Som tehotná?
Ahojte. Vzhľadom na to, že dnes sme uzamkli 797 stranovú diskusiu, do ktorej ste vkladali Vaše otázky ohľadom možného tehotenstva, tak zakladáme novú. Čiže všetky dohady ohľadom možného tehu, tehotenské testy ...............sem 🙂
Tak to je divne ja priberam a to som v 5tyzdny len
@misheliiik ja som od zaciatku tehotenstva do 5teho mesiaca schudla skoro 7 kg. Pred tehotenstvom som mala 53 a v piatom mesiaco 47,5kg. Potom som zacala priberat.
To mozno z nevolnosti je nie?
Pri prveh dcere som pribrala 25kg to som mala svojich 40kg a schudla som 23po porode cvicenim
Takze nemusím mat strach hej ?
@misheliiik samozrejme ze nie 🙂 Este ti bude luto ked budes priberat :D :D ja som do 14tt nepribrala ani gram, az potom to islo hore :D
@janka2463 a dnes rano si si test nerobila?
@rebekarebekova nie dnes som nerobila praveze ,normalne sa ho bojim urobiť
@janka2463 neboj, vecerny moc by som vobec nebrala do uvahy. 🙂
A keby si mala pocit, ze nechces nieco zanedbat, tak aj na pohotovosti maju lekarov, ktori vedia pomoct.
@rebekarebekova no uvidím a myslis ze by teraz už mohla niečo vidieť ,mohla by som byť tak 6 týždeň
@janka2463 mala by.. ale rozne som uz necitala.. a z pribehov inych a aj vlastneho som sa naucila, ze sa netreba vzdavat. A treba verit, ze vsetko dobre dopadne. 😄
@rebekarebekova no jasné keď to nevyjde teraz tak inokedy ,ale dakujem 😉
@janka2463 super pristup. 😃
V kazdom pripade drzim palce. 😉
@rebekarebekova ďakujem si zlatá 🙂a ty sa snazis ?ci sa už podarilo ?
@janka2463 joooj mi sa snazime s podporou liekou. A mam uz za sebou 2 potraty a 1 mimomaternicove.
@rebekarebekova to mi je ľúto ,ale verím že to príde vtedy keď budete najmenej čakať držím palce a prajem vám to
Ahojte ženičky chodim na túto stránku a čítam skúsenosti a rady s ktorými sa tu podelíte,ale teraz by som fakt potrebovala váš názor pretože som mimo Sk a k doktorovi zájsť je na nervy a dlhý proces .Dúfam že mi aspoň kúsok niekto poradí. Moja posledná MS bola 19 augusta trvalá 3dni mávam iná 28-34 dňový cyklus narušený no na 4-den po mrche sme mali sex a tzv:(na plno) to bolo 22.8 kedy sme sa milovali. 24.8 ma začali bolieť prsia s coho som bola kus prekvapená pretože to zvykne len pred mrchou!!!! Ok povedala som hormonálna porucha neriešila som to, až po nejakom týždni kde som ich už mala aj také napeté a citlivé trvalo to takto až do očakávanej tohto mesačnej MS prisla- ale slabulinke bolestí nič viac inak mávam veľké kŕče až ma zvýja! Prisla 18.9 ale trvalá 2dni a to druhý deň len hnedý výtok po MS som prestala mať chuť do jedla a ked mi aj niečo prišlo na chuť a pustila som sa do toho nechutilo mi to a ani som to nedojedla čo sa nezvyklo stávať. Prsia mam este citlivé nie tak ako pred tým ale na dotyk sú citlivejšie. Spozorovala som že som nervózna a vzapeti sa dokážem rozplakať nie je to každý deň ale občas som proste aká si čudná. Myslíte že by som mohla byť tehotná? Alebo to je len hormonálna porucha. Test som si ešte nerobila počkám ked prídem domov aby som mohla zájsť aj na gyndu. Ďakujem za vaše rady a názory.!!!!!
@janka2463 vdaka, hlavne nech sa to tebe teraz podari do stastneho konca dotiahnut.
@rebekarebekova no hádam áno ,dam ti vediet v utorok 😉
@ciapocka32 no pokial si si nerobila test my bohuzial nemame odkial vediet ci si tehotna alebo nie... Ak mas nejake priznaky, to znamena ze mas hcg v tele a test by mal ukazat spravny vysledok ( kedze ti to pretrvava uz takmer mesiac) ... je jedno co ti povieme vysledok moze byt aj tak uplne iny... takze sup sup do lekarne, myslim ze testy maju vsade rovnaky postup aj vysledok 🙂 vela stastia
@sibalka21 ďakujem ti za tvoj názor a odpoveď ved áno jasné že test to istí na 80% nic mi neostáva len čakať mne skôr išlo o to že či sa nenájde podobna skúsenosť lebo niektoré ženičky už rodili ja ešte nie!!! Tak len preto ale je mi jasné že mi tu nik nepovie či som alebo nie som tehu 🙂 ďakujem ešte raz!!!
@dejna31333 pregnyl ti skresluje este vysledky.. treba testovat neskor
Ahojte v utorok som bola pri doktorovi powedal ze mam vysoko aluznicu a nieco je v nej dost casto ma boli na lavej strane vajecnika niekedy aj v podbrusku sex som mala minuly tyzden v piatok a v nedelu nato som sla v utorok k doktorovi vzal mi krv no testy vysli negativne Hcg som mala 0.1 pichol mi injekciu na ms co si myslite co to moze byt?
@kvetka6390 A keď si už bola "pri tom doktorovi" prečo si sa neopýtala jeho? Myslíš, že my tu máme vešteckú guľu a vieme presne čo ti je? A čo si čakala sex si mala v piatok a v nedeľu a v utorok si čakala, že lekár uvidí že si napríklad tehotná?! 😀
@kvetka6390 smer lekar a spytat sa jeho
@sibalka21 bola som v utorok pichol mi to na ms a mam stale take pichanie naduvanie test som si netobila este

Ja viem ze nie je vidieť ale je mi divne ze chudnem a jem normálne .