Som tehotná?
Ahojte. Vzhľadom na to, že dnes sme uzamkli 797 stranovú diskusiu, do ktorej ste vkladali Vaše otázky ohľadom možného tehotenstva, tak zakladáme novú. Čiže všetky dohady ohľadom možného tehu, tehotenské testy ...............sem 🙂
Prosím vás máte niektorá skúsenosti a používaním NosiFol forte?Je to dobre?
@lenka6309 podla mna to nie je logicke aby to bola ovulka, kedze ovulacie nastava na 10 az 14 den cyklu , ja mam 27DC a spominany rozovkasty vytok som mala dva dni po skonceni MS...tak myslis ze to bola ovulka, aj ked by nastala skor alebo neskor tak to nejako nesedi....ale dakujem za odpoved, jedina si mi odpovedala po takom case od pridania prispevku 🙂
Ahojte baby. Niesom si istá a nechcem robiť unáhlené vyjadrenia, no " bojim sa " že som tehotná. Posledných pár dni nemam vôbec chuť do jedla a pri pohlade na moje oblúbené pečené zemiaky sa mi zdvihol žalúdok. Menštruáciu by som mala dostať začiatkom februára. No mám bolesťi uz pár dni ( nie silne len take jemne) v podbrušku - ako keby som mala dostať menštruáciu ( no este je skoro). Nemám vobec chut do jedla no vsimla som si , že už som do seba dostala jedlo ktoré mi dlho nechutilo. Rozmýšlam či si kúpiť test alebo počkať či mi príde najbližšia menštruácia. Skoro celý týžden som preležala len v posteli nič nerobením a driemaním- mám pocit že som unavená no nemám z čoho.
Ďakujem vám za Vaše rady alebo skor skúsenosťi ked ste boli tehotné.
@adnelass taketo priznaky sa prejavuju neskor, 2-3tyzden tehotenstva je prilis skoro na unavu, nechutenstvo atd.., test najskor ukaze tie3 dni pred menstruaciou a aj to nie vzdy takto skoro. ja som mala pozitivny tri dni pred a prove priznaky asi tri tyzdne neskor
Mesiac predtym som mala tehotenske priznaky lebo som si ich nahovorila 🙂 aj mi meskala m ale test Bol vtedy negativny
Ahojte 🙂 Mám na Vás otázočku. Nechcem, robiť unáhlené vyjadrenia. Mešká mi MS, mám pocity ako keby som bola tehotná,robila som test ale výsledok bol negatívny. Mám také jemné bolesti v podbrušku,ale MS mi ešte stále neprišla. Dokonca ma bolia aj prsia/bradavky. Môžem byť aj napriek tým negatívnym testom v tom?. Ďalujem za Vaše rady 🙂
@cynthia1998 Kolko ti meska? Ber to tak, ze tehotna niesi ak mas negativne testy, sprav o dva dni dalsi.. AK bude negativny a MS stale nepride tak chod k lekarovi.... Napisala si toho malo... Snazite sa o babo? Spravil sa do teba? Kedy si mala styk a ovulaciu?
@cynthia1998 test je negativny - tehotna nie si.
1. opakuj test o par dni..
2. navštiv gynekologa...
Všetko ostatne su prave tie unáhlené vyjadrenia.
@sibalka21
Áno snažíme sa. Styk sme mali ešte v decembri,MS som vtedy dostala ale trvalo to len 3dni a nebol to taký aký by mal byť. Bolo to také skôr do ružovo-hnedej farby. Druhý MS by som mala dostať ešte 15teho ale som nedostala.
@cynthia1998 po tyzdni meskania by uz malo byt vidiet druhu ciarku..takze podla mna nie si
@cynthia1998 No ak by si bola tehotna z minuleho cyklu, na teste by si mala silne dve ciarky... A keby si bola z tohto, po tyzdnovom meskani musis mat uz aspon ducha... Ak si mala slabu MS a teraz ziadnu, mozes mat aj cystu, urcite navstiv lekara ale tehotenstvo to s velkou pravdepodobnostou nieje
Ahojte zienky, ja sa len chcem spytat na nazor resp skusenost podobnu mojej..O babo sa snazime 5 mesiacov ale po vysetreniach (hormonalny profil. progesteron) mi pan doktor zistil ze ovulka mi neprebieha. V decembri mi doktor dal Aphrodite bylinne kvapky na hormonalnu rovnovahu a nariadil zmenu zivotospravy (menej stresu).. Tak som si povedala ze sa skludnim a bude ako bude.. ovulaciu som si nadalej merala kazdy den ovulacnymi testami..poslednu MS som mala od 18-23 decembra.. S priatelom sme spolu boli naposledy 8januara,No a ovulka mi prebehla az 10. januara (23 DC)merana dvoma testami aj hlien aj bolest podbruska. Cyklus mam pravidelny 28dnovy, cize teraz mi MS mala prist 16.1..Dnes 35ty DC (14den PO) a mrcha nikde.Len 33DC raz na WC ruzova krv na toaletaku.Stale len bolest podbruska a prs. robila som si test dva razy 33DC a 35DC ale negativny ani len duch..Tak neviem co si mam o tom mysliet..Ano urcite pojdem k doktorovi zial az dalsi tyzden nakolko odchadzam na sluzobku..Stalo sa vam niektorej ze testy negativne a aj tak tam ta fazulka bola? resp kedy vam uz test po niekolkych negativnych ukazal //.
