icon

Som tehotná?

xxxxxnnnnn
31. aug 2016

Ahojte. Vzhľadom na to, že dnes sme uzamkli 797 stranovú diskusiu, do ktorej ste vkladali Vaše otázky ohľadom možného tehotenstva, tak zakladáme novú. Čiže všetky dohady ohľadom možného tehu, tehotenské testy ...............sem 🙂

sibalka21
29. jan 2017

@matkakes Ak bol test negativny, tak tehu niesi.. Treba skusit dalsi, ak bude negativny, navstiv lekara... Ale ak sa snazite prvy mesiac, je normalne, ze psychika urobi velmi vela 🙂

walkyra88
29. jan 2017

@duslin ja som si urobila test 3dni pred ocakavanou menstruaciou a bola silnejsia ako tvoja a v den menstruacie uz uplne sila ..

anettina
29. jan 2017

Ahojte, obraciam sa na vás. Som neistá neviem co sa so mnou deje. Tento mesiac sme sa s muzikom snažili teda dosť podstivo. Poslednú ms som mala 28.12 teda včera mi prišiel menzes no bol taky divný hlienovity slabunko ružový a ku koncu dňa to bol len ruzovkasty výtok. Stačila intimka. Dnes mam slabucko červenú krv ale opäť slabý. Som z toho veľmi zmätená takúto ms som nikdy nemala. Chodí mi pravidelne cca vždy 30den. Test som robila vyšiel negat. Tento týždeň som bola u Dr. Robila mi sono nič zvláštne nevidela.. Hneď som sa pýtala ci nemám cysty lebo s tým mám problém a bola som začiatkom decembra na laparke koli jednej cyste. Povedala ze je všetko OK. No mam zmiešané pocity pretože prsia mam väčšie napäté mam po nich žilky modré, pichá ma na pravej strane podbruska. Zatiaľ neviem ci so mnou hormóny zametaju alebo co si mam myslieť o tom... Totálne nechápem vlastnému telu.... Pri prvom tehu som ani nevedela ze som tehotná.. Prvé náznaky tehotenstva začali okolo 7-8tyzdna... Toto je cele zvláštne... Neviem si dat rady.. Mam čakať kým mi to skončí?? Toto akože kramovanie a mam testnut znovu ci ako??... Poraďte ak môžte žienky... Ďakujem

karmela
29. jan 2017

@anettina môžeš testnut aj zajtra ráno môžeš byt tehu alebo ms sa rozbehne..Môžeš mat aj implantácne spinenie teraz..Tažko povedať určite si správ este testik..

anettina
29. jan 2017

@karmela ďakujem ti, skúsim počkať ako sa to bude rozvíjať ale je iste ze toto ani ms neni.. Skúsim potom testnut... No všade čítam ze implantacne špinenie netrvá tak dlho a je väčšinou ešte pred MS. Ja som dostala ms na 32den ale takú zvláštnu som ešte nemala... Nechám sa prekvapiť co bude.. No ten počuť neistoty je zvláštny..

sibalka21
29. jan 2017

@anettina Tak pokial si mala test negativny, ber to ako MS.. Telo nieje stroj a nemoze fungovat stale rovnako, cize ti mozno len zblbol cyklus a slaba MS je ako normalna MS.... Ked tak pockaj ako sa to vyvinie, ked MS skonci sprav test, ak bude negativny, snazte sa dalej 🙂 drzim palce....

anettina
29. jan 2017

@sibalka21 ďakujem... No už teraz mam len slabucke hnedé špinenie tak fakt neviem. Počkám ešte, uvidím. Mýli ma ten priebeh, strašne zvláštne sa mi to zdá stačí mi intimka. Ale ďakujem za odpoveď veľmi si zlata... 😉

magmaggie
29. jan 2017

Ahojte.Ako to opisat... muz si chytil penis ktory bol trocha od predejakulacnej tekutiny...do mna tak nesiel...ale potom rukou- netusim ci tou istou mi siel s prstom dnu..da sa tak otehotniet?

moni244
29. jan 2017

😂 👏 👍

nivea777
29. jan 2017

@magmaggie keby sa toto opyta 12 rocne dievca,tak pochopim..ja som si tiez myslela ked som mala 5 ze z pusinky su deti...ale dospela zena? :D si nebola v skole ked sa preberalo rozmnozovanie?

sibalka21
29. jan 2017

@magmaggie Dufam, ze s touto otazkou len srandujes ...

magmaggie
29. jan 2017

@nivea777
@sibalka21 len som potrebovala pocut nazor inych..lebo do menzesu mam 20 dni..a potrebujem sa trochu ukludnit....a aj som citala kopu ze aj cez kondom,tabletky a aj z predejakulacnej otehotneli..preto sa pytam....nerobte si srandu zo mna...prosim...fakt mam stres...takze je tam ta sanca na otehotnenie?

