Som tehotná?
Ahojte. Vzhľadom na to, že dnes sme uzamkli 797 stranovú diskusiu, do ktorej ste vkladali Vaše otázky ohľadom možného tehotenstva, tak zakladáme novú. Čiže všetky dohady ohľadom možného tehu, tehotenské testy ...............sem 🙂
@smajlik196 tak choď rovno k lekárovi, 2 mesiace meškania asi nie sú len tak, takže buď potvrdí tehotenstvo alebo nejaký zdravotný problém. Nech ti to dopadne ako si želáš 🙂 (potom môžeš napísať ako to dopadlo)
Prva dceera nebola planovana druha je vymodlena a tretie uz urcite nie v tejto dobe stacia dve 🙂
@marisse2428 ja som mala v zaciatku tiez take nieco potom dalsim skusanim o dva dni sa to zvyraznovalo, myslim ze si v tom🙂 drzim palce.
@marisse2428 Mala, ale na druhý deň bol test negatívny. ☹ Ale to nemusí byť tvoj prípad, lebo baby mali takéto druhé čiaročky slabé a teraz už im spinkajú v postielke. 🙂) Tak veľa šťastia, nech to dopadne ako si želáš.
@marisse2428 mne to skôr príde ako kanálik lebo je tá čiarka tensia
@marisse2428 toto vyzerá byt na kanalik nie na druhu čiarku aká značka testu rapi clear ? Želám ti aby som sa mýlila ale skôr sa nato neupinaj že to bude tehu..Držím palce
@karmela nie, to je nejaký lacný test z lekárne, tiež sa toho obávam. Ráno si spravím další radsej. A ďakujem 🙂
Ja som si urobila 3po sebe a ukazali vsetky dve ale tu druhu slabsiu a za dva dni bola silnejsia no toto skor vyzera ze je zle urobeny test rozmoceny ..
@marisse2428 tak držím palčeky nech sa zadarí čím skôr.A možno testik prekvapí ráno a bude tehu čiarka uz mešká ms?
@walkyra88 aj ja som si hovorila tretie urcite nie :D a hups,nejak sa nam zadarilo :D :D :D
@karmela Mešká už 5 dni, pociťujem aj niektoré príznaky, ale možno si ich len nahováram... ☹
@marisse2428 správ ráno další testik uvidis..Držím palčeky aby bola ciarocka ružová a viditelnejsia ak nie nezufaj zadarí sa uvidis.Niekedy sa môžu aj hormóny pobláznit
@marisse2428 ja som mala este slabsiu ciarku.a uz som 10 tyzdnou. A gulatet sa ako lopticka. Gratulujem 😊
@karmela spravím a ďakujem. 🙂
@marisse2428 to je woman secret a je to kanalik to mi tie testy robia stale
@miriamn76 Hej, je to tá značka. Dnes som si robila ten istý a vyšiel ešte horšie ako včera, tiež po limite. ☹ Oplatí sa mi robiť další inej značky?
@marisse2428 skus inu znacku ani gravitest a mamatest nekupuj. Kup napriklad pepino ten mi nikdy neduchoval vzdy bol boely ako sneh. Drzim palceky
@marisse2428 jasne kup pepino tie aj mne hned ukazali dve ciarky🙂
@walkyra88 dobre, vyskúšam 🙂
@marisse2428 potom odfot aj ten🙂drzim palce😊
@marisse2428 Skus este kúpiť testik ako ti radi @miriamn ak bude biely Skus este vyčkať ci ms nedôjde náhodou na 10den meškania potom by som zašla uz k Dr na tvojom mieste nech ta kuk..Neboj všetko bude dobre ak sa nezdarilo teraz zadarí sa najbližšie 😉
@marisse2428 toto je kanalik😔
@petrapod
women srcret robia Kanaliky....kazdy jeden test

@walkyra88 dakujem velmi pekne