icon

Som tehotná?

xxxxxnnnnn
31. aug 2016

Ahojte. Vzhľadom na to, že dnes sme uzamkli 797 stranovú diskusiu, do ktorej ste vkladali Vaše otázky ohľadom možného tehotenstva, tak zakladáme novú. Čiže všetky dohady ohľadom možného tehu, tehotenské testy ...............sem 🙂

darling16
6. mar 2017

@96dominika96 za máličko, skús určite test, piaty deň by už mohol niečo ukázať

zuzana256
6. mar 2017

Opytam sa mal by niekto na predaj duphaston ?

zuzana256
6. mar 2017

Alebo koľko sa dopláca pri predpísaní od doktora na gynde

duslin
7. mar 2017

@zuzana256 duphaston nie. ale ja beriem lieky prigesterone lady pharma. gynekolog mi ich predpisaˇ ze vslatne su tie isteako duphaston len uz su modernejsie. za 2 balenia som doplacala nejakych 11e

peppermint
7. mar 2017

@zuzana256 Urcite si nenasad Duphaston sama od seba, bez predpisu od lekara. Ved su to hormony, tie by si bez konzultacie s lekarom nemala zacat brat. Pri nespravnom uzivani ti mozu zablokovat ovulaciu.

kajabartal
7. mar 2017

@zuzana256 https://www.e-pacient.sk/gui_pacient/lieky/liek..., kliknut na "udaje o lieku" a tam mate popis aj cenu

zuzana256
7. mar 2017

@peppermint ok ďakujem za radu

96dominika96
7. mar 2017

@chorucka
@darling16 dakujem za odpovede 😘 .. budem určite testovať dokym mi nemeškali moje dni tak by ma ani nenapadlo zeby som nejakym takym sposobom mohla otehotniet ale ked mi uz meskali treti den tak moja mysel zacala fungovat plnymi obratkami ze co ak .. ale chapem ze vam to mohlo prist vtipne ale musela som to opisat do detailu aby ste pochopili preco mam nejaku tu obavu 🙂 ale skor si myslim ze niesom len moc casto mi nemeskavaju tak preto tie obavy ...

nivea777
7. mar 2017

@96dominika96 na 99% tehotná nie si..meskat moze z hocicoho..ak sa ti ale podarilo otehotniet takymto sposobom tak vela zien,ktore sa snazia dlhe obdobie,ti budu riadne zavidiet

natalusik005
7. mar 2017

Ahojte. 4marca som dostala menzes. Na druhy den som mala silne bolesti. Bezne nemavam. Druhy den normalne krvacanie a 6marca sa mi zastavili skoncili. Nemam ani spinenie. A mam bolest krizov nadalej. Nejsim prechladnuta ani problem s curanim nemam. Min mesiac som mala problemy rezanie mocovej rury sla som na pohotovost kde mi brali moc ci nemam zapal infekciu. Ale bola som cista. Tak ma poslali na gyndu tam mi robili tehotensky test. Negat. Taktiez sono vsetko bolo v poriadku. Tento mesiac mam len problem s menzesom a BT 37,3 min mesiac mi pri prichode MS klesla na 36,9 mam si urobit test? Alebo je to len nejaka hormonalna nerovnovaha. Dakujem

sibalka21
7. mar 2017

@natalusik005 Ved si sprav, nepotrebujes povolenie :D Ked bude negativny, tak tehotna niesi....

sibalka21
7. mar 2017

@96dominika96 Tehotna urcite niesi...

papi30
7. mar 2017

@alzbetkaw takto sa to (v posledny den ovulacie) postastilo aj nam...tiez som neverila ze sa to podari 🙂 ale zazraky sa deju

alzbetkaw
7. mar 2017

@papi30 hehe to by bola riadna sranda 🙂 to sa nam len v sobotu vecer ked ame kazdy vypili celkom dost vina zdalo ako dobry napad 🙂 no musim cakat co z toho vypali 🙂 tie dni idu hrooozne pomalicky teraz

