icon

Som tehotná?

xxxxxnnnnn
31. aug 2016

Ahojte. Vzhľadom na to, že dnes sme uzamkli 797 stranovú diskusiu, do ktorej ste vkladali Vaše otázky ohľadom možného tehotenstva, tak zakladáme novú. Čiže všetky dohady ohľadom možného tehu, tehotenské testy ...............sem 🙂

alidu
10. jan 2017

Ahojte babulky, snazili sme sa 8 mesiacov o babatko, meska mi 5dni menzes, co sa mi nikdy nestalo a dnes poobede mi vysiel takto test. Co vy na to, mozem ho brat ako pozitivny?

gabrielenka
10. jan 2017

@alidu ahoj ja som mala najskor tiez take slabucke ciarky (po15 mesiacoch snazenia). Po 2 dnoch som robila znova a boli uz pekne ciarocky. Potom este o 2 dni a bola som u doktora. A dnes sme v 13 tt😉 Ja by som ho brala ako pozitivny😉 gratulujem!

karmela
10. jan 2017

@alidu áno testíky máš pozitívne tak pekne tehulkovanie želám

alybetka
10. jan 2017

Baby jedno dieta uz mam a teraz toto...posl menstruacia namiesto 2o novembra 1 decembra a to len tri dni a od vtedy nic vcera tri testy a dnes u lekara len zltkovy vacok mam prist o tyzden mam dost tlaky v podbrusku vsetko ma boli myslite ze to je na dobrej ceste?🙂som nedockava

karmela
10. jan 2017

@alybetka tak podľa mna áno veď testy máš krasne pozitívne 😉 O týžden si uz uvidis drobca ked teraz videl váčok 😉 Držím palčeky

alybetka
10. jan 2017

@karmela dakujem pekne za povzbudenie a to mam dnes narodky dobre nacasovane 😊

karmela
10. jan 2017

@alybetka tak máš najkrajší darček aký si mohla dostať 😍 Neboj všetko bude ok kľudne si mohla otehu v decembri a babo sa o týžden ukáže 😉

lenka6309
10. jan 2017

@walkyra88 jj viem ako to chodí mám 2 deti 🙂
Jasné že nejdem utekať ku dr.zatiaľ.
Mňa len zaujíma či došlo k tomu počas ms.Nakoľko 8dní pred ms pozitívny test je celkom divné..

walkyra88
10. jan 2017

Ovulacia sa posuva a aj menstruacia si moze robit svoje ..

sibalka21
10. jan 2017

@lenka6309 Ja som mala pozitivny test 7 dni pred ms, a podla sona to vychadzalo tak, ze som mala ovulku tyzden po MS, cize staci aby ovulacia bola o par dni skor, alebo aby sa vajicko oplodnilo a uhniezdilo skor, kedze tam je rozmedzie 5 az 10 dni....

vic111
11. jan 2017

Caute baby, mozem sa opytat som uz 6 dni od pohlavneho styku a prebiehalo to tak ze sme zacali s kondomom prvy x sa zosmykol ale neurobil sa a potom sme zacali zasa s kondomom a urobil sa do kondomu ale vo mne no nemali sme pocit zeby bol roztrhnuty a ked ho vyberal tak vytekalo to z kondomu, boli ma podbrusko a obcas mam jemne pichanie v bruchu, mam biely husty vytok co nikdy nemavam pred menstruaciou a mam ju dostat o 4 dni . Vcera sa mi zatocila hlava ze som myslela ze omdliem ale nastastie nic a pobolieva ma hlava, citim sa uplne divne od pohlavneho styku a nikdy ma ani po sexe takto nebolelo podbrusko ani nic podobne, mozem byt tehotna? 🙂 chcem sice pockat do menstruacie kym pride a ked nie tak sa vyberiem za gynekologom len by som chcela pocut vas nazor nato, obcas mi je na zvracanie ale nikdy nezvraciam a som fajciarka, ale zatial mi cigareta chuti ale myslim ze nato to je este skoro :D prosim odpovedzte mi dakujem

michaelats
11. jan 2017

Dobry vecer 😉bolia ma prsia,bradavky stmavnutee... okolie mam svetle az biele,vidno ruzovo-modre zily. Mavam krce, Slabe spinenie, a "pichanie " v bruchu. BOLA SOM NA vyvolani menst. A neprisla... test negativny. MOZEM BYT TEHOTNA? SU to necele 2t.co mam take stavy-necitim sa dobre. 😨

dzana1111
11. jan 2017

Ahojjte baby, potrebujem poradit. 2 januara som mala dostat menstruaciu ale prisla az 5 teda skor len take spinenie asi 3 dni a vcera vnoci ma zacali boliet krize aj podbusko tak som teraz napochybach.test som si robila dnes poobede ale vysiel negativny. Myslite ze mozem byt tehotna alebo to moze byt hormonmi kedze este kojim?? dakujem 🙂

sardinka336
11. jan 2017

vic111 (neviem prečo mi nejde označovat) podla mna tehotna nie si...ak ste to robili s kondomom a spravil sa do kondomu...tak nemas byt z čoho tehotna. Priznaky čo uvadzate su priznakmi miliona vecí.

