Som tehotná?
Ahojte. Vzhľadom na to, že dnes sme uzamkli 797 stranovú diskusiu, do ktorej ste vkladali Vaše otázky ohľadom možného tehotenstva, tak zakladáme novú. Čiže všetky dohady ohľadom možného tehu, tehotenské testy ...............sem 🙂
Chcela by som sa opitat v ktorom tyzdni ucitim pohim babetka a ako to vlastne zistim som prvorodicka dakujem
@smajlik196 tt je individualny a zistis to tak ze bud budes citit bublinky,alebo motyliky v bruchu..ja som to napr necitila a citila som hned take akokeby mi pulzovalo v bruchu alebo klopkalo nieco zvnutra.. ked sa to zopakovalo aj na druhy den tak som vedela ze to je ono
@kendyss01 áno, možné to je, že si tehotná a máš MS 🙂 Prevažne býva vtedy MS slabšia, ale býva. Skús ešte ten test, aj keď ťa asi znepokojím, ale ani testy nezvyknú hneď ukázať tehu. Ale to by bolo už veľa náhod pokope. 🙂 A ak by si bola tehotná, tak by sa ti podľa mňa tie príznaky postupne hromadili.
@smajlik196 skús inú diskusiu, tu sa prevažne ženy pýtajú na možné tehotenstvo
Pozri si:
https://www.modrykonik.sk/forum/o-tehotenstve/ako-spolahlivo-rozpoznat-prve-pohyby-babatka/
https://www.modrykonik.sk/forum/2-trimester/ako-citite-pohyby-babatka-v-brusku/
alebo tu je článok k tomu: https://www.modrykonik.sk/prve-pohyby-v-tehoten...
Ahojte. Vidím,že tu ešte píšete 🙂 ja som t už raz písala 🙂
teraz mam skoro tay ist prblem .... len onieco o malickost iny.....mala sm MS zaiatkom tohto meiaca,hned po skonceny sme boli spolu s priatelom. on do mna dvakrat pustil. Mávam bolesti v podbrusku,a obcas ma pycha na lavej strane podbrusku....je to uz tri tydne co sa to stalo....vedeeli by ste mi poradit ??? pytaa som termin od doktor ale neordinuje az v marci....potesila by som sa na nejaky info. Vopred vam dakujem 🙂
Uz som jednu robila po dvoch tyzdnoch. Na jdnej tycke bol vysledok pozityvni na dalsej zas negativny...
@cynthia1998 No tak skús ešte jeden, ale ak si mala predtým riadne pozitívny test (žiadne ledva viditeľné čiarky - duchov), tak môžeš byť tehotná. Mešká ti ms??
@cynthia1998 tak ked mas cas sledovat na sebe rozne priznaky, tak mas urcite aj cas si prestudovat, ako funguje oplodnenie, uhniezdenie a ako produkuje telo HCG, ktore zachytava tehotensky test. Min.tyzden bolo este skoro, nemuselo sa nic zachytit a teraz moze byt situacia uplne ina
No na jednej tyčke som mala pekne viditelne dve čiarky. Ale na te druhej už tá druhá čiarka nebola. Tak skončila mi teraz 05.02 a podla kalendara čo mám na ms by som mala dostať 28.02. Ale týždeň pred tým som mávala byt dost udna :D myslim tym ze zvikla som byt taka vzuriva trochu aj agresivna ale predsta toje normalne hadam skoro pri kazdej babe ze pred tym je ina. A teraz take bolesti nemam ake som zvykla mat. Len mam tie slabsie pychania v podbrusku a to hlavne na lavej strane. A vcera som mala taký velmi slabucky hnedkasty vytok.
@cynthia1998 A test si si robila koľko dní po ovulácii?? Lebo teraz celkom nechápem, či si ho mala pozitívny pred tou MS, čo ti skončila 5.2 alebo až po tomto termíne.
Až po skončení MS...ako sa mi skoncila ms 05.02 presný dátum 06.02 sme boli spolu s priatelom a vtedy sa to stalo. Test som robila po dvoch tyzdnoch ms. presnejsie minuly tyzden.
Ahojte, mam otazku. Uz vyse tyzdna mam zvacsene prsia aj bradavky, vcera som objavila viditelne zilky na prsiach. Test som si robila v utorok poobede a bol negativny. Po dlhsej dobe sa mi toci v hlave pri nahlom postaveni sa a pod...dnes mam 29dc,ale mavam nepravidelny cyklus...co si o tom myslite?
Ovulaciu som presne mala v 14.dc ale teraz vobec necitim brucho ako pred menzesom
Ahojte prosim stalo sa niekomu ze vam testy vychadzali negativne a boli ste tehotna? Dnes mam 37 DC cyklus mavam 30 dnovy. Mrcha nikde. Testy negativne ani len naznak nic. Bolesti mam ze uz uz sa to spusti a stale nic. Bolesti mam uz tyzden. Uz som ozaj zufala. Uz si prajem neh to pride alebo nech sa ta druha ciarka ukaze no ani jedno. 😕
@mon895 ja ovulku vacsinou citim aj ked tento mesiac som citila akoby dva krat tak toez neviem ktora z toho bola ona 😀 ale bola som tento mesiac na gynde na preventivke a vsetko ok. Ziadna cysta testy dobre vsetko ok. A zrazu tyzden nechce prist. Pri prvom mi test ukazal 2 dni meskania. Preto mi je toto cele divne.
Myslim si ze uz by si mala ist k lekarke keby si bola tehotna test by uz ukazal dve ciarky..

@darling16 no, včera ráno a negat. Ještě zkusim příští tyden. 🙂, je pravda že toho ted mám dost ale že bych byla až tak zle na tom že si vsugeruju tlak na pravé straně podbřišku to nevím 😀 ale možné je všechno, jen mě zajímalo jestli i pres MS a negat. TT existuje naděje. 🙂