icon

Som tehotná?

xxxxxnnnnn
31. aug 2016

Ahojte. Vzhľadom na to, že dnes sme uzamkli 797 stranovú diskusiu, do ktorej ste vkladali Vaše otázky ohľadom možného tehotenstva, tak zakladáme novú. Čiže všetky dohady ohľadom možného tehu, tehotenské testy ...............sem 🙂

babula0
4. jan 2017

@walkyra88 ďakujem, na foto to naozaj ani nevidno,inač je tam pásik, ale takej nevýraznej farby ..

babula0
4. jan 2017

@karmela buď mi to nezaostrí a je to celé rozmazané, alebo takto 😒
nečakala som, že mi niečo ukáže, beriem to skôr ako potvrdenie na vlastnej koži, že woman secret robia kanaliky/ duchov ... 🙂

karmela
4. jan 2017

@babula0 tvoj test je rapi clear no aj on robí parádne kanáliky bohužiaľ

marisse2428
4. jan 2017

@karmela
@walkyra88 Ja by som išla k doktorovi aj hneď teraz, ale je 30 km ďaleko a nemám sa tam ako dostať - priateľ je v robote. Ale kúpim si ten spomínaný test a spravím si ho ešte dnes a dám vedieť. Ale toto testovanie ma ubíja, ked mi vychádzajú takéto výsledky a viem, že toto bola moja veľká šanca(😂), keďže ešte študujem a priateľ sa tak skoro nahovoriť už nedá kvôli mojej škole i keď tiež po bábätku veľmi túži. Ja mu to tiež moc neulahcujem, keďže testujem už cely mesiac pomaly každý deň, lebo som bola nedockava. 😀 No a čítala som si nejaké diskusie o testoch Woman secret a tie kanáliky sú spomínané pri nich stále, takze som už prestala dúfať.

karmela
4. jan 2017

@marisse2428 ms ti uz mešká?

marisse2428
4. jan 2017

@karmela Áno, už 6.den. V deň keď mala prísť, tak som sa zobudila na to, že má pichá v podbrušku, čo sa mi teda nestava. Aj ma pobolievaju dosť prsia, ale stále nič. A MS mám už pol roka presnú +-1 deň.

blueberry8
4. jan 2017

Ahojte 6.12 som mala menzes 20.12 plodne dni + pohlavny styk a vcera 3. 1 mi vysiel pozitivny test skoro rovnake obe ciarky ale dnes trosku spinim. Co vy na to baby mali ste take? Spinili ste na zaciatku?
Dakujem za odpovede

karmela
4. jan 2017

@blueberry8 testik máš pozitívny berieš naďalej ten dhupaston ? Ak nie ber ho a chod k Dr ked špiníš môže ti dať lieky aby spinenie ustúpilo aby si pekne tehulkovala

blueberry8
4. jan 2017

@karmela ano beriem mam este 2 balenia aj z minuleho tehu. Uvidim ako zajtra a zavolam do ambulancie kedy mozem prist

karmela
4. jan 2017

@marisse2428 Skus este testik možno sa ti posunula ovu a ciarocka sa môže ukázať neskôr

karmela
4. jan 2017

@blueberry8 len rovno povec že máš pozitívny tehu test a špiníš..prvé tehu bolo rizikové?

blueberry8
4. jan 2017

@karmela nie nebolo az v 3 m som dvihla kamaratkinu malu som sa pozabudla a zacala som krvacat som bola 5 dni v nemocnici ci je vsetko ok a bolo tuktuk 2r ma mala

karmela
4. jan 2017

@blueberry8 no tak super vieš v tehu by si nemala špiniť ani nič podobne tak držím palčeky nech ste zdraví a v pohode

babula0
4. jan 2017

Teraz po uschnutí vidno jasne že že tenká, takže nič... @blueberry8 držím palce nech tvoj nie je falošný 😊

karmela
4. jan 2017

@babula0 no toto je ten kanalik

karmela
4. jan 2017

@babula0 radšej kúp inú značku testu

babula0
4. jan 2017

@karmela určite inú 😊

kajabartal
4. jan 2017

@karmela to nie je pravda, niektore zeny spinia a gynekolog by Ti potvrdil, ze je to zo zaciatku normalne. ja som sa na to pred 2 tyzdnami pytala apotvrdil mi co pisem!

karmela
4. jan 2017

@kajabartal tak neviem ci je pri tehu spinenie normálne aj pri tehu testoch píše že krvácanie ci spinenie treba hneď riešiť s Dr..Niekedy to neznamená nič vážne ale niekedy značí že sa niečo zle deje..Co Dr to iný názor podľa mna

kotatko1232
4. jan 2017

Ahojte babule
.uz asi 3 mesiac beriem tie lieky duphaston.a dnes zase som zacala trosicku spinit ale dnes mam od rana aj tlaky v podbrusku a sem tam aj krize bolia...to moze byt s tych liekov??MS mam dostat az 16.1

karmela
4. jan 2017

@kotatko1232 a nemáš ovulacne spinenie? Neviem ci to má niečo spoločne s dhupaston brala som ho len raz..

kotatko1232
4. jan 2017

@karmela ovulku som uz mala.vtedy ma bolia moc vajecniky...
tak preto sa pytam ci naahodou niekto nevie

marisse2428
4. jan 2017

@karmela tak som si kúpila pepino test a teraz robila, je negatívny. :(

karmela
4. jan 2017

@marisse2428 hmmm mrzí má to,ale nezufaj uvidis čoskoro sa Vám zadarí..Uz dlho sa snažíte?

smajlik196
4. jan 2017

som v 11 tyzdni ale ginekologicka mi to neodporuca mam vela dijagnooz

sissa1411
4. jan 2017

Ahojte, chcela by som sa poradit...mam dost nepravidelnu ms...od 28d az do 40d...minule dokonca prisla az na 44dc...dnes je to uz 52dc...na ms sa vobec necitim co je u mna neobvykle..aj ked mi meska tak uz aspon tyzden dopredu citim ze pride...no tentokrat nic...nalilali sa mi prsia a vystupili na nich zilky...sem tam ma pichne do podbruska...ale to je asi vsetko...spravila som si uz niekolko testov ale vsetky su negativne...myslite, ze aj tak by mohlo ist o tehotenstvo??...ovulaciu som mala cca 30dc..tak neviem... :(

nivea777
4. jan 2017

@sissa1411 no pravdepodobne nie si tehotná..22 dpo by ti uz test mal ukázať riadne čiarky

petatrubicka
4. jan 2017

@kotatko1232 a som ho tiež brala ale otehotnela som až keď po 3 mesiacoch som mala prestávku

sissa1411
4. jan 2017

@nivea777 to ano... ved to ma najviac desi, ze co ine to moze byt...v pondelok idem ku lekarke...tak som zvedava... 🙂

moni244
4. jan 2017

@smajlik196 1.1 si riesila, ze ti meskaju 2 mesiace, ani test si neskusala, nic a zrazu dnes si tehotna a mas vela diagnoz, hm, zeby si zase niekto vymyslal?