darling16
7. mar 2017

@96dominika96 potom napíš, ako si dopadla. Ale ja myslím, že nebudeš tehu

papi30
8. mar 2017

@alzbetkaw daco mi hovor 🙂 nam to vychadza ze sa to podarilo na Valentina 🙂 a veru, cas plynie tak pomaly...kym nevidis fyzicke zmeny, je to take nepredstavitelne, aky zazrak sa tam vo vnutri deje a nevies ci je vsetko ok. A to ja nie som trpezlivy clovek, o to horsie 🙂

alzbetkaw
8. mar 2017

@papi30 ved prave a mozno si len namyslam ze s toho nieco bude.. :/ ked by to bola pravda urcite predam testik 🙂 tebe drzim palce 🙂

papi30
8. mar 2017

@alzbetkaw niekedy staci pozitivne mysliet a verit tomu 😉 dakujem 🙂

aleskandra
8. mar 2017

Dnes 15 deň po IUI a vyšlo to na 1x 😊 už to len dotiahnuť do finále

alzbetkaw
8. mar 2017

@papi30 tak nahovaram si ze to moze byt pravda ale nechcem byt sklamana..aj ked casu je dost este sme len zacali take nieco planovat.. 🙂 lebo na okoli uz vsetci maju alebo cakaju babatka tak nechceme byt out 🙂

lilien9
8. mar 2017

Dobrý večer , potrebujem radu. Mešká mi menzes ,robila som si už aj tehotenské testy no ani jeden neukázal pozitívne. Všetky negatívne. Mám menštruačné bolesti ale menštruácia stále nikde. Bradavky tiež citlivé. Nemá s týmto niekto skúsenosť ? Môže to byť tehotenstvo napriek tomu že testy ukázali že nieje ?

lilien9
8. mar 2017

Test dnes robený

alzbetkaw
8. mar 2017

Ahojte baby! Neviete co mi je?? Som este len 4dpo a som strasne nervozna chvilu by som zjedla kona za pol h neviem co by som chcela jest.. rozculujem sa ze este dlho budem cakat kym budem moct testovat... ach jaj tazke dni..

michaelats
9. mar 2017

☺ pekne rano 🙂 ma niekto skusenosti TORECAN capiky? Predp. mi to gynek. a v pisomnej infor. sa pise ze sa to nesmie uzivat pocas tehotenstva. Dakujem 🙂 ☺

nivea777
9. mar 2017

@michaelats sú to silné čipky,takže si ich dávaj až keď ti bude veľmi veľmi zle a nebudeš vedieť fungovať

michaelats
9. mar 2017

@nivea777 dakujem 🙂 preto sa pytam... lebo v lekarni ze to mozem az 3x denne. Este som to zatial nepouzila. Lebo pravdupovediac sa bojim.

nivea777
9. mar 2017

@michaelats ja som ich poznala už pred tehu,používala som ich pri crevnej chrípke.. keď som raz dr spomenula že si ich dávaj tak ma upozornila aby som bola opatrná..V tehu som si dala asi len 2,aj to polovicu vždy takže 4x0,5 dokopy dva čipky..Skús prísť na nejaké jedlo ktoré by ti nerobilo zle,sucháre,tyčinky , zazvorove tehu lizatka

biba12
9. mar 2017

@nivea777
@michaelats
mne to raz dala lekárka na črevnú virózu. Ale v lekárni mi pani rovno povedala, že pokiaľ nemusím a vydržím radšej nie. Že to predpisujú ľudom s rakovinou a je to silné...po chemo atď.. tak som to radšej nedala. Ja mám všeobecne rešpekt pred liekmi. Na niečo pomôže, na niečo uškodí. Každý jeden má nejaký negatívny účinok, vtedy treba zvážiť, či pozitív je viac ako negatív 🙂

nivea777
9. mar 2017

@biba12 niektoré dokonca písali,že im to vôbec nezabralo a podľa mňa to je naozaj dosť silné,keď som mala črevnú chrípku dala som si ho raz a vždy zabral,resp. na črevnú chrípku som mala aj tabletky degan .. v tehu som si torecan dala v situáciách kedy sa inak nedalo( napr na mojej svadbe,stiahnutá v šatách + tehotná) a keďže to je silne tak len polku som si dala..Inak vždy keď mi bolo zle som sa snažila predýchať

lilien9
9. mar 2017

@nivea777 ja stále nič , mrcha neprišla , neviem čo si mám myslieť.