icon

Som tehotná?

xxxxxnnnnn
31. aug 2016

Ahojte. Vzhľadom na to, že dnes sme uzamkli 797 stranovú diskusiu, do ktorej ste vkladali Vaše otázky ohľadom možného tehotenstva, tak zakladáme novú. Čiže všetky dohady ohľadom možného tehu, tehotenské testy ...............sem 🙂

zanet197
6. feb 2017

Mali ste už niekto takéto???

sibalka21
6. feb 2017

@zanet197 Test je chybny alebo si dala velmi malo mocu.... Radsej sprav iny... Drzim palce...

zanet197
6. feb 2017

@sibalka21 je mi to jasné 😀 len prvý krát v živote vidím dve čiarky 😀 a aj to musí byť chybný ☹ .....mne mešká už 15dní...už som bola v tom že len proste vynechala z liekov alebo neviem čo.....dnes tu bola akurát tehotná švagriná, v 9mes....a vravela že jej mesiac meškala ms, žiadne príznaky len že sa jej zväčšili prsia....testy cely mesiac negatívne, bola u dr, nič nevidel, dal vyvolávačku....za 10dní ms neprišla a už bol test pozitívny....tak mi dala chrobáka 🙂

walkyra88
6. feb 2017

@zanet197 to je chybny test jak oci a hlboko a dlho ste ho drzala v moci...

zanet197
6. feb 2017

@walkyra88 v tomto teste totiž nieje kontrolna čiarka max....mala som test v moči ponoreny aby boli ponorene všetky tie pásiky

nadka20
6. feb 2017

@zanet197 sprav druhy a posli foto :P

zanet197
6. feb 2017

@nadka20 už som si robila asi 6...všetky boli neg...robila som si ich asi dva tyzdne do zadu, ked mi ms meškala 3dni, a potom jedne ked meškala asi 7dni.....teraz tento, dve // a aj to slabučke, ale obidve a na just poškodeny test 😀 😀 spravím, len sa bojím sklamania 🙂

nadka20
6. feb 2017

chapem ta .. ale skus a uvidís mozno ti vide

alidu
6. feb 2017

Tak sa hlasim, babulky. Prvykrat som bola na utz 4+3tt a nebolo nic, ani gestacny vacok, len dve cysty. Gyn.ma uz pripravovala, ze asi nic, ze pozitivny test mohla urobit cysta. O tyzden som bola na krvi, hcg ukazalo 6tt. No a minuly tyzden 7+0 uz sme videli babatko aj srdiecko. Tak si pekne tehulkujem zacinajuci 9tt. Drzim vsetkym palceky <3

walkyra88
6. feb 2017

@zanet197 urcite to nie su 2ciarky😉

zanet197
6. feb 2017

@walkyra88 ved ja viem....len je tam len náznak, a nikdy som ani take nemala....ja viem že to je zly test 🙂

nadka20
7. feb 2017

nakolko spolahlive su tehu testy ?? prosim vas a po kolko dni by mohli už ukazat 2 ciarky ... pytam sa preto lebo neviem kedy ist doktorke

timina22_09
7. feb 2017

Ahojte baby. Neverila som, ze sem niekedy napisem. Chcela by som len vediet, ci ma niektora z vas takuto skusenost. S priatelom sme spolu spavali podla kalendara pocas plodnych dni. ( nepredpokladame, ze sa to hned podarilo) v piatok 3.2. Som mala dostat mrsku. Je to pravidelne, vzdy na 29ty den. Vcera som uz mala mat stvrty den cyklu. Prsia ma vzdy zacali boliet uz tyzden a pol pred mrchou, tento mesiac nie. Zacali az vcera, taha sa to od podpazia dopredu. Chrbtica ma boli uz viac nez tyzden. Obcas mam pocit, ze mrcha dorazi. Nic sa zatial nedeje. Test je negativny( robila som si pepino test z drogerie) mate s tym skusenosti? Dakujem za odpovede 🙂

