icon

Som tehotná?

xxxxxnnnnn
31. aug 2016

Ahojte. Vzhľadom na to, že dnes sme uzamkli 797 stranovú diskusiu, do ktorej ste vkladali Vaše otázky ohľadom možného tehotenstva, tak zakladáme novú. Čiže všetky dohady ohľadom možného tehu, tehotenské testy ...............sem 🙂

liliputka23
7. sep 2016

Ahojte možno blba otazka ale k veci meska mi 8 dni ms ale tu mam nepravidelnu ale vetsinou 32 dni no a dnes mam taky ako hnedy hlien alebo vytok myslite ze by mohlo byt az teraz uhniezdenie alebo je to blbost ..za kazdu odpoved dakujem

sibalka21
7. sep 2016

@liliputka23 urcite nie, pokial ti tolko meska uz by si bola tehotna, cize by uz davno prebehlo uhniezdenie... Skor sa ti rozbehne zachvilu ms, ale ved skus test a uvidis 🙂

honey_123
8. sep 2016

Ahojte, par dni dozadu som sem pisala ake mam priznaky, ze teda oneskorena MS ake bolave prsia nevolnost atd.
Test som si zatial este nespravila kedze mam este stale MS a buduci tyzden uz sa ma aj Dr. vrati z dovolenky.
No ale teda musim povedat ze netusim co sa deje kedze kazdy den sa my pridavaju nejake ine priznaky. Prsia sice uz nebolia ale mam na jednom prsniku dost brutalne vyditelne zilky a su aj vecie.
Vcera vecer ma zacali boliet strasne krize ako keby som este len mala dostat MS a v aute my doslo dost zle a mala som krutak ktory som musela rozdychavat. Dnes rano cestou do roboti sa my zdvihal stale zaludok a cely den ma nejako kruti,hlavu mam jak na kolotoci cely den uz a to mam sedavu robotu a tekutin mam v sebe dost len na WC beham jak splasena. Nevolnost sa my zvysuje ale zatial som nevracala.
Tak isto mam navali tepla.... no proste vse je divne.
Zazile ste niekdo nieco take? Mozu totok vse byt naozaj priznaky tehotenstva?
Dakujem moc za vase radi

sardinka336
8. sep 2016

@honey_123 totok vše moze byt priznakom tehotenstva ale aj nemusi...a kedze máš MS tak predpokladam ze ani nie je...ale kto vie. Čarovna gula stale vraví...ocikaj test.

zorilka
8. sep 2016

@honey_123 Test (napr. pepino) stoji tak 2€, preco si s ho uz neurobila? Vysledok vies za par sekund. Dovod moze byt uplne iny a to potom skor konzultuj s obvodakom.

honey_123
8. sep 2016

@zorilka lebo cakam kedy skoci MS co by malo byt v sobotu ale kedze MS meskala 3 dni tak netsuim ci sa skonci v tedy ako ma.
Tu na fore som uz cistala vseli co ale som z toho uplne mimo. :(

honey_123
8. sep 2016

@sardinka336 no ved totok aj ja by som si to nemyslela ako nebyt MS tak v poctate by som na 99% povedala ze asi hej kedze by sme si to z manzelom aj prialy ale kedze oneskorenie prisla MS tak mam v tom gulas. Aj ked teda tu na fore som nasla zopar Mamicek co maly MS a boli tehotneale to su uz stare komenty.

bubu1983
9. sep 2016

Ahojte baby.
Podľa kalkulačky sme 6+1tt a 7.9. sme boli na kontrole u gyn a ten videl len gestačný vačok. Myslíte, že máme mať obavy? Na kontrolu ideme 14.9., ale veľmi sa bojíme, že tam žiadna fazuľka nebude. Mali Ste nejaká z Vás takúto skúsenosť?

sibalka21
9. sep 2016

@bubu1983 vascinou v 7tt uz je vidno babatko, niekedy aj dokonca srdiecko.... Ale pisali tu uz baby aj ze az v 8tt videli nieco... To je individualne, drzim palce a daj vediet ako ste dopadli 🙂

bubu1983
9. sep 2016

@sibalka21 ďakujem za povzbudenie. sama si vravím, že je ešte skoro, aby niečo na sone videl, ale strašne obaja túžime mať malé mimi a tak sme boli strošku sklamaní. určite dám vedieť ako dopadneme na budúcej prehliadke.

zorilka
9. sep 2016

@bubu1983 Ja ked som bola tehotna, tak som bola na tom podobne (okolo 6tt+2) a doktor videl iba gastracny vacok. O 10dni kontrola a uz bolo babatko so srdieckom 😉. Drzim palce, aby ste boli ten isty pripad.

