icon

Som tehotná?

xxxxxnnnnn
31. aug 2016

Ahojte. Vzhľadom na to, že dnes sme uzamkli 797 stranovú diskusiu, do ktorej ste vkladali Vaše otázky ohľadom možného tehotenstva, tak zakladáme novú. Čiže všetky dohady ohľadom možného tehu, tehotenské testy ...............sem 🙂

nivea777
28. feb 2017

@liluska123456 preco si ju brala len 3 mesiace???

liluska123456
Odpoveď bola odstránená
liluska123456
Odpoveď bola odstránená
nivea777
28. feb 2017

@liluska123456 niekedy treba vyskusat viac druhov hak aby sadla,,mne sadla na 1x ..poznam baby ktore vymenili aj 3-4 znacky

miriam1983
28. feb 2017

@natasa188 ja som na tom rovnako...

sovulka007
28. feb 2017

xttam nemyslim ze tabletka po je pre telo vyhra. skor ste naozaj mali dat kondom ako sa spoliehat na chemiu 🙂

miriam1983
28. feb 2017

Je mozne,aby bol tehu tesy stale negativny, ked k moznemu oplodneniu mohlo prist 18.1.? Menstruacia bola,ale skor len spinenie.

nivea777
28. feb 2017

@miriam1983 velmi malo pravdepodobne

miriam1983
28. feb 2017

@nivea777 dakujem. Pretoze mam take zvlastne pocity...

nivea777
28. feb 2017

@miriam1983 akoze stava sa vselico :D boli tu baby ktore pisali ze testy mali negativne pomaly este v 3 mesiaci..ale to je rarita,priam neuveritelne lebo pokial hcg nie je nad 1000 tak na sone nie je vidno nic a test to proste zachytit musi

ruzicka603
Odpoveď bola odstránená
maryke7
28. feb 2017

Je mozne ze jeden test je pozitivny a dalsi je negativny?

danka92
28. feb 2017

@maryke7 Robila si rovnakú znacku? Daj foto

walkyra88
28. feb 2017

@ruzicka603 myslim si ze uz by aspon ducha test ukazal takze asi nie si tehotna a menstruacia moze len haprovat z vela dovodou ...

nmoscakova
1. mar 2017

@ruzicka603 podla mna test by mal ukázať či ano či nie...mne ukazal ducha ,neistu čiarku tam vidím ale uvidime ,ale tak mam ist k lekarovi zajtra tak drž palčeky lebo dnes po tomto počasi pešo sa mi nikam nechce akurát by som zmokla ako kura :D

ruzicka603
Odpoveď bola odstránená
nmoscakova
1. mar 2017

@ruzicka603 tak aj ja tebe drzim palceky aby vsetko bolo dobre daj vediet 🙂 ja tam vidim ducha a co myslis?? Zajtra idem tak mam troska nervy

walkyra88
1. mar 2017

@nmoscakova ten test vyzera ako dlho a hlboko rozmoceny...

nmoscakova
1. mar 2017

@walkyra88 omylom som odlupla troska ...ale určite neni rozmoceny

walkyra88
1. mar 2017

@nmoscakova nevyzra to ako duch ale kanalik cize treba este jeden dva testy urobit naraz

nmoscakova
1. mar 2017

@walkyra88 idem k lekarovi tak zajtra tak uvidime lebo mam bolesti v podbrusku a po antb.mi je strasne zle tak vravel ze ultrazvuk spravi tak uvidime co to bude

duslin
1. mar 2017

Ahojte baby. minule som tu pisala vysiel mi test jedna viarka duch.. no jednalo sa o biechemicke tehu 😞 od vtedy som uz mala aj kramy beriem lieky na nepravidelnu menstruaciu(progesterone ladee pharma) a aj na zvyseny prolaktin (norprolac)
z tych likeov na pravidelne kramy som mala stale 23 dnovy cyklus no teraz mi mekaaju uz 6 dni. naposledy som mala kramy 31 januara mi zacali. vobec sa necitim ako leby mali prist. len mam cicky vacsie. robila som si prevcerom test no bol negat. podla vas mam si este urobit ? slebo z coho mi mozu meskat? bojim sa uz dalsieho sklamania.

walkyra88
1. mar 2017

@nmoscakova nerozumiem odpovedi ze ti je zle po antb?myslim si osobne ze to nebude tehotenstvo

moncuridlo
1. mar 2017

ahojte babenky, dlhšie som čítala staršie fóra a dnes som sa konečne odhodlala napísať aj ja keď som videla aké ste super 🙂 tiež sa snažíme o malého drobca asi 5 mesiacov. Posledná mrška mi začala 9.2. a trvala klasicky 3 dni, cca 10 dní na to som cítila pobolievanie na ľavej strane, myslela som že možno ovulka 😇 no a týždeň na to som znova cítila to pobolievanie a mala som ružový výtok, odvtedy mi každý deň začalo byť doobeda a podvečer nevoľno, moce sa mi hlava a mám návaly tepla a trvá to až dodnes... akurát neviem čo to nie je na príznaky tehu priskoro, čo myslíte? Mali ste príznaky tak skoro po možnom oplodnení? ďakujem za odpoveď

duslin
1. mar 2017

@moncuridlo nemusi byt skoro. ja som citila uz asi 3 dni po oplodneni tiez mi bolo zle nemohla som jest maso. lebo ma napinalo. a pichalo ma v podbrusku. a to som mala biochemicke. hned som vedela ked to prestalo ze daco zle sa deje. skus si urobit test.

moncuridlo
1. mar 2017

@duslin tak to ma mrzí 😕 tak teda vyskúšam ráno a uvidíme či sa niečo ukáže

duslin
1. mar 2017

@moncuridlo potom daj vediet. drzim palce 🙂

moncuridlo
1. mar 2017

@duslin určite dám, ďakujem 🙂 jooooj no kiežby sa ukázali // 😇

ruzicka603
Odpoveď bola odstránená
darling16
1. mar 2017

Ahojte baby,som tri dni po MS, ktorú som mala normálnu ako vždy. Už pred MS mi bolo zle, bola som chorá, tak som si myslela, že mi je zle z toho. Ale doteraz mám nádchu už asi druhý týždeň, som strašne unavená, zaspávam postojačky, točí sa mi hlava, bolí ma v podbrušku, chodím často na wc (hlavne, keď ležím na bruchu), mávam návaly tepla... Ale test zatial nič (aspoň ten včerajší nič neukázal). Myslíte, že to môže byť tehu aj ked prebehla normálna MS a test zatim nič neukazuje? Bazálka zvýšená nevyzerá.