Som tehotná?
Ahojte. Vzhľadom na to, že dnes sme uzamkli 797 stranovú diskusiu, do ktorej ste vkladali Vaše otázky ohľadom možného tehotenstva, tak zakladáme novú. Čiže všetky dohady ohľadom možného tehu, tehotenské testy ...............sem 🙂
Prepacte ze zas s tym otravujem, ale potrebovala by som nazor viacerych mamiciek :(. S priateľom sme mali nechránený pohl.styk. Neurobil sa do mňa, len sme v neistote s tou predejakuačnou tekutinou. Keď zo mňa zišiel cítila som, že už asi z neho vyšla. Hovorí, že to vyšlo, keď už nebol vo mne. Pre istotu som do 10 hodín užila escapelle a v tom čase som mala neplodné dni. Aspon myslim, kedze mam 30dnovy cyklus, menzes mi skoncil 5.2. a milovali sme sa 10.2.Myslíte, že je len mizivá šanca, že sa niečo môže stať? ďakujem za odpovede
Dobry den, pocas plodnych dni sme mali nechraneny styk, priatel sa do mna neurobil, pravdepodobne vsak vysiel preejakulat, v ktorom sa vraj tiez nachadzaju spermie. Do 3 dni som pouzila escapelle, a menstruacia mi meskala 2 dni, prve dva dni normalne cervena krv (bola to vsak slabsia menstrucia ako zvycajne) a dnes, co mam treti den mm, mam iba hnedy vytok.
Mozem byt tehotna?
Dakujem za odpoved
@cervena111 nie nemozte byt tehotna. Telo reaguje na ten hnus, ci ste si dala po styku. PS mam taku otazku- ak viete kedy mate plodne dni a viete taktiez ze dieta nechcete,preco partner nepouziva kondom ale sa vy radsej vystavite takej hnusobe ako je tabletka po?
@kotatko1232 tom som kupila v DM ale v AT ( VIOLA ) urcite to maju aj u nas ☺☺ dakujem daaakujem 😊😊 sa neviem dockat....,kedy ten maly zazrak budem drzat v rukach 😊😊😊
@cervena111 Nie, doondila si si akurat tou tabletkou cely cyklus, preto meskala a moze aj viac cyklov meskavat.... Spermie sa mozu nachadzat v moc. trubici, len ak mate viac ako jeden styk za sebou bez umytia alebo vymocenia... A aj keby tam boli, je velmi miziva sanca, ze by si otehotnela... Ty si si zbytocne akurat tak dokafrala organizmus, kedze si nemala byt z coho tehotna....
@sibalka21 a je v pohode, ked sa mi nedostavilo este ziadne krvacanie/spinenie? Inak dakujem za odpoved
@margita232 ano, ved to vidime, ja som tym len chcela povedat, ze sa dost podobaju-samozrejme nie vo vsetkom
Ahojte dievčatá. Je možné aby som bola tehotná aj keď som dostala menštruáciu po 4 dňoch po ,,oplodnení"? Najprv som si myslela, že to nie je menštruácia. Bola slabšia a stále mám aj bolesti v podbrušku. Ráno mi je sem - tam na vracanie. Menštruácia je slabšia s hnedým výtokom. Cítim aj napätie v podbrušku. Čo si o tom myslíte? Poprípade máte niektorá skúsenosti, že ste mali menštruáciu aj keď ste zistili že ste tehotná ? Ďakujem za odpovede.
Ahojte kočky, chcem Vas poprosiť o radu, kto sa vyzna...
Moja perioda bola naposledy 18.12...v january sme sa začali snažiť o bábo. Mali sme ale havárku + smrť v rodine, proste stresy, obrovske...bola som na vyšetreni... Som uplne zdrava ale kvoli tomuto stresu som nemala ovulaciu, a tym padom ani menzes. Gynekologička mi predpisala Duphaston na upravu cyklu...dobrala som ho sobotu,periodu som stále nedostala...avšak som si skušala robiť včera aj dnes ovulačny test , boli pozitivne... myslite že je to vplyvom tichto liekov? Alebo skutočne prebehla ovulka?
@margita232 ake krvacanine by sa ti malo dostavit? Ved si len teraz mala MS, dalsiu mas dostat az zaciatkom mesiaca nie?
Kočky viem že to je skupina pre mamičky ktoré chcú vediet odpovede ale nedá mi ked sa niekto spýta či môže byt tehotný ked kojí preto každá lekárka v pôrodnici hovorila mamičkám pri odchode domov že kojenie nie je antikoncepcia ....a je mi strašne s toho ked tu vidím mamičky ktoré by obetovali všetko za toho malého drobčeka a niektore napíšu že si dali tabletku po a potrebuju od niekoho počut že je tam nulová šanca na oplodnenie😒 ....nikoho neodsudzujem ale ak nestojíte o detičky šup k lekárovi a dá vam tabletky 😉

@68iva No ved ked si mala duchov, tak si tehotna...