Dakujem za akukolvek skusenost
Ahojte,poradte mi alebo stretli ste sa s tym...PM bola 10.11 v obdobi ked som mala plodne dni som mala zapal mocovych ciest tak som poh.styk nemala v decembri som men.nedostala ,neprisla ani v januari ...zasla som k gynekologovi urobil mi ultrazvuk a som v 6.t...vidno je len plodovy vak a teraz som na pochybach mohla som otehotniet este v novembri pred plod.dnami a babo sa nevyvija ...alebo som otehotnela pred 6/tv case ked som cakala ze pride menstruaciaa???sretli ste sa stym???mam uz dve deticky
@petatrubicka No logicky, keby si otehotnela v novembri bola by si uz v 11tt, otehotniet si musela koncom decembra...
Ahojte, MS mi mešká/nemešká neviem, lebo ju nemám pravidelnú, ale zvyčajne do 32 DC došla. Som v 36DC, mam biely husty vytok, bolest prs na dotyk a vecer mi byva nevolno,ale nezvraciam. Test som si robila vcera,ale bol uplne snehobiely. Moze byt, ze je na test skoro? Kedy som mala OVU netusim...
@mailinka4 Ak nevies, kedy si mala ovulaciu, nevies ani kedy ti pride MS, ak mas nepravidelnu... Ja mam takyto vytok a bolesti tesne pred MS, aj teraz dva dni dozadu som mala a dnes mi prisla ms.... Nikto nevie, ci je na test skoro, kedze nevies kedy ti mas prist MS ani kedy si mala ovu.... Skus o dva dni dalsi test, ak nebude ani naznak, skoc buduci tyzden k lekarovi....
@sibalka21 ty by si si mala otvorit gynekologicku poradnu ....ako myslím to v dobrom. Ja by som na toto nemala nervy...kazda tu ma negat. test ale rieši či mo ze byt tehotna...no podla mna nie je. Nepravidelne cykly a negativny test...ale uvazuje nad tehotenstvom...ach boze.
@sardinka336 :D diky :D kazda ma stale ten isty problem, cize kazdej pisem v podstate stale to iste :D ked sme sa snazili o babo a ked som otehotnela, tak som si nastudovala na nete asi vsetko mozne a ked do toho zapojim logicke zmyslanie, tak je to stale o tom istom :D
Ahoj žienky tak rýchlo a stručne k môjmu problému. Cyklus som mala pravidelný, dobre že nie na sekundu presný. Môj problém ? Meškanie menštruácie. Takže .. 20 - 21 som mala dostať menštruáciu a tááá nikde. S priateľom som za celý mesiac mala sex 3x. Deň po menštruácii, 6.1. a 14.1.2017 - podotýkam, nevyvrcholil ani raz do mňa a nikdy to tak nebolo, proste nikdy to do mňa nejde, o nič sa nesnažíme. Akurát 6.1.2017 sme mali sex 2x po sebe po nejakej polhodine, možno hodine. Ďalšia vec, nervy boli počas minulého týždňa strašné, stres ani nehovorím. 16.1.2017 krvácanie jednodňové a skončilo. Pred tým november a aj skôr silne prechladená. V polovici mesiaca novemeber - slabé krvácanie. Momentálne - nemám žiadne príznaky, že by som mohla byť tehotná. Žiadne bolesti ani zväčšenie pŕs, nevolnosti, chute - nechute .. všetko ako doteraz .. Pobolieva ma akurát v podbrušku, už si myslím, že je mrcha tu, keď tu zrazu sa mýlim. Ešte zvyknem mať nafúknuté brucho - ako pred mrchou. Asi najdôležitejšie na čo by ste sa ma opýtali - tehotenský test - z ranného moču, s vysokou citlivosťou - negatívny. Takže prosím Vás, čo si myslíte, čo to môže byť ? Tehu alebo zdravotný problém ? Mne to tehu neprichádza po tom, že viem, že priateľ to dáva mimo + negatívny test, ale predsa, čo si myslíte. Prosím Vás ostatných múdrych :D k lekárovi sa dostanem až o niečo neskôr, preto som netrpezlivá, preto sa pýtam 🙂 Ďakujem všetkým.