petribela
7. feb 2017

@nadka20 mne ukázalo už po 3 dňoch meškania

marta1987
7. feb 2017

@timina22_09 nam sa podarilo hned na prvykrat . Test som nala pozitivny den pred ms 🙂

walkyra88
7. feb 2017

@timina22_09 mne ten test ukazal 4dni pred menstruaciou dve ciarky😊

timina22_09
7. feb 2017

@walkyra88 dakujem 🙂 tak ja neviem, co sa deje, niekolko krat som citala, ze testy vychadzaju pozitivne skor, pokial je zena tehotna. Svokra napriklad priznaky nemala, testy negativne. Bola takmer v tretom mesiaci, ked jej vysiel pozitivny, tak mam trosicku chaos v hlave 🙂

walkyra88
7. feb 2017

Ja by som si urobila aspon 3po sebe ro uz by aspon jeden musel aspon dusika ukazat😀

timina22_09
7. feb 2017

@marta1987. Dakujem za odpoved. Test som skusala dva dni pred ocakavanou navstevou a nic.. Tri dni meskania nic. Svagrina tvrdi, ze to moze byt skoro. Kazde telo je asi ine a tomu mojmu sibe 🙂

timina22_09
7. feb 2017

@walkyra88 vsak tam nieco bolo, priatel ma lepsie oci a videli sme.. Ale mohli sme si namyslat. Nebolo to ruzove ani. Brala som to ako neg. 🙂

walkyra88
7. feb 2017

@timina22_09 poslite fotku😉myslim si ze pred ms neukaze vzdy zene hned tehu ale uz ked meska by ukazalo ...

timina22_09
7. feb 2017

@walkyra88 vyhodila som ho. Pre mna bol zbytocny. 🙂 ale dakujem krasne za odpoved. Ja skusim este pockat. Pockam tie dva dni, tri a dam vediet. Este by som chcela vediet, co vsetko moze ovplyvnit vysledok testu?

walkyra88
7. feb 2017

@timina22_09 ok tak drzim palce test je lepsie robit z ranneho prveho mocu a nic by ho neovplyvnilo na negativny 😉

timina22_09
7. feb 2017

@walkyra88 dobre teda, naozaj pockam. Vazne mam obcas pocit, ze dorazi ale potom to prejde. Tie prsia ma dost zmiatli. A bolest v chrbte az mi je zle. Tak uvidime 🙂 dakujeeem

walkyra88
7. feb 2017

To moze byt prechladnutie myslim si skor ako tehotenstvo alebo cysta...

sibalka21
7. feb 2017

@timina22_09 Kludne mozes mat cystu, zapal alebo nejaku horm. poruchu, pripadne iny zdrav. problem... Treba brat na vedomie ten fakt, ze ak vies kedy si mala ovulaciu, vajicko by sa oplodnilo a uhniezdilo, az potom by zacalo do tela vypustat hormon HCG, ktory by musel byt v dostatocne vysokej miere, aby sposobil zastavenie, resp. meskanie, MS... Cize tri dni meskania by mal byt aspon mini dusik... Lenze musis zase brat do uvahy aj tu moznost, ze pokial sa spoliehas len na nejaky kalendar alebo aplikaciu, nemusis mat ovulaciu vtedy ako ti ukazuje alebo vypocita nejaky stroj.... Staci aby si ti ovulacia posunula o par dni a hned sa ti posunie aj cely cyklus... A posledna moznost je ta, ze ti pomaly stupa HCG, skus o dva- tri dni novy test, ak bude negativny, tehu niesi.

michaelats
7. feb 2017

Dobrý vecer😉 dnes som si robila tehot.test. druha - bola slabo ruzova, a min.mesiac som mala strasne slabu menst. Mozem byt tehotna ???? 😨

nivea777
7. feb 2017

@michaelats môžeš ale určite nie z minulého cyklu..Musela si otehotnieť teraz dakedy

marta1987
7. feb 2017

@michaelats pojdes k lekarovi ,ten ti povie ktory si tyzden a budes mat jasno.

walkyra88
7. feb 2017

@michaelats odfote testik😀