icon

Som tehotná?

xxxxxnnnnn
31. aug 2016

Ahojte. Vzhľadom na to, že dnes sme uzamkli 797 stranovú diskusiu, do ktorej ste vkladali Vaše otázky ohľadom možného tehotenstva, tak zakladáme novú. Čiže všetky dohady ohľadom možného tehu, tehotenské testy ...............sem 🙂

janulienkaaaaa
25. jan 2017

ano robili mi hormonalny profil, tam mi zistili anovulacne cykly, preto mi nasadili clostylbegyt, aj niektore hormony neboli uplne ok, ale vraj to nie je nic hrozne. A vy ste preco hned nabehli na clostylbegyt?

alilka
25. jan 2017

@janulienkaaaaa ja som zopár rokov do zadu viackrát potratila..Aj vtedy mi zistili tiež anovulacne cykly..Tak mi doki rovno teraz nasadila clostylbegit nech zbytočne nestracame čas..Už mám aj vek .31 a deti žiadne

janulienkaaaaa
25. jan 2017

tak sa musime snazit, ja mam tiez uz 30 a uz tiez by som bola rada, keby sa zadarilo. verim, ze toho roku sa nam uz zadari 🙂

alilka
25. jan 2017

@janulienkaaaaa tak je tak 😊 zajtra sa ozvy ako ti dopadol test 😉

janulienkaaaaa
25. jan 2017

ok 🙂

katarinka2511
25. jan 2017

ahojte,mate skusenosti so 7 dnovymimi tehot.testami? dakujem

zanet197
25. jan 2017

@katarinka2511 to je čo?

katarinka2511
25. jan 2017

@zanet197 to je Woman secret baby, pred 5 rokmi somn ho mala .....teraz neviem ci este take su? ty mi aky odporucas? pri meskajucej menzes tyzden

kristinka28
25. jan 2017

@katarinka2511 ak meska je jedno,aky testik ked je to tehu uz ukaze drzim 😉

zuzanka3381
25. jan 2017

@sardinka336
"Nepravidelne cykly a negativny test...ale uvazuje nad tehotenstvom" - neviem, z tejto tvojej vety som pochopila, že pokiaľ má nepravidelný cyklus, nemôže otehotnieť.
Je super, že si taká zbehlá, klobúk dolu SARDINKA. No už ako som písala vyššie, ak nemáš na to nervy, nereaguj a ignoruj. No takéto posmešky mi prídu dosť primitívne. Ak nad niečim krútim hlavou, tak nebudem radšej reagovať. A nie zosmiešňovať. Konkrétne tá baba, na ktorú si reagovala, nič zlé nenapísala. To že si spravila jeden poondiaty test a vyšiel negatívny ešte neznamená, že si spraví x testov a všetky sú negatívne. Nie všetky stáli najdlhšie v rade, keď sa rozdával rozum. A aspoň podľa toho čo píšeš, mala by si poznať svoje telo, keď už si taký fenomén a mala by si vedieť, kedy ovuluješ. nepotrebujem si sledovať bazálku a kupovať testy aj na ovulovanie. A ešte raz opakujem toto fórum sa volá "Som tehotná?" s otáznikom na konci, čiže ak sa ti to nepáči, tak napíš, nech tu píšu iba baby, ktoré už si spravili aspoň 30 ovulačných testov, merali bazálku a spravili po meškaní menštruácie 10 testov. Trochu citlivosti pani "doktorka".

amalka1991
25. jan 2017

Baby poculi ste niekedy ze by par dni po oplodeni cca 4-5 zena mala krce v svaloch ? Nedokazem sedet ani lezat. Zadny steheny sval ma boli picha...vsetko moze...nikdy som to nemala tak samozrejme ako.kazda sialena snazilka to umelo spajam...len nahodou...