@dnp partner nevyvrcholil do teba...test negativny...rovna sa tehotna nie si na 99,9%....
Na otehotnenie treba istu koncentraciu spermii. Aj cyklus presny ako hodinky moze meškat...hormony moze kade čo ovplyvnit - stres, choroba. Ale pozor...aj prerušovany styk ma svoje pravidla...a to znamena len raz moze ist dnu...druhy krat uz tam mozu byt pritomne spermie z prveho vystreku. Tento sposob ochrany nie je vhodny pre páry, kde by pripadne tehotenstvo bolo neprijemným prekvapením aj ked pri spravnom ,,používaní,, je spolahlivost pomerne vysoká.
@sardinka336 toto viem presne, čo si napísala, že druhýkrát už môžu byť prítomné spermie, tiež viem, že to je vraj malá pravdepodobnosť v porovnaní s normálnym vyvrcholením a priamo dnu - bolo mi to povedané .. ako stalo sa to úplne jediný raz a po pravde, my s priateľom sme aj strááášne málo spolu, takže v ten jeden okamih sme si to asi neuvedomili .. Takto, mrcha mešká a môj stres a nervozita ako som spomínala bolí až neúnosné, preto už ja teda neviem. Tiež aj teraz mám stres z tohoto. Mám strach o svoje zdravie, ale to určite každý. Ja som to ráno nevydržala, utekala som kúpiť tehotenský test, hneď po príjazde domov som ho urobila - negatívny. Momentálne cítim nejakú šarapatu v podbrušku + nafúknuté brucho. Čítala som, že niekedy sa to dá zistiť aj podľa krčku maternice - veľmi ľahko nehmatateľný + veľmi mäkký. Po pravde, keď som si ale urobila test a presne ako som písala, ani raz nevyvrcholil do mňa = vedela som, že vyjde negatívny. Môžem sa opýtať ? Do kedy si myslíš, že by som mala čakať a čo si myslíš o tom pobolievaní v podbrušku ? Ďakujem ti.
@sardinka336 vies mrzi ma ze niektorym z vas lezieme my bezdetne a snaziace sa na nervy..Ale je tolko roznych pripadov otehotnenia teste pred ms tesne po ms pocas ms a vela pripadov kedy test bol negativny a zena tehotna bola a naopak kedy test bol pozitivny a tehotna nebola, Kazda z nas dufajucich a snaziacich sa sa v urcitom pripade najde a preto patra po dalsich informaciach.. Nie som histericka a ani sa nesnazim na sebe hladat ze mam vsetky priznaky tehu len sa pytam na nazor mamiciek lebo zial mne este panbozko ten pocit nedozicil poznat... Takze tolko...Takze maminky prosim vas majte s nami trpezlivot🙂
ach snazilkujeme nedari sa ... cyklus v keli .... doktor mi predpisal progesteron s vitaminmi brala som to mesiac a mrcha mala prist v piatok s tym ze sa mal pekne cyklus upravit ... no zase mi meska (predtym som mala aj 35-40dnove cykly) ... pobolieva ma brucho kusok a aj v oblasti vajecnikov ale nie tak vyrazne ako v ine cykly ... bolest vajecnikov vzdy sgnalizoval mrchu :/ viem ze nemozete vediet ci som niesom v tom ale neaka skusenost skor s tym ze sa vam neupravil cyklus po liekoch ked sa mal .... povedala som si ze sa idem sustredit viac na seba zajtra sme si objednali vo fitku osobneho trenera :D no bojim sa aj kusok ci som niesom tehotna a ci mozem zacat cvicit :(
@dnp Nie tehotna urcite niesi, nespravil sa ani raz do teba, prerusovany sex pouzivam uz niekolko rokov a ani raz som sa nebala ze ostanem tehu, a ak mas pravidelnu MS je viac ako nepravdepodobne, ze by si mala ovulaciu den po MS + mas negativne testy a naozaj nic nenasvedcuje tomu, ze by si bola tehu.... Hormony sa v tebe asi blaznia z vysokeho stresu, bud sa ti spusti MS alebo koncom tyzdna sprav dalsi test, ak bude negativny navstiv lekara, nech ti pichne vyvolavacku abo nech ta aspon pozrie 🙂
@didi2102 ahoj ja som tiez brala progesteron na upravu,ale.len dva mesiace a tento mesiac som uz bez neho a tiez som riesila tu otazku,ci niekto po jeho dobrani mal ustaleny cyklus.Teraz som 36 DC a ked som brala proges.tak som MS dostala 29-30 DC.Takze bud mi meska MS 6 dni alebo mi proges. pomohol len na tie dva mesiace a vratilo sa to do starych kolaji (tiez inak 36-40 DC).Ale zatial test negat.,no stale som bez MS

@darling16 Tak drzim palce 🙂 ❤