icon

Som tehotná?

xxxxxnnnnn
31. aug 2016

Ahojte. Vzhľadom na to, že dnes sme uzamkli 797 stranovú diskusiu, do ktorej ste vkladali Vaše otázky ohľadom možného tehotenstva, tak zakladáme novú. Čiže všetky dohady ohľadom možného tehu, tehotenské testy ...............sem 🙂

michaelats
9. mar 2017

@biba12 @nivea777 dakujem 🙂 zas mi az tak zle nebyva je to len 8tyz. Snad to nebudem musiet pouzit ani raz.

nivea777
9. mar 2017

@michaelats nejak to treba vydržať kvôli bábätku..Tehu nevoľnosť nie je klasická nevoľnosť..Sú ženy ktoré to majú celé tehu,ešte aj na sále grckaju.. skús keď tak zázvorový čaj ale opatrne s ním..Trochu nastrúhať a raz denne,nie moc silný

lilien9
9. mar 2017

Baby ešte raz sa chcem spýtať či je možné že budem tehotná teraz. Som hotová z toho.

walkyra88
9. mar 2017

@lilien9 tehu test negativny kolko dni meskaju??

duslin
10. mar 2017

@moncuridlo Ahoj no ako? došla mrcha? mne vcera nejake 2 kvapky krvi 😡 ide to ako v lete na saniach.

moncuridlo
10. mar 2017

@duslin tak nakoniec nič 😔.. A ty ako? Niečo nové? Ja som rozmýšľala nad ovu testami že skúsim

duslin
10. mar 2017

@moncuridlo to mi je luto 😞aj ja som rozmyslala nad nimi. ale rozhodla som sa bazalku si merat. objednala som si 10sekundovy digitalny teplomer. v sobotu mi pride tak zacnem toto sledovat.

moncuridlo
10. mar 2017

@duslin no čo už treba tomu asi nejak dopomôcť, ja skúsim tie testy a uvidíme lebo ja netuším kedy a či mám vôbec ovu..ak budú testy naprd tak aj ja skúsim bazálku

duslin
10. mar 2017

@moncuridlo vsak ved toto ze ani ja nemam sajnu.
jedna baba tu aj na konovi predava ovu testy.
potom daj vediet ze ako 🙂

lilien9
10. mar 2017

@walkyra88 mrcha práve dorazila.

alzbetkaw
11. mar 2017

Ahojte baby ja dnes este len 7DPO ale dnes som uz urobila z nedockavosti prvy test.. vysledok zatial negat..Ale od vcera mam v podbrusku stale taky akokeby slaby krc.. mali ste nieco take aj vy? Diky za odpovede..

moni244
11. mar 2017

@alzbetkaw dalsia, co sa prehnane pozoruje?

sardinka336
11. mar 2017

@alzbetkaw test si rob az po vynechaní menštruácie. Dovtedy len budeš ,,variť z vody,, a kazdy ,,zarazený prd,, povazovat za možné tehotensvo....test mas negativny, takze tehotna nie si na 99%. Krč je priznakom miliona veci...

sardinka336
11. mar 2017

@moni244 sak to je uz čista psychiatria...normalne začnem predasvať tehotenske testy a budem ,,za vodou,, lebo ako vidim na koniku, tak to ide ako teple rožky, kazda si vrzne a ide testovat...cyklus a to ako prebieha otehotnenie neberie do uvahy.

moni244
11. mar 2017

@sardinka336 taketo zeny vacsinou ani nevedia, ao funguje proces otehotnenia, uhniezdenie a podobne, oni len vedia, ze nechranenym stykom mozu otehotniet a este ovladaju vsetky mozne priznaky

sardinka336
11. mar 2017

@moni244 a ešte tema ,,duch na teste,, ...biele papieriky a jedna im tam furt hovori ako ,,vidi dušíka,, potom take nasvietene, podsvietene, pod UV a neviem čím...no ,,sendy šou,,....a tie odpovede, že ,,ja tam vidim mikroducha,,...no smiech cez slzy. Ako chapem, ze treba sa povzbudzovat ale toto je uplne ze ,,bez rozumu,, bez poznania cyklu dotyčnej len tak z brucha tipos bingo ...

maykaaa1122
11. mar 2017

Tak čítala som že pri mužoch sa dáva aj Béčko tak už ho berie, a zatiaľ by som to chcela nechať na prírodu a nebrať lieky, ale uvidíme keď pôjdem na pokec na gynku. Skúsim jest viac zeleniny a ovocia a mliečnych výrobkov lebo tie nejak nemusím a uvidíme.

lasocka164
11. mar 2017

Ahojte baby... chcem sa opytat som brala tabletky duphaston na upravenie ms a tabletky som brala od 18.2 do 27.2 a ms mi dorazila az dneska...do kolkych dni mala prist ms po dobrati tabletiek?

