Som tehotná?
Ahojte. Vzhľadom na to, že dnes sme uzamkli 797 stranovú diskusiu, do ktorej ste vkladali Vaše otázky ohľadom možného tehotenstva, tak zakladáme novú. Čiže všetky dohady ohľadom možného tehu, tehotenské testy ...............sem 🙂
@karmela
@walkyra88 Ja by som išla k doktorovi aj hneď teraz, ale je 30 km ďaleko a nemám sa tam ako dostať - priateľ je v robote. Ale kúpim si ten spomínaný test a spravím si ho ešte dnes a dám vedieť. Ale toto testovanie ma ubíja, ked mi vychádzajú takéto výsledky a viem, že toto bola moja veľká šanca(😂), keďže ešte študujem a priateľ sa tak skoro nahovoriť už nedá kvôli mojej škole i keď tiež po bábätku veľmi túži. Ja mu to tiež moc neulahcujem, keďže testujem už cely mesiac pomaly každý deň, lebo som bola nedockava. 😀 No a čítala som si nejaké diskusie o testoch Woman secret a tie kanáliky sú spomínané pri nich stále, takze som už prestala dúfať.
@marisse2428 ms ti uz mešká?
@karmela Áno, už 6.den. V deň keď mala prísť, tak som sa zobudila na to, že má pichá v podbrušku, čo sa mi teda nestava. Aj ma pobolievaju dosť prsia, ale stále nič. A MS mám už pol roka presnú +-1 deň.
@blueberry8 testik máš pozitívny berieš naďalej ten dhupaston ? Ak nie ber ho a chod k Dr ked špiníš môže ti dať lieky aby spinenie ustúpilo aby si pekne tehulkovala
@karmela ano beriem mam este 2 balenia aj z minuleho tehu. Uvidim ako zajtra a zavolam do ambulancie kedy mozem prist
@marisse2428 Skus este testik možno sa ti posunula ovu a ciarocka sa môže ukázať neskôr
@blueberry8 len rovno povec že máš pozitívny tehu test a špiníš..prvé tehu bolo rizikové?
@karmela nie nebolo az v 3 m som dvihla kamaratkinu malu som sa pozabudla a zacala som krvacat som bola 5 dni v nemocnici ci je vsetko ok a bolo tuktuk 2r ma mala
@blueberry8 no tak super vieš v tehu by si nemala špiniť ani nič podobne tak držím palčeky nech ste zdraví a v pohode
Teraz po uschnutí vidno jasne že že tenká, takže nič... @blueberry8 držím palce nech tvoj nie je falošný 😊
@karmela to nie je pravda, niektore zeny spinia a gynekolog by Ti potvrdil, ze je to zo zaciatku normalne. ja som sa na to pred 2 tyzdnami pytala apotvrdil mi co pisem!
@kajabartal tak neviem ci je pri tehu spinenie normálne aj pri tehu testoch píše že krvácanie ci spinenie treba hneď riešiť s Dr..Niekedy to neznamená nič vážne ale niekedy značí že sa niečo zle deje..Co Dr to iný názor podľa mna
Ahojte babule
.uz asi 3 mesiac beriem tie lieky duphaston.a dnes zase som zacala trosicku spinit ale dnes mam od rana aj tlaky v podbrusku a sem tam aj krize bolia...to moze byt s tych liekov??MS mam dostat az 16.1
@kotatko1232 a nemáš ovulacne spinenie? Neviem ci to má niečo spoločne s dhupaston brala som ho len raz..
@karmela ovulku som uz mala.vtedy ma bolia moc vajecniky...
tak preto sa pytam ci naahodou niekto nevie
@karmela tak som si kúpila pepino test a teraz robila, je negatívny. :(
@marisse2428 hmmm mrzí má to,ale nezufaj uvidis čoskoro sa Vám zadarí..Uz dlho sa snažíte?
som v 11 tyzdni ale ginekologicka mi to neodporuca mam vela dijagnooz
Ahojte, chcela by som sa poradit...mam dost nepravidelnu ms...od 28d az do 40d...minule dokonca prisla az na 44dc...dnes je to uz 52dc...na ms sa vobec necitim co je u mna neobvykle..aj ked mi meska tak uz aspon tyzden dopredu citim ze pride...no tentokrat nic...nalilali sa mi prsia a vystupili na nich zilky...sem tam ma pichne do podbruska...ale to je asi vsetko...spravila som si uz niekolko testov ale vsetky su negativne...myslite, ze aj tak by mohlo ist o tehotenstvo??...ovulaciu som mala cca 30dc..tak neviem... :(
@kotatko1232 a som ho tiež brala ale otehotnela som až keď po 3 mesiacoch som mala prestávku
@smajlik196 1.1 si riesila, ze ti meskaju 2 mesiace, ani test si neskusala, nic a zrazu dnes si tehotna a mas vela diagnoz, hm, zeby si zase niekto vymyslal?

@walkyra88 ďakujem, na foto to naozaj ani nevidno,inač je tam pásik, ale takej nevýraznej farby ..