icon

Som tehotná?

xxxxxnnnnn
31. aug 2016

Ahojte. Vzhľadom na to, že dnes sme uzamkli 797 stranovú diskusiu, do ktorej ste vkladali Vaše otázky ohľadom možného tehotenstva, tak zakladáme novú. Čiže všetky dohady ohľadom možného tehu, tehotenské testy ...............sem 🙂

juliet86
21. feb 2017

@margita232 myslim ze ano

darling16
21. feb 2017

@akronop ahoj, chcela som sa ťa ešte opýtať, či ťa choroba chytila pred očakávanou MS alebo až keď ti meškala. Lebo ja mám dostať pozajtra, ale inak nemám nejaké špeci príznaky, dokonca ma ani prsia nebolia, len ich mám trošku nafúknuté a občas bolesti v podbrušku (ale to mám už od ovu), teraz posledné dni akoby už mala prísť MS. Ale tie prsia nič, to som väčšinou mala vždy ako sprievodný jav pred menzesom.

akronop
21. feb 2017

@darling16 este pred ocakavanym menzesom som bola "chora" v oboch pripadoch
Drzim prsty

alexandra1995
22. feb 2017

Ahojte, včera som si robila test a vyšiel takto. Ja neviem či si tam tu ďalšiu čiarku domýšľam alebo tam naozaj niečo je :( Ms som mala dostať tento pondelok. Test budem ešte opakovať zajtra ráno jednoznačne 🙂

alilka
22. feb 2017

@alexandra1995 niečo tam je 😁 aký to je test?

alexandra1995
22. feb 2017

@alilka je to značka Woman secret taký ružový obal 🙂

alilka
22. feb 2017

@alexandra1995 áno poznám..Mám s nimi zle skúsenosti. Robia duchov. Jedne z najhorších testov .skus zajtra dr Max tie sú spoľahlivé 😊

margita232
22. feb 2017

No caute baby. Dnes som si robila test vysiel mi negativny a akosi mi uz pomaly zacinala spustat krv, akokeby som nabiehala na menzes. Ked som si robila test, spadol mi cely do mocu,hned som ju napravila a objavila sa tam jedna ciarka bola rozmazana, ale vdakabohu len jedna. No a rano, ked som sa na to o hodinku pozrela bola ta jedna ciarka, ale na druhej strane. To uz nemam.riesit vsakze?

walkyra88
22. feb 2017

@margita232 to bolo tym ze spadol do mocu test ..

margita232
22. feb 2017

@walkyra88 to ze sa ta ciarka presunula na druhu stranu?

margita232
22. feb 2017

@walkyra88
Ale hlavne je to, ze tam neboli ziadne znamky druhej ciarky, len jedna tam bola, to som si ista. Vsak?

walkyra88
22. feb 2017

@margita232 preboha ved pises ze sa ti zacalo krvacanie test spadol do mocu a je tam jedna ciarka urcite nie si tehotna. ..

margita232
22. feb 2017

@walkyra88 no ale vies, uzila so escapelle, to najprv som spinila a potom to uz zacinalo prebiehat do krvacania

walkyra88
22. feb 2017

@margita232 tak nechapem co chces pocut ale podlamna tehotna nie si..

margita232
22. feb 2017

@walkyra88 ja chcem vediet to, ze ked ss mi tam objavila len jedna ciarka, a potom, ked som sa na to pozrela o hodinu, sa mi ta jedna ciarka objavila na strane, kde mala byt druha ciarka, cize pozitivny vysledok. Posunula sa o nejaky 1 cm. No a ze ci by to mohlo byt z toho, ze spadla cela palicka do mocu

walkyra88
22. feb 2017

M
@margita232 moja rada urob si normalne este jeden test!ked spadol mozne to je ale pochybujem ze sa ciarka posunie inde kedze je na dvoch bodoch urcene pozitivneho alebo negativneho testu

tiper24
22. feb 2017

je aj test plodnosti? 😀😀

sibalka21
22. feb 2017

@margita232 Nejak nechapem co chces vediet.... Nespravil sa do teba, uzila si tabletku po, mas negativne testy a rozbieha sa ti MS..... Tehotna nemas byt s coho a na krabicke mas napisane, ze do kolkych minut mas mat vysledok... To co sa stalo o hodinu je irelevantne.... Kedze sa ti test rozmocil, tak je dost mozne ze "posunutie" ciarky to sposobilo, ale ak bola len jedna, vysledok je stale negativny... Pre klud v dusi si mozes spravit dalsi, ale v tvojom pripade uplne zbytocne....