jejejejo
11. mar 2017

ahojte baby som tu nova. poslednu menzes som mals 28.1. robila som si test a zistila som dve ciarky. tak som bola u doktora ktory na sone nic nevidel. utorok mi bral krv a betahcg bolo 94,8, vo strvtok mi bral znova krv 140, kedze som mals spinenie poslal ma do nemocnice s podozrenim na mimomaternicove. dnes mi robili hcg v nemocnici a je 270. kyret ani nic zatial nerobia, na sone nic nevideli, poradte kto sa s tym stretol?

peppermint
11. mar 2017

@jejejejo Ahoj. Pri prosperujucom tehotenstve sa ma HCG zdvojnasobovat obden. To znamena, ze v utorok 95, vo stvrtok by malo byt aspon 190 a teda v sobotu 380. Ak rastie pomalsie, naozaj to moze nasvedcovat mimomaternicovemu, alebo neprosperujucemu tehotenstvu. Urcite ta este zavolaju na kontrolny ultrazvuk. Drzim ti palce, aby vsetko dobre dopadlo!

jejejejo
11. mar 2017

@peppermint ja som pod dozorom lebo som od stvrtka v nemocnici. zo stvetka narastlo z 140 na 270 a doktor vravel na vizite ze toleruje sa 80-100% narast. mne povedali ze ak nenarastie dobre urobia kyret dnes ale neurobili nic a povedali ze pockame do pondelka. Uz som z toho na nervy!!

miroslava0123
11. mar 2017

Ahojte kočky 🙂
19. februára 2017 som dostala menzes ale v čudnom prevedení.Mala som bolesti ako na začiatku menštruácie tak som si dala ibalgin ale prišlo veľmi slabé krvácanie pri ktorom som použil len jeden tampon normál a ďalšie dni som mala len hnedý výtok do 24.februára 2017.Na konci menštruácie som si spravila test ale bol negatívny.26.2 ma začalo mierne pichať v podbrušku.
1.3 som si znova spravila test ale bol tiež negatívny,5.3 som mala pocit akoby mi rozťahovalo intímne partie,na ďalší deň som dostala bolesti ako pri začiatku menštruácie ale len niekoľko minútové a to sa opakovalo počas celého dňa slabá bolesť prs a aj bolesť krížov sa k tomu pridala.
7.3 som bola už o 19 00 v posteli lebo ma zmohol spánok.chodievam na potrebu každé dve hodiny ale pri tom nemám žiadne pálenie pri močení a mám aj bieli výtok.Ale pri tom výtoku mám pocit ako by som dostala menštruáciu ale menštruácia nikde. Spomínané pichanie v podbrušku mám doteraz.Chcela som ísť ku gynekologovi ale povedala som si že počkám na ďalšiu menštruáciu ale už to trvá strašne dlho prosím poraďte mi čo si mám o tom myslieť.A ďalšiu menštruáciu mám dostať 18.3.2017. Vopred ďakujem za vaše príspevky 🙂

jejejejo
11. mar 2017

@miroslava0123 ak mas tazkosti tak necakaj na menzes a radsej sa daj pozret. ja som aktualne v nemocnici s pichanim v podbrusku a hrozi mi mimomaternicove. ja by som ak su problemy isla za doktorom

matkakes
11. mar 2017

@lasocka164 prečo si nešla k lekarke kde si dobrala ms a nedostala si? Ja som tiež brala Dupik a nedostala ms v priebehu 10 dni, došla som lekarke po dalších asi 7 a zjistila mi tehotenstvo 🙂 to si mala isť, podla mna...

miroslava0123
11. mar 2017

a aké si mala príznaky

lasocka164
11. mar 2017

@matkakes ja som chcela ist ale zensky mal dovolenku.. tak som mala naplanovane ze pojdem v pondelok ale som dostala dneska,ms tak musim cakat kym mi skonci

jejejejo
11. mar 2017

@miroslava0123
meskajuci menzes dve ciarky slabe , bolest v lavom boku ale od kedy som tu to aj preslo, hcg stupa pomaly meraju kazdy druhy den najprv 94 potom 140 a dnes 270. spinim a dnes aj tmava krv a inak nic. na usg nevideli nic tak cakame co bude , v pondelok kontrola hcg

miroslava0123
11. mar 2017

ta nech sa to čim skôr vyrieši držím palčeky všetky daj vedieť potom že čo a ako ale ja nemám žiadne krvácanie vkuse si to kontrolujem a dúfam že som tehotná že to nieje niečo horšie

jejejejo
11. mar 2017

@miroslava0123 daj sa po krvacani pozret a uvidis