zuzanka3381
25. jan 2017

@sardinka336 A ešte jednu vec ťa opravím z vlastnej skúsenosti. Žiaden doktor ma neriešil, keď som mala nepravidelný cyklus. Mala som ho od začiatku. Vždy podľa všetkých krvných odberov, sledovania hormónov som bola vždy v poriadku. Pravidelné prehliadky som podstupovala každý rok, žiadne cysty, až na jeden mióm a aj ten sa sám vstrebal a aj napriek tomu všetkému som stále mala nepravidelný cyklus. Samozrejme mi núkali antiku, hormóny, aby som mala pravidelný cyklus, no vždy, keď som vysadila lieky, opäť to padlo do starých koľají. jednoducho 28 dní je zlatá stredná cesta, no nie pravidlo. Každý žena je iná, každý organizmus pracuje inak. Samozrejme pri otehotnení je to potom problém. Ale aj v tomto som asi výnimka, pretože po pôrode sa mi cyklus na chvíľu upravil, no po pol roku a vysadení liekov na štítnu žľazu, keďže sme nemplánovali ešte ďalšie bábo opäť cyklus chodil každý mesiac ako chcel. A aj napriek tomu sme počali ďalšie bábo. Takže nie vždy sa nepravidelný cyklus rieši, nie preto, žeby som nechcela ja, ale preto, že ani gynekológ nevidel dôvod to nejak riešiť.

zuzanka3381
25. jan 2017

@amalka1991 Nechcem ti dávať žiadne nádeje, ale ja to mávam teraz a som tehotná. No môžeš to mať aj zo stuhnutého svalstva, ak máš sedavé zamiestnanie, málo sa hýbeš atď. Čiže vlastne aj ja to môžem mať z toho 🙂)) Aj keď pri mojej dcérke to nie je možné

moni244
25. jan 2017

@amalka1991 uz som tu citala rozne zufalky, ale ty vedies

laco3269
25. jan 2017

Dobrý večer, Ahojte ja viem áno pýtate sa že čo tu robím ale mám trošku dilemu. Priateľka mala menštruáciu 20. Decembra a na nový rok sme mali spolu pohlavný styk bez ochrany.
A teraz mala 20. dostať menštruáciu a už jej mešká 5 dní. Ak by ste my vedeli poradiť niečo čím by to mohlo byť bol by som veľmi rád. Dopredu ďakujem všetkým.

zuzanka3381
25. jan 2017

@laco3269 Vieš moja mama mi vždy vravela, že žena, ktorá má muža a spáva s ním, si nemôže byť nikdy istá. Takže povedz priateľke nech si spraví test a budete obaja múdrejší, čo ďalej. 🙂 Nič iné ti tu nik neporadí 🙂 Veľa šťastia

laco3269
25. jan 2017

Ale je v tom háčik že ja viem určite že v tom neni ale ona my neverí

lasocka164
25. jan 2017

Dobrÿ večer.. chceela som sa vas opytaf.. mi meskaju 2,5 mesiaca kramy a strasne ma bolia krize a ma taha na vracanie a nemozem sa vyvracat.. a testt som si robyla a mi vysiel negativny.. poradite mi niekto??.....

alilka
25. jan 2017

@lasocka164 tebe meškajú 2A pol mesiaca a ty si ešte nebola na gynde????

laco3269
25. jan 2017

A keď som jej povedal nech si spraví test tak mi povedala že to nevie. Tak som jej povedal nech ide ku gynekologovi . Ale nechce ani jednu variantu.
Jedna otázka menštruácia može meškať aj zo stresu ????

lasocka164
25. jan 2017

@alilka nie nebola som

zuzanka3381
25. jan 2017

@laco3269 áno, aj stres robí svoje, samozrejme aj to môže mať vplyv na meškanie, aj ak náhodou brala antibiotiká, aj to robí veľa. No neviem aký jej robí problém ocikať paličku. Doktor by ešte toho veľa nevidel na ultrazvuku. jedine iba ak by jej zobral krv, ale aj tak by to bolo skoro ísť k Dr.

matkakes
25. jan 2017

@laco3269 jasne, u mna to je vačšinou stres

zuzanka3381
25. jan 2017

@lasocka164 No asi by som nečakala ešte dlhšie.

alilka
25. jan 2017

@lasocka164 tak už vieš čo máš robiť 😊 to nieje ani zdravé. Tak určite to ries 😊

lasocka164
25. jan 2017

@alilka sak idem ku gynokologicke.. ale sa bojim co budem mala ☹

alilka
25. jan 2017

@lasocka164 ničoho sa neboj..Možno len hormóny ti hapruju 😊 len si to jednoznačne čo najskôr pories..

lasocka164
25. jan 2017

@alilka od kedy tak mi meskaju kramy ta barz som pribrala... ja si myslim ci tehotna nesom...

zuzanka3381
25. jan 2017

@lasocka164 pribrať si mohla aj z hormónov a test si vravela, že je negatívny

lasocka164
25. jan 2017

@zuzanka3381 ano test mi visiel negativny...