bubu1983
9. sep 2016

@zorilka dakujem, dufam, ze budeme ... mám bolesti v podbrusku ako pri mrche , aj prsia ma na dotyk bolia...no uvidíme...

zorilka
9. sep 2016

@bubu1983 Bolesti v podnrusku som mala asi az dokonca. Najvacsie do 20teho tyzdna. Roztahuje sa maternica, babatko sa uhniezduje 😉. Pokial nemas hnedy vytok, nekrvacas a nezvijas sa od bolesti na podlahe, tak je to OK 😉. A prsia su tiez dobry znak. Ja som to pri malej nemala,ale viem, ze je to u zien v tehotenatve jeden z hlavnych priznakov 😉

bubu1983
9. sep 2016

@zorilka nemám žiaden výtok (len niekedy troška biely a niekedy bez farby). Dúfam, že všetko bude OK a náš vytúžený chrobáčik sa pekne uhniezďuje a bude všetko ako má byť. Niekedy som z toho už úplne na nervy. 😖

nivea777
9. sep 2016

@zorilka gestacny vacok.. gastracny by bol na zaludku :P ak vobec take nieco existuje,myslim ze nie
@bubu1983

zorilka
9. sep 2016

@nivea777 Ano 😀 Pisem ako deges. Idem si radsej s malou pospat 😀

zorilka
9. sep 2016

@bubu1983 Biely vytok je OK, pokial nesvrbi 😉

bubu1983
9. sep 2016

@zorilka nie, nesvrbí ani nič nepáli...ďakujem ti za ukľudnenie 😉

bubu1983
9. sep 2016

@nivea777 v ňom sa vyvíja bábatko 😉

nivea777
9. sep 2016

@bubu1983 v gastracnom vacku urcite nie ;)

bubu1983
10. sep 2016

@nivea777 jasne, teraz som si to vsimla 😀

lienocka54
10. sep 2016

@marcopollo zatiaľ mi mešká 2 den

gabikamicka
10. sep 2016

Ahojte neviete poradit ci by to malo byt silnejšie vidieť 3. Den mi mešká ms a bazalka je 37,5 test poobede robený

bubu1983
12. sep 2016

@gabikamicka ešte chvíľu by som počkala....skús týždeň alebo 10 dní po meškaní mrchy ... to by mal test lepšie ukázať

bubu1983
12. sep 2016

baby ja som normálne na nervy ... aj vám sa snívalo o bábu? čakám na ďalšiu kontrolu v stredu u gyn na potvrdenie tehotenstva (zatiaľ sme len s gestačným vačkom), ale normálne na to celé dni myslím a veľmi s manželom túžime po bábu..aj vy ste to takto prežívali?

sibalka21
12. sep 2016

@gabikamicka aby si mala viditelne silnejsi test pockaj aspon dva tri dni, mal by tam byt rozdiel 🙂

limetka55
12. sep 2016

@bubu1983 Ahoj. Ja som pomerne kľudná, aj keď na to tiež stále myslím.. Ja som dnes 6tt +3 a dnes večer ideme k dr, tak som zvedavá.. Dúfam, že už bude vidno aj bábatko a aj srdiečko a všetko bude v poriadku. Naposledy pred týždňom bolo vidieť iba gestačný vak a žlté teliesko. Ešte som zvedavá, či bude bábo jedno alebo dve 😀 Mala som dosť vysoké HCG a obaja s manželom máme v rodine dvojičky, tak som veľmi zvedavá, čo dnes uvidíme.. Už začínam byť trošku nervózna z toho..

bubu1983
12. sep 2016

@limetka55 Ahoj. juuuj, verím, že vám všetko dobre dopadne...ja tiež dúfam, že v stredu po vyšetrení budem chodiť pyšná ako páv, že čakám bábo...držím palce velmi velmi...napíšeš ako ste dopadli? ... viem, že u každej baby je to iné, ale som zvedavá, či sa ukáže babenko (možno aj dve) 😉

limetka55
12. sep 2016

@bubu1983 Dakujeme 🙂 Takze vsetko je v poriadku, velkost sedi presne podla tabuliek a uz nam bije aj srdiecko 🙂 A babo je jedno 🙂
Drzim palce, nech aj vam to dobre dopadne 😉

grediova
13. sep 2016

ahojte ja som bola včera u doktora a povedal ze som prisla skoro ale ze tehotna som len tam neni este nic vidno tak mam ist v pondelok dufam všetko dobre dopadne 😉