icon

Som tehotná?

xxxxxnnnnn
31. aug 2016

Ahojte. Vzhľadom na to, že dnes sme uzamkli 797 stranovú diskusiu, do ktorej ste vkladali Vaše otázky ohľadom možného tehotenstva, tak zakladáme novú. Čiže všetky dohady ohľadom možného tehu, tehotenské testy ...............sem 🙂

dekys
21. sep 2016

@walkyra88 to sa ozaj pýtaš? :-/

enusamt
21. sep 2016

@walkyra88 o týždeň bude vidieť už maličký vačok 🙂 je to v pohode, fakt je moc skoro

walkyra88
21. sep 2016

Hej lebo ma zneistila lekarka uz som mala mimomaternicove a dlho sme sa pokusali o babo uz verim ze to tak je 🙂

enusamt
21. sep 2016

@walkyra88 tak to chápem tú neistotu... ja sama mám za sebou dva neúspechy, tak verím, že "do tretice všetko dobré" 🙂

walkyra88
21. sep 2016

Tak mimomaternicove vraj su ine priznaky a ja mam zatial vsetky tehotenske tak aj ma ubezpecovala zasa ze o tyzden to bude uz vidiet tak sa tesim na utorok

gerry22
21. sep 2016

@enusamt pocas troch rokov od porodu mi nikdy nemaskala menstruacia. Jedine minuly mesiac jeden den meskala a na druhy den dosla. No a tento mesiac meska 3 dni a zda sa mi ze ani nedojde. Aspon sa mi tak zda

pripadik25
22. sep 2016

Ahojte potrebujem poradit.dnes je 21den ako mi meska menzes.vcera som bola na vysetreni doktorka mi nevzala krv ze to nieje potrebne ked som rozhodnuta ak tak nechat si dieta.doktor na sone mi povedal ze zatial nic nevidi ale ze mi nemoze zarucit ze niesom tehotna ,vraj mam pockat este 2 tyzdne a uvidime.co myslite mozem byt tehotna?

walkyra88
22. sep 2016

@pripadik25 21dni meska???a nie je to vidiet??to je cudne

sibalka21
22. sep 2016

@pripadik25 tak o tom pochybujem prepac... pokial ti meskaju 21 dni, bola by si uz priblizne v 8tt a to aj slepy doktor by musel vidiet nieco na sone... Srdiecko byva uz v 6-7tt.... A test si si nerobila? Skor by som hladala pricinu niekde inde, toto mi nepride realne

walkyra88
22. sep 2016

@sibalka21 presne toto si myslim o tom mne meskaju tyzden a testy pozitivne mam☺️

enusamt
22. sep 2016

@walkyra88 @sibalka21

jednu dobu som si aj ja myslela,ze nieco take neexistuje ale jedna zazila, ze jej doktor nebol schopny na sone nic vidiet a ked isla k druhemu,tak jej oznamil, ze vo 4 mesiaci 🙂

walkyra88
22. sep 2016

Mne povedali ze som v 4tyzdny ze este to nie je vidiet teraz v utorok uz bude vidiet urcite😊

sibalka21
22. sep 2016

@enusamt no to je ocividne o neschopnosti lekara :D asi treba vymenit lebo podla mna neni normalne aby v 8tt na sone nic nevideli :D

reklamka2333
22. sep 2016

Ahojte babuľky, mne menštruácia mešká už mesiac a pol, pred tromi týždňami som mala krvácanie asi tri kvapôčky, potom začali bolesti, nafúknuté bruško, bolesť prsníkov, a večer pocit na zvracanie, plus občasné teploty. Bežala som k lekárke, tá mi povedala že tam vidí mini bodečku, že som mimo tabuliek, ale mám zvýšenú sliznicu maternice, tak mi pichla vyvolavačku, a 6 deň a nič. Bolesti pretrvávajú, bolesť prsníkov sa zhoršuje, nemôžem sa ich ani dotknúť. Čo myslíte vy? Budem tehu? Ja dúfam že áno. K doktorke idem o 4 dni. 😋😘

enusamt
23. sep 2016

@reklamka2333 ak toto nie je jednoznacne tehu,tak zjem topanku :D a testiky nic? Nerobis? :o

sibalka21
23. sep 2016

@reklamka2333 mesiac a pol ti meska? a testy si nerobila? To by si mala byt uz okolo 10tt to by si mala mat uz vacsie babo, nie mini bodecku .... No kazdopadne drzim palce nech to dobre dopadne

reklamka2333
23. sep 2016

Testiky robím a negativny každý
jeden 😔 tak nechapem

reklamka2333
23. sep 2016

Menštruáciu mávam nepravidelnú, a bola som chorá tak som myslela že preto neprišla 😏

sibalka21
23. sep 2016

@reklamka2333 No tak keby si bola uz v takom vyssom tyzdni mala by si mat uz kolajnice.... Mas priznaky, cize mas hcg v tele, musela by si mat pozit. testy.... Tak jedine vydrz k lekarke, toto ti nikto nepovie na 100percent co sa deje

janka2463
23. sep 2016

Ahojte baby robila som si testy všetky vysli pozitívne aj doktorka to potvrdila ale že ešte tam nič nevidí ,včera večer som si ešte jeden test urobila zo zvedavosti ale nič nevyslo,myslite že mohlo z toho zísť alebo mohol test vyjsť negatívny koli tomu že som ho vecer robila ,ja už fakt neviem som z toho všetkého úplne zmagorena ☹

karmela
23. sep 2016

@janka2463 akože nič nevyšlo?mohla si piť cez deň viac vody,castejsie wc aj to môže ovplyvniť výsledok testu..krv ti brala dr? Keď ti to potvrdila aj dr neboj a držím palce

janka2463
23. sep 2016

@karmela no praveze krv mi nezobrala ale vraví že tehotná som len ze ešte nemôže vylúčiť mimomaternicové ,strašne sa bojím toho že to znovu nevyslo ☹

sibalka21
23. sep 2016

@janka2463 zalezi od toho kolko ti meska, a ako silne boli ciarky...

janka2463
23. sep 2016

@sibalka21 no čiarky boli čoraz silnejšie ,meškala mi dva týždne a potom prišla ale taká slabšia ako inokedy ,a tie testy som až potom robila asi dva týždne po menštruácii

sibalka21
23. sep 2016

@janka2463 cize dva tyzdne ti meskala a po dalsich dvoch tyzdnoch si robila testy? lekarka nic nevidela? to je zvlastne...

janka2463
23. sep 2016

@sibalka21 no ja už neviem tiež som z toho zmätená ,povedala že ešte nemôže vylúčiť mimomaternicové

sibalka21
23. sep 2016

@janka2463 no uvidis ci to bude tehu, drzim palce 🙂

misheliiik
23. sep 2016

Baby ahojte , takze tehotenstvo mam potvrdene, mala by som byt v 4. alebo 5. týždni, no zistila som ze nejak chudnem, o dve kilá momentálne. Je to normálne na začiatku tehotenstva ? Váhu som mala normálnu 164cm, 53kg

walkyra88
23. sep 2016

V 4tyzdny este nie je vydiet tehotenstvo..

misheliiik
23. sep 2016

Bola som u lekára a z krvi ho mam potvrdené zatiaľ .