icon

Som tehotná?

xxxxxnnnnn
31. aug 2016

Ahojte. Vzhľadom na to, že dnes sme uzamkli 797 stranovú diskusiu, do ktorej ste vkladali Vaše otázky ohľadom možného tehotenstva, tak zakladáme novú. Čiže všetky dohady ohľadom možného tehu, tehotenské testy ...............sem 🙂

sibalka21
26. jan 2017

@zizzinka ako bolo spomenute, najskor az 10DPO, ale to ti tiez nemusi ukazat.... Skor je pravdepodobne, ze ti test ukaze 5 dni pred MS, ako 5dni po styku... Kedze vajicko sa oplodni 5 az 7den od ovulacie a na 7 az 10den sa uhniezdi.... Alebo tak nejak :D

zizzinka
26. jan 2017

@los_andreos uf, no... je to dlhodoby proces na moj vkus, kedze by som to chcela vediet uz zajtra keby sa dalo :/

los_andreos
26. jan 2017

@zizzinka zajtra mas vynimocny dnik?

nivea777
26. jan 2017

@zizzinka ak mas nejake udalosti momentalne v blizkej dobe,ktorym by vadilo tehu tak si dajte pauzu pokial sa to ustali.. da sa este z krvi zistit ale 5 dni od styku to je take.. mozno si este ani nemala ovu,mozno ovu prisla 2-3 dni po styku..mozno sa len teraz vajicko stretlo so spermiou.. mozno sa len teraz uhiezduje a mozno aj napriek oplodneniu sa neuhniezdi a odide to s MS.. tazko takto skoro

zanet197
26. jan 2017

@zizzinka prečo to chceš vedieť zajtra? 🙂

zizzinka
26. jan 2017

@los_andreos
@zanet197 nie, nie to bolo metaforicky povedané, že už by som to chcela maťpozítivne

duslin
26. jan 2017

Dievčatá čo myslite ? je to tam?
meškajú mi 3 dni

suesue1983
26. jan 2017

@duslin myslím že áno,gratulujem)

duslin
26. jan 2017

@suesue1983 ďakujem dúfam že to je tak. 😍

zanet197
26. jan 2017

@duslin kolko dni DC mas??

dnp
26. jan 2017

@mon895 všetko záleží od ovulácie, ak vieš kedy máš ovuláciu, tak aj vieš kedy máš testovať 🙂 ak nevieš alebo nedaj bože sa ovulka posunie, tedy sa stane, že tehotenský test ukáže výsledok neskôr ..

dnp
26. jan 2017

@duslin vyzerá to tak, že si tehu 🙂 gratulujem a daj nám vedieť, či sa nemýlime a nemýli sa testík 🙂

karmela
26. jan 2017

@duslin áno je tam pekne videlna slaba čiarka a podľa mna bude pekne silnieť 😉

duslin
26. jan 2017

no predtym som mala neprsvidelne ale beriem uz 4 mesiac progesterone laddee pharma. pre vysoky prolaktin. a od kedy beriem mala som cyklis 23 dnovy ale chodili mi kramy presne ako hodinky. no a terza uz 2 dni meskaju a prsia mam naliate a bolestive. a este take bolesti v podbručku ako pri MS ale su dlhe mozno 2 minuty. a potom to prejde. tak buduci tyzden zajdem za lekarom a dam vam vediet

zizzinka
26. jan 2017

@duslin i ja myslim, že hej

zanet197
26. jan 2017

Baby pisala som uz vyssie....som 33DC, ms.mešká 4dni...ne chránený sex bol okolo 8meho kedy bolo.aj plodne obdobie....mam par priznakov.ale test negatívny....dnes.sme s priatelom lezali,a tak.sa.hladkali,proste vzruuuso....ale.nebolo nic...a.ked som hned isla na wc,a utrela.som sa,na papieri bola kvapka krvi...svetlo červená...3x som sa utrela a bola tam....býva to v tehotenstve na začiatku????alebo.co to mohlo byt????

zanet197
26. jan 2017

A.cítim v podbrusku take....ako.keby steklenie...alebo trhanie,pichanie...ale take slabulinkeee

lusynqa
26. jan 2017

@zanet197 ked je test este stale negat tak asi prichadza ms 😔

zanet197
26. jan 2017

@lusynqa včera bol neg....no mozno.prichadza,nevylucujem to 🙂 lenze toto niesu bolesti....a taku krv som nikdy nemala....no vsak uvidim 🙂

sibalka21
26. jan 2017

@zanet197 no ako je uz spomenute, ak su testy negativne, co by od 8meho uz mali ukazat aspon naznak ducha, ak ti uz meska 4 dni.... tak sa pravdepodobne rozbieha MS, s tym je spojene aj to pobolievanie v podbrusku

zanet197
27. jan 2017

@sibalka21
@lusynqa ms zatial nikde, a ani náznak že by mala prísť.....takže neviem....

blueberry8
27. jan 2017

Ahojte bola som dnes na prvej kontrolu u gyndosky v 7tt +1 a uz bilo srdiecko ale videla tam este jednu machulku bez akcie ale mozno je to len velky plodovy vak ci nieco taky. Mam prist na kontrolu bud. tyzden ale keby to nahodou bolo druhe a nenabehne srdiecko tak sa to samo vstrebe. Nemali ste niektora nieco take.
Dakujem

janulienkaaaaa
27. jan 2017

@alilka ahojky tak sa ozyvam, dnes som si robila rano test a vysiel pozitivny, Najprv som tomu neverila, ale su tam dve ciarky 🙂

alilka
27. jan 2017

@janulienkaaaaa waauu tak to je skvelé 😊 gratulujem 😁 tento rok sa to začína pekne rozbiehať s tehulkami 😊

lusynqa
27. jan 2017

@zanet197 fuha a testik este nic? Zbehni uz radsej k dr pre istotu aj na krv aj sono

duslin
28. jan 2017

Ahojte tak som si urobila este jeden test tak isto slaba ciarka ako na predchadzajucom 28dc (4den meškanie) podla vas kedy ma ta ciarka zosilniet? k lekarovi idem az vo stvrtok 😞 nedockava som mam doma este jeden test 🙂

nivea777
28. jan 2017

@duslin najlepsie testovat obden ... takze skus zajtra rano(a porovnaj s testom ktory si robila skor ako dnes) alebo pondelok(a porovnaj kludne s dnesnym)

sibalka21
28. jan 2017

@duslin obden

matkakes
29. jan 2017

Ahojte kocky. Prosim o radu resp nazor. Moj cyklus neviem uplne presne urcit, cca 30-35 dni, naozaj akokedy. Posledny menzes som mala 18.12. Od 6.1. Sme sa zacali snazit. Menzes odvtedy stale nemam, ale stvrtok som skusala test a bol negativny. Myslite ze je mozne aj tak ze motyka vystrelila? I ked bol test negat? Asi skusim teda dalsi 😊

natalysb
29. jan 2017

Ahojteee mamulky kedze mi zamkli temu s posunuli sem. Idem po radu nazor skusenost hoc co. 7jan. Menstruacia. 19 ovulavia. Pribeh bolest vajecnika ukrutna tahavy vytok v malom mnozstve a nakoniec vrlmi vela husteho kremove bieleho vytoku ktory trval 3 dni. Potom zostalo ticho sucho. 27 28 tahavy ciry priesvitny hlien presne taky isty hlirn ako pri ovu. Moja otazka... mala som 2 krat ovulku? Alebo je to znak tehu? Sestra mi pisala ze mala presne taky hlien ako ja jed cakala syna. Alebo sa len moje telo zblanilo? ZZivam to 1 krat v zivote :D