Som tehotná?
Ahojte. Vzhľadom na to, že dnes sme uzamkli 797 stranovú diskusiu, do ktorej ste vkladali Vaše otázky ohľadom možného tehotenstva, tak zakladáme novú. Čiže všetky dohady ohľadom možného tehu, tehotenské testy ...............sem 🙂
@96dominika96 Prepáč, trošku mi to prišlo vtipné :D Ale ak to myslíš vážne, tak si skús odpovedať na základe tohto:
Ak sa kondóm nepoškodil, nezviekol - tehotná byť nemôžeš. Ak ho dal priateľ v druhom kole dole, spermie mohli ostať v ňom a dostať sa do teba cez "kvapky lásky", aj keď si dal pozor. Ak sa spermie akokoľvek dostali do teba (rukami a pod.), môžeš byť tehotná, ale šance sú úplne minimálne. Pochopené? 🙂
@duslin držím ti veľmi veľmi palce 🙂 mne je stále naprd aj som zvracala asi 6x no ale mrcha až cez víkend, ťažko povedať čo to 😒
@moncuridlo az tento vikend ma prist nie? fuha ked si aj zvracala. a neskusala si este test?
Áno tento víkend, skúšala ale to je skoro ešte podľa mňa aj tak, možno je to viróza ale už trvá vyše týždňa
@moncuridlo no ja neviem. ci viroza. ked len doobeda ti je zle. no nevadi pockaj kym pride mrcha a ked nie tak podla mna si v tom 😉 lebo ja som mala tie iste priznaky. je to individualne ale clovek nikdy nevie.
@darling16 Dakujem za normalnu odpoved meska mi uz piaty den tak ma vselico napada🙂
@duslin veď to že človek nikdy nevie, každopádne toto čakanie je hrozneeee 😅
@moncuridlo veď toto. mne je už vsetko. najradsej by som si isla kupit test. ale bojim sa sklamania. booze uz sa aj hanbim ist do lekarne lebo jak po rozky som tam 😂
😀 však ale koľko ti už meškajú? Máš na to právo, len smelo do lekárne 😉
@moncuridlo tak 12 dni. ale skor to pripisujem k tym liekom na zvyseny prolaktin. lenze beriem aj na prsvidelnu menstruaciu a pravidelne som nala ako hodinky 23 dnovy cyklus tak nechapem. minuly tyzden bol negat test. a teraz nemam priznaky ako som mala pri biochemickom tehotenstve teraz mam vacsie len prsia a bolestive trosku. to je vsetko. tak uvidim pockam do stredy.
Je možné, že by som otehotnela na 5 deň po spontánnom potrate? Mám príznaky, len test by mi asi určite ešte vyšiel pozitívny, keď že zrejme je v tele ešte HCG hormón..Po potrate som nemala žiadne príznaky tehotenstva a cítila som sa dobre ( po zdravotnej stránke) Mala som chuť na sex a bol to náš jediný pohlavný styk, odvtedy sme sa nemilovali. Nechutí mi káva, napína ma ráno na vracanie a svrbia až bolia ma bradavky.Viete mi niektorá odpovedať, skôr ako pôjdem k lekárovi?
@duslin 12 dní no to by som ja nevydržala už 😀
@moncuridlo sle ked bol minuly tyzden negativny test tak ja neviem . uvidim a dam vediet
@123klarika To tehotenstvo co si potratila si mala aj dr potvrdene ci si zistila doma testom ze si tehotna Podla mna si nemusela potratit mozno tam len nieco sa stalo a zacala si krvacat a potom si prestala a tehotenstvo moze pokracovat Ale to je len moj nazor Lebo stat sa moze hocico Ja by som urcite zasla k dr ako takto zistovat ci som alebo niesom tehotna
@chorucka Mala som potvrdené od lekára, bola som v 6 týždni.
@123klarika a ako vies ze si potratila okrem toho ze si krvacala Lebo krvacat mozes z vela pricin
@chorucka v 5 týždni som začala krvácať, dostala som tabletky od lekára, ale krvácanie zosilnelo a tak som išla na pohotovosť, kde mi diagnostikovali prebiehajúci potrat. Kyretáž mi nerobili.
ahojte tak vcera zacala krv aj to po vischnuti na vlozke hneda a dnes bledo hnedy vytok a mam priserne bolesti co ani tabletky nepomahaju
@96dominika96 Cele to je smiesne ale 100ludi 100chuti Podla mna mozes byt tehotna Lebo po prvom kole mu urcite ostali spermie na p.ude a ty si mala plodne dni a + vsetko co ste okolo toho robili sa mohla zdatna spermia dostat az k vajicku 😉 Ak mas strach ci si tehotna tak testuj alebo chod k dr ten ti najlepsie povie ci si alebo niesi A ak sa necitite este na deti tak nabuduce sa lepsie chran a nenechavaj to na nahoduDrzim palce
@123klarika Od vtedy si nebola na kontrole? Lebo co ak si nepotratila a dr ta zle odsledovali Za dalsie mozno ti len teraz zacalo byt zle tehotenske nevolnosti lebo este mas asi hcg v tele a pokial neklesne tak asi si telo mysli ze si tehotna Ale asi by som zasla k dr nech to skontroluje Mozno ti tam daco ostalo a hcg moze potom rast Testovat si neskusila ci ciarka silnie alebo slabne Skus inu skupinu kde maju baby viac skusenosti Mozno Tehulky tyzden po tyzdni
@chorucka V nemocnici mi robili sono 2 x, keď ma prijali do nemocnice a keď ma prepúšťali z nemocnice. K lekárovi som objednaná na 8.3. Test doma nemám, som PN tak sa do obchodu nedostanem..
@123klarika No tak to uz dako udehne do 8.3 Ono bude najlepsie ked dr pozrie lebo fakt sa zazraky deju Poslala som ti pozvanky tak pocitaj ak chces aj ine baby ake maju skusenosti Jedna baba minule riesila ze mala 2x sex z mm davali si pozor a potom dostala ms a tyzden na to mala na teste // takze clovek nikdy nevie co sa stane Drzim palce
@chorucka Ďakujem a ďakujem aj za pozvánky, už som tam 🙂
@123klarika Nemas za co 😉
Caute baby cez vikend sme sa u kamosov zlakomili na drobca lebo aj oni maju.. bol to asi posledny z mojich plodnyh dni tento cyklus /to som pocitala az vcera 🙂 /. som z toho nervozna ci z toho moze nieco byt.. ale to by bola velka nahoda na prvy krat asi ze?
@moncuridlo no nevydrzala som a kupila si test. urobila a je negat 😞 tak nic mozno nabuduci mesiac
@duslin to je riadne zvláštne..😕

@96dominika96 toto čo je😂😂😂😂🙈sa chodte obaja na psychiatriu liecit🙈😂