icon

Som tehotná?

xxxxxnnnnn
31. aug 2016

Ahojte. Vzhľadom na to, že dnes sme uzamkli 797 stranovú diskusiu, do ktorej ste vkladali Vaše otázky ohľadom možného tehotenstva, tak zakladáme novú. Čiže všetky dohady ohľadom možného tehu, tehotenské testy ...............sem 🙂

sibalka21
10. feb 2017

@68iva No ved ked si mala duchov, tak si tehotna...

michaelats
10. feb 2017

Taak a po tolkych testoch 😂😂😂 snad to potvrdi aj lekar 😉😀

karmela
10. feb 2017

@michaelats gratulka 😊

walkyra88
10. feb 2017

@michaelats uz meska menstruacia??

michaelats
10. feb 2017

@walkyra88 meska meska 6 den 😀

margita232
14. feb 2017

Prepacte ze zas s tym otravujem, ale potrebovala by som nazor viacerych mamiciek :(. S priateľom sme mali nechránený pohl.styk. Neurobil sa do mňa, len sme v neistote s tou predejakuačnou tekutinou. Keď zo mňa zišiel cítila som, že už asi z neho vyšla. Hovorí, že to vyšlo, keď už nebol vo mne. Pre istotu som do 10 hodín užila escapelle a v tom čase som mala neplodné dni. Aspon myslim, kedze mam 30dnovy cyklus, menzes mi skoncil 5.2. a milovali sme sa 10.2.Myslíte, že je len mizivá šanca, že sa niečo môže stať? ďakujem za odpovede

cervena111
14. feb 2017

Dobry den, pocas plodnych dni sme mali nechraneny styk, priatel sa do mna neurobil, pravdepodobne vsak vysiel preejakulat, v ktorom sa vraj tiez nachadzaju spermie. Do 3 dni som pouzila escapelle, a menstruacia mi meskala 2 dni, prve dva dni normalne cervena krv (bola to vsak slabsia menstrucia ako zvycajne) a dnes, co mam treti den mm, mam iba hnedy vytok.
Mozem byt tehotna?
Dakujem za odpoved

kajabartal
14. feb 2017

@cervena111 nie nemozte byt tehotna. Telo reaguje na ten hnus, ci ste si dala po styku. PS mam taku otazku- ak viete kedy mate plodne dni a viete taktiez ze dieta nechcete,preco partner nepouziva kondom ale sa vy radsej vystavite takej hnusobe ako je tabletka po?

kajabartal
14. feb 2017

@cervena111
margita232 az podivne podobna otazka, ako dala cervena111

kotatko1232
14. feb 2017

@michaelats waaw to su ake tie orandzove testiky??
a hlavne GRATULUJEM

margita232
14. feb 2017

@kajabartal ja som svoju otazku uverejnila skor, nez ta druha pani

michaelats
14. feb 2017

@kotatko1232 tom som kupila v DM ale v AT ( VIOLA ) urcite to maju aj u nas ☺☺ dakujem daaakujem 😊😊 sa neviem dockat....,kedy ten maly zazrak budem drzat v rukach 😊😊😊

sibalka21
14. feb 2017

@margita232 NIE, ani len miziva, uplne ziadna....

sibalka21
14. feb 2017

@cervena111 Nie, doondila si si akurat tou tabletkou cely cyklus, preto meskala a moze aj viac cyklov meskavat.... Spermie sa mozu nachadzat v moc. trubici, len ak mate viac ako jeden styk za sebou bez umytia alebo vymocenia... A aj keby tam boli, je velmi miziva sanca, ze by si otehotnela... Ty si si zbytocne akurat tak dokafrala organizmus, kedze si nemala byt z coho tehotna....

