Som tehotná?
Ahojte. Vzhľadom na to, že dnes sme uzamkli 797 stranovú diskusiu, do ktorej ste vkladali Vaše otázky ohľadom možného tehotenstva, tak zakladáme novú. Čiže všetky dohady ohľadom možného tehu, tehotenské testy ...............sem 🙂
@sunnytt zajtra skúsim ráno test a dám vedieť 😉
@ariana195195 vážne si to myslíte? Lebo už tu padli názory že to je len kanalik😕
@beautiful29 hod foto 😉
@anks123 Ahoj, ked som prvykrat mala styk so svojim vtedajsim priatelom, isli sme bez ochrany, no nastastie som nezostala tehulka - boli sme mladi, ja vyse 18r., no on len vyse 16r....Ale hned v ten mesiac som si dala predpisat HAK a odvtedy sme sa nemuseli bat, zeby som otehotnela...Je to na Tebe, aky druh ochrany zvolite, ci pojdes na tabletky, alebo budete donekonecna "natahovat" gumy...No nam gumy vadili,takze sme zvolili radsej tabletky...Drzim palceky, aby si si s priatelom uzivala krasne chvile a nemuseli ste sa bat, ci nahodou neotehotnies, kym zatial babätko naplanujete mat 😉
Ahojte dievcata, s priatelom sme sa posledne 3 mesiace parkrat pokusali. V tomto cykle som mala aj zapal močaku, curala som jeden den krv. Po navsteve lekara to preslo. Avsak dnes rano ma velmi prekvapila menstruacia, dostala som ju uz 17 dni po predchadzajucej cize len cca 22 dnovy cyklus. Nikdy sa mi to este nestalo. Cyklus mavam 30-32 dni, skoro vzdy mi meska, takto predcasne som to este nedostala, rano som sa zobudila s riadnymi bolestami a uz som teda tusila ze je to tu. Testovat som chcela az keby mi meska. Neviete co to mohlo sposobit ? Moze to byt prave koli tomu ze sa snazime ? Asi nema vyznam robit si test?
@zitusss určite si tehotná verím tomu A správ V piatok ďalší testik môžeš byť na začiatku tehotenstva tak preto to máš také slabé držím palce 😇
@cynthia1998 treba urobit 2,3testy naraz ale toto vyzera na kanalik
Na teste to mam silnejsie len telwfn m robi takuu nekvalitnu ftkuu....ale prsia ma bolia iz cca 2tyzdne a mam ich aj väčšie..zajtra si rbim druhy 🙂 a sa uvidi
@cynthia1998 mne sa to nezda ako kanalik..je to ruzove..🙂
@alilka aj mne. Uvidi sa to zajtra. 🙂
@cynthia1998 aku znacku testu to mas?
Tuším pepino
@cynthia1998 ak je to tehutest, ja vidim //, no drzim palceky, aby silnela 😉
@cynthia1998 ak to je pepino,tak to nie je tehotensky test ale ovulacny
Je tam napisany ze tehotensky test,hned van ju sfotim 🙂
@anks123 ja ked som prisla o panenstvo, tak som mala cele rifle zaprskane od krvi a vsimla som si to az doma, pri ich vyzliekani a modlila som sa, aby si to moja mama nevsimla - schovala som ich zrolovane do gauca a ked nebola dalsi den doma, rychlo som ich drhla s kefou a jadrovym mydlom, nech su ciste uplne ...Tu ranku pri vstupe do posvy som mala ubolenu este asi 2-3 dni riadne, kedze sa hojila natrhnuta blana...Pisem to takto blbo, prepac, no je to tak...Takze myslim, ze je mozne, ze to mas este po styku take podrazdene, ubolene a ze Ti to krvaca, kedze sa Ti to hoji...Keby Ti to neprestavalo, chod s tym ku gynekologovi a neboj, vsetko bude v pohode...Uzivaj si mladu lasku a vsetko s tym suvisiace...Su to prve, najkrajsie chvile 😘

@zitusss myslím si že ste tehu 🙂 skúste test znovu o týždeň a čiarka bude silnejšia ale určite ste tehotná 🙂