Som tehotná?
Ahojte. Vzhľadom na to, že dnes sme uzamkli 797 stranovú diskusiu, do ktorej ste vkladali Vaše otázky ohľadom možného tehotenstva, tak zakladáme novú. Čiže všetky dohady ohľadom možného tehu, tehotenské testy ...............sem 🙂
@lasocka164 http://zena.atlas.sk/zvacsena-maternica-a-nie-s...
napríklad.... http://www.mamatata.sk/node/67214
Mala si sa spýtať jej, čo tým myslí.
Ahojte baby já Som Som malá naposledy menzes 15 decembra. S priatelom sa pokusame o babo už dlhsie ale zatial marně. Skusala Som si robit tehu test no ten mi neukázal nic ale bývá mi zle aj prsia má pobolievaju stále sa mi cikat chce.
@petka1606 tak chod na gynekologiu...ja vas kočky obdivujem...mnohým tu menzes mešká aj vyše mesiaca a pytaju sa laikov na fore. Ak mas negativny tehotensky test tak nie si tehotna na 99,9% ...ak by si bola tehotna tak by uz Hcg stupalo a test by ho zachytil. Ostatne priznaky čo opisuješ su všeobecné a s tehotenstvom nemusia nijako suvisiet.
@magmaggie sanca ze si otehotnela je velmi nizka...blizka nule....na otehotnenie treba aj nejaku koncentraciu spermii a skratka nejaky ,,postup,,. Otehotniet tak ako ty popisuješ je velmi nepravdepodobne az vylučené...
@nikola1310 Ak máš takto dlhý cyklus, ako píšeš, tak podľa mňa to bude opäť jeden z tých dlhších cyklov, čo máš teraz. Ja tiež mávam nepravidelný menzes a mávam aj dlhší cyklus, než ty a viem, že v tedy je problém si vyrátať ovuláciu. Bazálna teplota 36,9 nie je vysoká. Podľa mňa je to normálna teplota. A už keď ti mešká menzes, podľa toho čo píšeš, tak si test sprav, už by mal ukázať.
Ahojte .prisla som si po radu.😉
pred 9dnami som mala Ms ale len 3 dni co ja mavam aj 5-6dni.
Uz 2den citim prsia na dotyk ma bolia a aj stipkanie ako keby mi Ihličky niekto pichal..dost citlive mam aj bradavky.Ovulku by som mala mat az 7.2...
@kotatko1232 Ovulku mas vypocitanu podla menstruacneho kalendara? Na ten by som sa nespoliehala. Kopu zien neovuluje na 15DC. Mozes aj skor, ale aj neskor. Bez ovu testov, merania bazalnej teploty, alebo folikulometrie nemozes vediet, kedy presne ovulujes. Citlivost a bolesti, ktore opisujes su normalne v case, ked sa blizi ovulacia 🙂
@peppermint ja som zvykla pri ovulke mat bolesti vajecnikov az pichanie.ano cez apku 😡ale rozmyslam ze si kupim tie.ovu testy..ale mam aj na ovulku taky mali mikroskop na ten pozram sem tam ale ten ukaze az ked mam ovulku...
Ahojte maminky. Mám na vás jednu otázku. Moja kmotra mala pred týždňom pozitívny tehu test. Sice len ducha ale bol tam. Teda boli štyria duchovia lebo štyri testy. Vo stvrtok mala hcg 300.Dnes jej však doktorka povedala že hcg v krvi je nulové ale keď ocikala znova test čiarky boli dve a krásne ich bolo vidieť. Tal chceme vedieť či sa hcg v moči drží dlhšie ako v krvi a či sa má ešte tešiť alebo nie.
@lae20 Tak pokial mala z krvi nulove HCG, tak v moci urcite byt uz nemohlo.... Mozno blba otazka ale naozaj to bol tehu test? Niekedy sa stane, ze sa zena pomyli a urobi ovu test... Lebo ak mala nulove HCG, nieje mozne aby mala silnejsie ciarky ako predtym.... A samozrejme ak je nulove z krvi, tak sa tesit bohuzial uz nemusi...
Ahojte,menzes mi meska 2 tyzdne,v piatok son bola na gynde,lekar povedal ze menzes pride,testy negativne..cyklus mavam pravidelny....mali ste niektira podobny problem?
@katarinka2511 pila som ho tak, ze az ked mi meskala vtedy som ho varila..a pila podla odporuxania na krabicke..pokial nedosla..
@kotatko1232 Skus tie ovulacne testy na zaciatok. Ja som si BT nemerala, mna to nebavilo, skor ma to stresovalo. Spolu s testami, hlienom a bolestami som vedela, kedy priblizne prebehla ovulacia.
@peppermint MNA TO TIEZ NEBAVI.naco.....zajtra idem na kontrolu ku gynek...tak som zvedava co povie
Ahojte baby, mne skoncila MS 30.1, dnes (1.feb) som mala výtok, mierne bolesti vo vajecnikoch a dnes hnacku. Ale neviem, ci s tymto vsetkym ta hnacka suvisi. Testy mi predtym vysli negativne, tak sa chcem opytat, ci toto niekto zazil a ci to moze nieco znamenat, lebo som citala, ze baby mali MS aj pocas ranneho stadia tehu. Dikyy za odpovede 🙂
@darling16 ak si mala normalnu MS a testy negativny, tak tehu niesi..... Hnacka s tym nijak nesuvisi, kedze hnacku mozes mat z milion dalsich veci.... AK by si mala priznaky a bola by si tehu aj napriek MS (co byva dost vynimocne a MS mas slabsiu a kratsiu) tak by si mala mat test uz pozitivny... Skus spravit, ak bude negativny tak tehu niesi...
@darling16 Pripadne si skus spravit test este o par dni.. ale ked ti teraz vysiel negativny tak len horko tazko budes tehotna ako vravi @sibalka21a ked ti este skoncila MS 30.1. tak to je viac ako pravdepodobne ze nebudes nehotna.
Hnacka s tym na 110% nesuvi🙂

@lasocka164 prečo si sa nespýtala lekárky?