michaelats
23. feb 2017

Je to potvrdrne 😊😊😊jeeeee to 6tyz. ☺😊☺😊☺😊☺😊

6luca7
23. feb 2017

Ahojte baby, už 5 deň mi mešká. Robila som test na tretí deň a bola len jedna čiarka. Mám bolesti v podbrušku sem tam ma tam tak pichne.Mám nafúknuté brucho. Prsia bolia ako keby mala prísť men. U gyn. som bola dva týždne do zadu a nič nevidela, pretože mi brala krv a povedala že nie som tehotná. Ale to by bolo príliš skoro podľa mňa. Chceli by sme bábätko, len už mám strach si robiť test, kedže tam stále vidno len jednu čiarku. 😉

margita232
23. feb 2017

@sibalka21 no tak urobila som si test a mala si pravdu. To posunutie palicky bolo sposobene tym padom :D dnes sa mi pekna krasna jedna ciarka zjavila. Menzes sa mi uz pomaly poriadne rozbieha, aj ked mi o tyzden prisiel skor Ale tak aj tak dakujem za poriadne odpovede 🙂 fakt ti velka vdaka a aj ostatnym

walkyra88
23. feb 2017

@6luca7 moze to byt cysta..

momi1_1
23. feb 2017

@alexandra1995 tak podľa testu si myslím, že niesi tehotná, buď som slepá alebo tam naozaj nevidím tu druhú čiarku. A ako ti dopadol dnešný test? Vieš ono je niekedy lepšie počkať s testom, ak si ho robíš hneď deň po pohlavnom styku. Hneď ti neukáže či si tehu alebo nie. Tak až po tých 6-tich dnoch a potom aj lekára navštív, to pravdaže už záleží na výsledku testu

darling16
23. feb 2017

Ahojte baby, ja som mala dnes dostať MS, na nohavičkách som si našla zaschnuté akoby niečo hnedé. Prsia mám nafúknuté, ale nejako extrémne nebolia, ale už sú citlivejšie. Písala som sem pred pár dňami, ale vtedy boli len nafúknuté. No a hlavne som strašne ospalá, krúti sa mi hlava akoby som mala nízky tlak (nemerala som). Ráno mi vyšiel test negatívne. A mám nádchu, ale z toho unavená asi nebudem, lebo tú mám už štvrtý deň 🙂 Len ten test ma dnes zneistil, myslela som, že ak by niečo bolo, tak sa to prvý deň meškajúcej MS už ukáže. Tak dúfam, že to nebude PMS.

walkyra88
23. feb 2017

@darling16 myslim si ze ked mas nadchu preto meska menstruacia a zacne o den dva dni neskor

kendyss01
23. feb 2017

Ahojte, rada bych se vas na něco zeptala. Nedávno mi skončila menstruace (15.2.-18.2.), no byla vcelku silná jako vždy. Pokus o mimi byl 5.2., v době ovulace, ( měla jsem to potvrzené od dr.protože shodou náhod jsem byla 1.2. na roční preventivce, kde mi lékařka řekla že v nejbližších dnech podle čípku bude ovulace.) No včera a dnes mivam pocit na zvracení (možná i ze stresu a migren) a hlavně divne tlaky v podbřišku. Test negat. A ovulační bolesti mám jiné. Nechci hned plášit a běžet k doktorce, taky se mi kvůli tomu nechce jet 180 km 😀, jen se chci zeptat, měla některá menstruaci a i přesto byla těhotná? Nebo kdy si myslite že je vhodná doba testovat?Nechci se testovat každý den, ale ptam se kvůli lékům, poslední dobou mivam silné migrény, tak at do sebe nehažu jeden brufen za druhým. Velmi vám za případné reakce děkuji. 🙂)

darling16
23. feb 2017

@walkyra88 ja tak tajne dufam, ze to je ta tehu nadcha 🙂 ale nie, to si chcem len vsugerovat :( vsetko pride asi v spravny cas 🙂
Celkovo mam dnes taku divnu naladu, takze asi fakt PMS

darling16
23. feb 2017

@kendyss01 moze sa stat, ze zeny maju MS a su tehotne. Kolko ti uz meska??

kendyss01
23. feb 2017

@darling16 právě že vše je tak jak ma být, jen mě znepokojuje ta bolest. Není to primo bolest ale občasné pul hodinové tlaky s pichnutím které mám už asi 2 dny. Ovulační bolesti jsou u mě 24 h. záležitost kdy mě břicho bolí nestále. Tohle je jiné. Ale předpokládám, že po 18 dnech a menstruaci která přišla na čas ( cyklus mám 25 dní) tak by tt již ukázal ne? 🙂

darling16
23. feb 2017

@kendyss01 noo ja myslim, ze ano. Ta bolest moze byt sposobena aj zo stresu, teda u teba to skor vyzera na stres ked hovoris, ze s cyklom je vsetko ok. Robila si test??