nivea777
29. jan 2017

@magmaggie sanca je vzdy.. ale v tvojom pripade by to bol zazrak

magmaggie
29. jan 2017

@nivea777 dakujem..

alleke
29. jan 2017

@duslin keď som robila test , tiež som presne mala takéto slabé čiarky, na druhý deň som kúpila drahší test tam sa mi už ukazala krásne ciarka 😉

sibalka21
29. jan 2017

@magmaggie nie v tvojom pripade nieje ziadna sanca.... Otehotnenie cez neporuseny kondom alebo cez tabletky je velmi vzacny jav :D A ty si pravdepodobne nemala ani ovulaciu, cize by to bol naozaj zazrak

magmaggie
29. jan 2017

@sibalka21 dakujem...inak mne sa tiez niekedy pozastavoval rozum nad niektorymi otazkami..az pokial sa to mne nestalo..😒

sibalka21
29. jan 2017

@magmaggie hej hej to chapem :D nam sa teraz stala nehoda, ze sa nam pretrhol kondom ale nevieme kedy, zistili sme to az ked bolo po vsetko cize to dal do mna... Tiez sa stresujem, ale mala som den po kramoch, cize logika ma nepusti 🙂 Sama dobre viem, ze je velmi nepravdepodobne aby sa nieco stalo, ale aj tak sa bojim :D

saskya05
29. jan 2017

Dobrý deň. S priateľom sme mali pohlavný styk asi 1-2 dni pred mojou ovuláciou. Počas celého styku sme použili kondóm. Potom ejakuloval na moje brucho. Keď som si to išla umyť s vodou, všimla som si že ten ejakulát spolu s vodou mi stekal po vagíne tak som to rýchlo utrela. Je možné takto otehotnieť ? Lebo už 15 dní mi mešká menštruácia. Posledné tri mesiace som mala pravidelnú menštruáciu ale pred tým mi meškala niekedy aj 10 dní. Alebo to môže byť spôsobené aj tým že z toho veľmi stresujem.

magmaggie
29. jan 2017

@sibalka21 tiez si myslim ze vo vasom pripade by sa nemalo nic stat....ale clovek nikdy nevie...

nivea777
29. jan 2017

@saskya05 no ak mas pocit,ze sa ti spermie vsiakli cez brucho,tak ano da sa otehotniet :D

magmaggie
29. jan 2017

@saskya05 na 15 den meskania si urob test...uz by malo byt dostatocne vidiet ciarku...toto sa aj mne stalo..ale nezostala som tehotna....a.mne ked dlho meska pijem alchemilkovy caj a vyhrievam sa horucou vodou..

motilik25
30. jan 2017

Preco sa to pytate ??Nik do Vas,nevidi chote k lekarke !!!na gynekologiu ja som bola tehotna 7,tyznou a ani som o tom nevedela ...test si treba kupit alebo rano ist na odber ...

walkyra88
30. jan 2017

@saskya05 toto co je😂pochybujem ze si tehotna zo stekanca na bruchu🙈A ked nechces dieta treba jest tabletky a chodit lekarke kedze 15dni je dost moze to byt aj cysta!!

sardinka336
30. jan 2017

@magmaggie nie neda sa tak otehotniet...
@saskya05 ejakulátu na brucho stekajuceho na vaginu nemozeš otehotniet.

nikola1310
30. jan 2017

Ahojte baby ...Mešká mi už 8dni posledných 6 dni mám vysokú BT t.j. 36.7 teplota sa zvýšila na 36.9 posledné tri dniz tých šiestich... Myslíte že je to ovulácia alebo tehotenstvo? Menzes mám nepravidelný

zuzanka3381
30. jan 2017

@nikola1310 ako vieš, že ti mešká, keď píšeš, že menzes máš nepravidelný? Najlepšie je si spraviť test. A ak ti už "mešká", tak neviem, či by to bola ovulácia.

sibalka21
30. jan 2017

@nikola1310 podla mna 36,7 nieje vysoka BT... Tehu by bolo pravdepodobne nad 37... Pises, ze ti uz 8 dni meska, tak to ovulacia nemoze byt... Ale ak mas nepravidelnu tak ti mozno este nemeska ci? Treba si spravit test a bude vediet viac... Ak ti este stupne BT a bude sa drzat stale hore, tak to moze byt tehu, ale nemusi...

lasocka164
30. jan 2017

Dobry den chcrla som sa opytat som dneska bola na gyn.a mi zobrala vyter aj na utrazvuku som bola ana utrazvuku mi zistila ze sa mi zvecsila maternica co to znamena

nikola1310
30. jan 2017

@zuzanka3381 lebo môj cyklus je raz 28dni raz 35 dakedy aj 40 dní ...Pýtam sa preto lebo sa mi ešte nikdy nestalo že by som mala takú vysokú teplotu tri dni 36.9 ...Na test počkám ešte uvidíme či klesne alebo nie🙂