Som tehotná?
Ahojte. Vzhľadom na to, že dnes sme uzamkli 797 stranovú diskusiu, do ktorej ste vkladali Vaše otázky ohľadom možného tehotenstva, tak zakladáme novú. Čiže všetky dohady ohľadom možného tehu, tehotenské testy ...............sem 🙂
@michaelats tvoje testy sú pozitívne kuk návod // si tehu / niesi tehu 😉 Tak uz vieš však.. 😊
@d_h_girls V prvom rade, nemala by si MS a urcite nie tyzden... AK by si aj mala, tak slabsiu a kratsiu.... A test by uz bol pozitivny.... Ak by si otehotnela po MS, cize v dobe, ked si zacala brat antiku, na hocijake priznaky by bolo este velmi skoro... Ja som toho nazoru, ze ti asi proste nesadla antikoncepcia. treba to riesit s gynekologom, ale za mna to tehotenstvo urcite nieje...
@karmela dakujem 🙂 si zlata 🙂 konecne sa mi moj sen splnil .... uz teraz sa tesim 🙂🙂
Ahojte,tak ja som mala normálnu MS 1.1.2017,ďalšia 2.2.2017,ale to len tmavohnedé špinenie,3.2.trošičku aj krv ,ale veľmi málo,potom nič a 4.2.zas len trošku tmavohnedé špinenie.Neviem ,čo si mám o tom myslieť.Test je negatívny.Snažíme sa už vyše 2rokov.Ale dnes mám tlaky a pálenie v podbrušku.Posledný týždeń telesnú teplotu meranú ort.teplomerom večer pod pazuchou 36,8-37.Stále ma nadúva a chodím na veľkú 3-4krát za deň,čo predtým max.1krát.A ešte som spozorvala,že sa rýchlo zadýcham.A tri dni ma neskutočne pálila žáha a to aj keď som nič nejedla.Tak neviem.Čo si o tom myslíte.V prípade tehotenstva je možné ,že test je stále negatívny.Moc ďakujem za Vaše odpovede.
Ahojte....chcela by som sa poradiť... možno to bude trošku divné..neviem či je to normálne alebo nie :( ...pred cca troma týždňami som prestala kojit...menzes mávam pravidelne. Cca 28 dňový cyklus...akurat cez plodné dni sme mali s manželom nechránený sex...a všetko skončilo vo mne...potom asi týždeň my začalo bývať zle...ale k veci ide o to že neviem teraz či pocity ako tehotna mám s toho že som prestala kojit...alebo s toho že som tehotná..napr.. nevoľnosť vecer... rano... slabost... náladovosť...menzes mám dostať pondelok...ale aj tak by som bola rada za kazdu odpoved...ak máte niektorá skúsenosť prosím ozvite sa...
Ahojte baby mam taky problem.. dnes som 33dc a menstruacia nikde. cyklus mavam pravidelny 28dnovy. tento mesiac vsak namiesto menstruacie biely vytok, boli ma brucho aj krize ako vzdy ked mam dostat uz 4ty den.. plus sa k tomu pridala bolest bradaviek, - bud ma prezenie alebo neviem ist na wc nechapem avsak test som si robila vcera na obed a bol negativny. nemala ste niektora takyto problem ako ja?

@kotatko1232 saaak sa pytam 😂😂 😂 bo v inej skupine ze je to negativne 😁😁