Som tehotná?
Ahojte. Vzhľadom na to, že dnes sme uzamkli 797 stranovú diskusiu, do ktorej ste vkladali Vaše otázky ohľadom možného tehotenstva, tak zakladáme novú. Čiže všetky dohady ohľadom možného tehu, tehotenské testy ...............sem 🙂
@lucinka1998 ak ti meska co si nespravis test? Nemame odkial vediet ci si tehotna alebo nie
@evittam verím, že nie.. mám bolesti v podbrušku a pocit že ms už dostanem.. a stále nič
@sofia288 ďakujem krásne 🙂
Baby je digi test lepsi nez papierikovy?
@sibalka21 takto: Mala som priznaky a ms dosla o tyzden skor a zas cudna najskor hnedo cervene vecer o 21:00 16.9 vcera som uz nemala a dnes rano asi o pol 9 zasa krvacanie...na jednom z testov bol duch chcem skusit ten digi ci daco ukaze pichalo ma aj v maternici vecer a predtym aj vo vajecniku...
@karcika88 na jednom z testov? a kolko si ich dokopy robila? lebo pokial si ich robila viac a bol duch len na jednom tak to mohol byt len falosne pozit. test a zbytocne vyhodis peniaze za digi, MS prisla cize mozno niesi tehu.., Ale pokial si robila pred MS tak sa mohol stat ze sa proste babo neudrzalo a preto prisla MS
Ahojte
Potrebovala by som radu.S manželom sa snažíme o druhé bábätko počas plodných dni sme šli na plno v nedeľu som mala ovulácii tiez Som cítila pichanie v podbrušku aj vcera no dnes ráno som mala na toal.papieri trosku hnedočerveny výtok taky slabý sem tam mam aj to pichanie v podbrušku,prsia mam citlivé na dotyk..test si nerobím lebo je to este skoro len teraz neviem ci to Spinenie moze byt po uhniezdovani pri prvom som toto nemala alebo sa to nechytilo nemáte niekto skúsenosť?dakujem
Kanalik ci /?
Ja uz zosaliem asi🤕
@karcika88 Kedy si testovala?Lebo ja tam vidim slabučku čiarku. Skus este o dva dni a uvidiš či bude silnejšia 🙂
@katulienka34 dnes doobeda som robila test
@karcika88 No ano,ale kolko dni po oplodnení,či ti uz meška ms,alebo nie?! 🙂
@karcika88 Jaaj prepač už som si to prečitala vyššie 🙂 Ja som sa zmýlila,lebo este s jednou som si dopisovala,tak som zmiešala temy do kopy 🙂
@karcika88 Tak nič ti neostava,len čakať ked bude meškať,tak určite este testni 🙂
Ahojte babenky. Myslite, ze mozem byt tehotna?. MS mi meska 3 dni, testy mam negativne. Ziaden naznak toho ze by MS mala dojst. Mam sem tam tlaky v podbrusku, bolestive prsia, ale iny priznak tehu nemam.
Bola som u lekarky meskaju mi a mala som zavraty na sone vraj sliznica ukazuje ze som tehu vraj len 4tyzden a ze nie je to vidiet ci to je v maternici ma niekto skusenosti ?

@lucinka1998 Nemáme vešteckú guľu. Takže len myslieť nestačí. Pokiaľ ste použili kondóm a všetko zostalo v ňom, tak nie si tehotná.