icon

Som tehotná?

xxxxxnnnnn
31. aug 2016

Ahojte. Vzhľadom na to, že dnes sme uzamkli 797 stranovú diskusiu, do ktorej ste vkladali Vaše otázky ohľadom možného tehotenstva, tak zakladáme novú. Čiže všetky dohady ohľadom možného tehu, tehotenské testy ...............sem 🙂

ariana195195
27. mar 2017

@zitusss myslím si že ste tehu 🙂 skúste test znovu o týždeň a čiarka bude silnejšia ale určite ste tehotná 🙂

zitusss
27. mar 2017

@sunnytt zajtra skúsim ráno test a dám vedieť 😉

@ariana195195 vážne si to myslíte? Lebo už tu padli názory že to je len kanalik😕

beautiful29
27. mar 2017

@papi30 @luta13 Tak vyzerá to tak, že som tehotná. Po testovaní mi vyšli // pekné ružové kolajničky

luta13
27. mar 2017

@beautiful29 hod foto 😉

luta13
27. mar 2017

@simushaa nadherny testik 😉...Gratulujem a uzivaj zdrave tehulkovanie 😀

luta13
27. mar 2017

@anks123 Ahoj, ked som prvykrat mala styk so svojim vtedajsim priatelom, isli sme bez ochrany, no nastastie som nezostala tehulka - boli sme mladi, ja vyse 18r., no on len vyse 16r....Ale hned v ten mesiac som si dala predpisat HAK a odvtedy sme sa nemuseli bat, zeby som otehotnela...Je to na Tebe, aky druh ochrany zvolite, ci pojdes na tabletky, alebo budete donekonecna "natahovat" gumy...No nam gumy vadili,takze sme zvolili radsej tabletky...Drzim palceky, aby si si s priatelom uzivala krasne chvile a nemuseli ste sa bat, ci nahodou neotehotnies, kym zatial babätko naplanujete mat 😉

luta13
27. mar 2017

@zitusss no ja vidim //, len ci je ta druha ciarka do ruzova, neviem...Nezda sa mi do ruzova...Skus este testovat za 2 dni...Drzim silno palceky 😉

luta13
27. mar 2017

@simka556 Ahoj, citala som Tvoj prispevok...Tak co skusala si testovat, ci? 🙂

chellina
27. mar 2017

Ahojte dievcata, s priatelom sme sa posledne 3 mesiace parkrat pokusali. V tomto cykle som mala aj zapal močaku, curala som jeden den krv. Po navsteve lekara to preslo. Avsak dnes rano ma velmi prekvapila menstruacia, dostala som ju uz 17 dni po predchadzajucej cize len cca 22 dnovy cyklus. Nikdy sa mi to este nestalo. Cyklus mavam 30-32 dni, skoro vzdy mi meska, takto predcasne som to este nedostala, rano som sa zobudila s riadnymi bolestami a uz som teda tusila ze je to tu. Testovat som chcela az keby mi meska. Neviete co to mohlo sposobit ? Moze to byt prave koli tomu ze sa snazime ? Asi nema vyznam robit si test?

ariana195195
27. mar 2017

@zitusss určite si tehotná verím tomu A správ V piatok ďalší testik môžeš byť na začiatku tehotenstva tak preto to máš také slabé držím palce 😇

cynthia1998
27. mar 2017

Ahojte. Už som vám tu písala cca pred mesiacom ohľadom tehu. Dneska som robila test na ktoom mi višli dve čiaročky ale tá druhá je ešte slabučka. Ms mi meška 4 dni. Zajtra si spravím druhý test. Môžem byť v tom podľa Vás??

walkyra88
27. mar 2017

@cynthia1998 treba urobit 2,3testy naraz ale toto vyzera na kanalik

cynthia1998
27. mar 2017

Na teste to mam silnejsie len telwfn m robi takuu nekvalitnu ftkuu....ale prsia ma bolia iz cca 2tyzdne a mam ich aj väčšie..zajtra si rbim druhy 🙂 a sa uvidi

alilka
27. mar 2017

@cynthia1998 mne sa to nezda ako kanalik..je to ruzove..🙂

anks123
27. mar 2017

@luta13 Ahoj dakujem za radu, ani nam to moc nevyhovuje tak si necham poradiť. Teraz sme celkom v komplikovanej situacii a dietatko by na trochu zaskocilo a chcela som vidiet vas nazor ci by som mohla byt tehu. Dufam ze teraz nie ale v budúcnosti urcite planujem mat dietatko.

cynthia1998
27. mar 2017

@alilka aj mne. Uvidi sa to zajtra. 🙂

alilka
27. mar 2017

@zitusss ahoj..testovala si dnes??🙂

nivea777
27. mar 2017

@cynthia1998 aku znacku testu to mas?

cynthia1998
27. mar 2017

Tuším pepino

luta13
27. mar 2017

@cynthia1998 ak je to tehutest, ja vidim //, no drzim palceky, aby silnela 😉

luta13
27. mar 2017

@anks123 jasne, chapem Ta...Tak drzim palceky, aby sa vam babätko potom zadarilo, ked ho budete neskor planovat 😉

nivea777
27. mar 2017

@cynthia1998 ak to je pepino,tak to nie je tehotensky test ale ovulacny

anks123
27. mar 2017

@luta13 dakujeme ;)

luta13
27. mar 2017

@chellina v tomto Ti poradit veru neviem, no aj tak odpisujem...Ja by som skusila test aj tak, uz len zo zvedavosti, co na nom bude...Drzim palceky, nech si co najskor v poriadku 😉

luta13
27. mar 2017

@nivea777 tiez pozeram, ze je ruzovy ako ovulacny a neslo mi to do hlavy...Ved pepino tehu je zeleny, ci? 😨

anks123
27. mar 2017

@luta13 Chcela by som este pocut nazor na to moje krvacanie. Myslis ze je to normalne ked som v den styku trochu viac krvacala a teraz iba ked si tam prilozim papier tak vidim malilinke stopy krvi. Je druhy den od toho styku. Dakujem

nivea777
27. mar 2017

@luta13 pepino ovu je ruzovy a pepino tehu je zeleny

cynthia1998
27. mar 2017

Je tam napisany ze tehotensky test,hned van ju sfotim 🙂

luta13
27. mar 2017

@anks123 ja ked som prisla o panenstvo, tak som mala cele rifle zaprskane od krvi a vsimla som si to az doma, pri ich vyzliekani a modlila som sa, aby si to moja mama nevsimla - schovala som ich zrolovane do gauca a ked nebola dalsi den doma, rychlo som ich drhla s kefou a jadrovym mydlom, nech su ciste uplne ...Tu ranku pri vstupe do posvy som mala ubolenu este asi 2-3 dni riadne, kedze sa hojila natrhnuta blana...Pisem to takto blbo, prepac, no je to tak...Takze myslim, ze je mozne, ze to mas este po styku take podrazdene, ubolene a ze Ti to krvaca, kedze sa Ti to hoji...Keby Ti to neprestavalo, chod s tym ku gynekologovi a neboj, vsetko bude v pohode...Uzivaj si mladu lasku a vsetko s tym suvisiace...Su to prve, najkrajsie chvile 😘

nivea777
27. mar 2017

@luta13 ale mozno nova edícia .. ja od jula testy nesledujem :D