michaelats
11. jan 2017

Predstav si ze sa do kondomu neurobil... a ani ho nepouzivame.

vic111
11. jan 2017

??

sardinka336
11. jan 2017

michaelats
to bolo pre vic111 ale neviem prečo nejde mi označit diskutujuceho nech na to klikam ako klikam..

vic111
11. jan 2017

Poznam vela zien co otehotneli aj napriek tomu ze pouzivali kondom a mali podobny problem ako ja takze preto sa pytam

sardinka336
11. jan 2017

vic111 tak ich chlapi si nedavali pozor a su to fušeri......snad by si videla, či z teba vyteka semeno predpokladam, ked uz teda sa bavime takto otvorene.
Takze ak ostalo semeno v tebe, tak teoreticky mozeš otehotniet, teda aj prakticky...

vic111
12. jan 2017

Vidite tam nieco? Urobila som ho skoro lebo som nevydrzala len chcem pocut nazory ci tam nieco vidite

martinka150
12. jan 2017

Nie

lucka8787
12. jan 2017

nic tam nevidim. a aj keby nahodou je to naozaj skoro. ty tam nieco vidis? zbytocne stresujes

vic111
12. jan 2017

Praveze nevidim, len chcem pocut nazory, pockam zrejme do menstruacie a uvidim

anonymka11
13. jan 2017

Ahojte uz som tu pisala par dni dozadu ze mam divny menzes ze si chodi ako chce 6.1 sme mali nechraneni sex a 5.1 mi skoncil menzes lenze 28.12 som mala menzes tiez je to komplikovane uz som to vyssie opisovala lenze ja neviem ako mam plodne dni ale mala som 9.1 nezapachajuci vytok a bolesti podbruska tak som si myslela ze mam ovulaciu teraz moja otazka citala som ze spermie preziju aj 3 dni od vcera ma bolia krize vajecniky a dnes rano slabo ruzovy vytok je mozne ze sa uhniezduje vajicko? Aj ked myslela som si ze pravdepodobnost v tom case otehotniet je nulova ledze som mala menzes a kedy si mozem urobit test? Ak sa uz vajicko uhniezduje?

alidu
13. jan 2017

Baby, pridavam moju velmi zaujimavu skusenost. Po tom, co mi meskal menzes a vysiel mi slabo pozitivny tehotensky test test, isla som k svojej gyn, objefnala ma rychlo, lebo uzivam pravidelne lieky. No na utz nevidela este nic, meska mi len tyzden. Nasla mi ale dve cysty na pravom vajecniku, ze meskanie a pozitivny test mi mohla urobit aj ta cysta. V utorok ma objednala na krv, tak neviem, na com som. Dnes som si zase robila dva testy vecer a vyslo mi uz toto. Myslite, ze takto silny pozitivny test moze urobit aj cysta? Neviem, ako tyzden vydrzat v neistote, tak zhanam info...

alybetka
13. jan 2017

@alidu ahoj podla mna to cista nebude ☺ale nikdy nevies kazde telo funguje inak.drzim palce 💋

alidu
13. jan 2017

@alybetka dakujem krasne, no som z toho jelen, fakt. Nemam ziadne tehu priznaky, ani nevolnost, chute, proste nic, akurat mam super naladu a bolia ma prsia, tot vse...

olylili
13. jan 2017

alidu nie tak silno pozitivne testy cysta neukaze len tehotenstvo

kudusko
13. jan 2017

@alidu toto nie je v ziadnom pripade cysta a by mohla ukazat slabeho ducha a nie kolajnice tot je krasne tehotenstvo o tyzden uz bude kranse vidiet bublinku 🙂

alidu
13. jan 2017

@kudusko dakujeeem, no ved. Vcera som bola taka sklamana, dr mi tak skepticky, ze nic tam nie je, akurat cysty...a ten test moze byt pozitivny z cysty...Ale ked som dnes toto videla, zacinam opat dufat <3