol robený z ranného moču a menštruáciu mi tiež ešte nemeška mám ju dostať o dva dni .. tak by som rada vedela vás názor na tento test .. ďakujem 😕

simka556
29. dec 2016

Nieje to moc vidno na tejto foto ale tá prvá čiarka je trošku vidieť a potom je dosť odstup a tá silná čiarka

uzanka16
29. dec 2016

@simka556 ja tam nevidim ani naznak 2. ciarocky takze skor negativny

walkyra88
29. dec 2016

@simka556 to nie je druha ciarka lebo ta ciaraka musi byt vedla tej prvej tehotna nie si 😉

veronic023
29. dec 2016

@darling16 tak ja neviem este som nemala nikdy ziadne problemy ani cystu ani len zapal nic....len som pocula ze aj cysta moze zapricinit meskanie MS....inak nemam ziadne priznaky tehu akurat mi meska...a tento tyzden mi uz ani nevolno nieje.a tie negativne testy....ak mi meska uz viac ako tyzden uz by asi malo nieco ukazat

darling16
29. dec 2016

@veronic023 Mne meškalo týždeň, test ukázal slabú druhú čiarku, na druhý deň som test opakovala a bol úplne negatívny do toho som dostala MS, išla som k lekárovi, že či je to MS alebo SP, tehotná som nebola. I keď to vydedukoval len zo sona, HCG mi nerobil /krv nebral/. Takže neviem, ale osobne si myslím, že meškanie MS môže zapríčiniť stres a rôzne veľa iných vecí, takže neboj nič, cysta to hádam nebude 🙂)

kajabartal
29. dec 2016

@simka556 nie je tam ziadna druha ciarka,

kajabartal
29. dec 2016

@chloe132 zaklad je pytat sa ak niecomu nerozumies, tvoje zdravie tvoje pravo na informacie

scgaijon
29. dec 2016

Ahojte, keďže som našla len staré diskusie k môjmu problému tak to skúšam tu, možno my poradíte🙂
Pokúšame sa už nejaký čas o babo tento mesiac som mala Ovu 17DC-19DC, MS som mala dostať na 28DC pravidelne ale nedostala som, tak som sa celkom už tešila ale dnes po 7 dni meškania došla MS :( .... je síce slabšia ako obvykle a taká čistá ( obvykle mávam hrudky a dosť silnú MS) ale teraz mám aj neskutočne bolesti ... stalo sa to už niekomu? Cely deň ležím a nepovoľuje bolesť ..... čítala som rôzne situácie pozitívne a aj negatívne k podobnemu problému ale ako hovorim sú to staré diskusie a teraz neviem čo si mám o tom myslieť :/ ďakujem za každú radu a názor! 🙂

kajabartal
29. dec 2016

@scgaijon ahoj, ked vynechala ms robila si si tehu test? ak ano a bol pozitivny a aj tak si zacala krvacat moze to byt potrat, navstiv lekara. ak si si test robila a bol negativny, tak to bol hormonalny vykyv, ak si si test nerobila odporucam navstivit lekara