margita232
14. feb 2017

@sibalka21 a je v pohode, ked sa mi nedostavilo este ziadne krvacanie/spinenie? Inak dakujem za odpoved

kajabartal
14. feb 2017

@margita232 ano, ved to vidime, ja som tym len chcela povedat, ze sa dost podobaju-samozrejme nie vo vsetkom

veeroni
15. feb 2017

Ahojte dievčatá. Je možné aby som bola tehotná aj keď som dostala menštruáciu po 4 dňoch po ,,oplodnení"? Najprv som si myslela, že to nie je menštruácia. Bola slabšia a stále mám aj bolesti v podbrušku. Ráno mi je sem - tam na vracanie. Menštruácia je slabšia s hnedým výtokom. Cítim aj napätie v podbrušku. Čo si o tom myslíte? Poprípade máte niektorá skúsenosti, že ste mali menštruáciu aj keď ste zistili že ste tehotná ? Ďakujem za odpovede.

matkakes
15. feb 2017

Ahojte kočky, chcem Vas poprosiť o radu, kto sa vyzna...
Moja perioda bola naposledy 18.12...v january sme sa začali snažiť o bábo. Mali sme ale havárku + smrť v rodine, proste stresy, obrovske...bola som na vyšetreni... Som uplne zdrava ale kvoli tomuto stresu som nemala ovulaciu, a tym padom ani menzes. Gynekologička mi predpisala Duphaston na upravu cyklu...dobrala som ho sobotu,periodu som stále nedostala...avšak som si skušala robiť včera aj dnes ovulačny test , boli pozitivne... myslite že je to vplyvom tichto liekov? Alebo skutočne prebehla ovulka?

karmela
15. feb 2017

@matkakes ak ich máš pozitívne tak buď je to ovulacia alebo tehotenstvo Skus aj tehu test 😉No neviem otom aby dhufik ovplyvnil výsledok ovu ci tehu testu

matkakes
15. feb 2017

@karmela dakujem za odpověď 🙂 už som bola zufala 🙂

sibalka21
15. feb 2017

@margita232 ake krvacanine by sa ti malo dostavit? Ved si len teraz mala MS, dalsiu mas dostat az zaciatkom mesiaca nie?

karmela
15. feb 2017

@matkakes kolky dc si?

sibalka21
15. feb 2017

@veeroni a mala si dostat vtedy MS? lebo je viac ako nepravdepodobne, ze by sa stihlo za 4 dni oplodnit vajicko, taktiez, ze by si mala 4 dni pred MS ovulaciu... Takze podla mna tehotna byt nemozes....

sibalka21
15. feb 2017

@matkakes Neber to nijak v zlom, ale vela zien si myli negativny a pozitivny ovu test... Kedze sa snazite len od januara.... Pozitivny ovu test je len v pripade, ze je ciarka silnejsia alebo rovnako silna ako kontrolna.... AK mas takto pozitivny ovu test, skus tehu test.....

matkakes
15. feb 2017

@sibalka21 jasne chapem 🙂 ale tie moje boli stopro pozit, čiarka bola silnejsia jako kontrolna

veeroni
15. feb 2017

@sibalka21 Preto sa pýtam lebo aj mamina, keď čakala mňa tak mala ešte prvý mesiac menštruáciu. Ale skôr mi to potvrdí/vyvráti gynekologička.

Ďakujem za odpoveď 🙂

sibalka21
15. feb 2017

@matkakes tak skus zajtra bud ovu test, ak bude stale pozitivny tak sprav tehu .... Ale mozes mat aj ovulaciu, tak sa pre istotu snazte aj dnes 🙂

matkakes
15. feb 2017

@sibalka21 pridem z práce a sup na lasku teda 🙂 vdaka

111kiki11155
15. feb 2017

Kočky viem že to je skupina pre mamičky ktoré chcú vediet odpovede ale nedá mi ked sa niekto spýta či môže byt tehotný ked kojí preto každá lekárka v pôrodnici hovorila mamičkám pri odchode domov že kojenie nie je antikoncepcia ....a je mi strašne s toho ked tu vidím mamičky ktoré by obetovali všetko za toho malého drobčeka a niektore napíšu že si dali tabletku po a potrebuju od niekoho počut že je tam nulová šanca na oplodnenie😒 ....nikoho neodsudzujem ale ak nestojíte o detičky šup k lekárovi a dá vam tabletky 😉

kika311
15. feb 2017

Baby poraďte som ? Alebo nie raz som už potratila v 5tt ale vtedy bola čiarka silná..toto je už druhý test od včera stmavla o niečo...dákujem za odpovede 🙂)