Som tehotná?
Ahojte. Vzhľadom na to, že dnes sme uzamkli 797 stranovú diskusiu, do ktorej ste vkladali Vaše otázky ohľadom možného tehotenstva, tak zakladáme novú. Čiže všetky dohady ohľadom možného tehu, tehotenské testy ...............sem 🙂
Ahojte ja som uz pisala na strane 86...do dnes som menstruaciu nedostala obcas ma svrbia prsia....a vcera som mala chvilkove bolesti brucha....vcera som si robila hned rano test a ukazal mi uplne slabunkeho ducha na teste no dnes ked som si ho robila nebolo tam nic ..tak neviem ci som alebo nie poradite kto ste sa uz s niecim takym stretli ...
Ahoooojte prosim Vas o radu nazor ..... Mam 5 dni do MS ale uz vyse tyzdna pocitujem mierne pichanie v podrusku sem tam prsniky ma nebolia dnes trosku zacali bradavky ale to je nezvyk kedze mna pred MS bolia prsniky velmi ....Mam aj chut na jedlo ale to moze byt pms ale aj nemusi ....a dnes som sa zbadala ze mam biely vytok myslite ze som tehu alebo je to len klasicke PMS 😊 ked ja si uz tak prajem babo
Zatial nie ...tak snazime sa 6 mesiac pre mna je to dlllllllho aj ked partner siel na urologiu a tam mu povedali ze na spermiogram ho nemoze poslat najskor ze musime ist do partnerskej poradne planovaneho rodicovstva ..nechaaapem ...ja mam za sebou klasicku prehliadku ..povedali sme si ze ked sa do roka nepodari potom to uz naozaj budeme riesit zatial som si ja len kupila alchemilku pakost a tu kyselinu
No skusim mu to povedat naznacit nech ide inde . tak gratulujem naozaj babo je dar 😊 ....ja si velmi prajem zeby to tento mesiac uz vyslo ....
Tak to musi byt radosti 😊 vsak to ze clovek sa potom nevie dockat ja keby som zistila ze som tehotna tak budem kupovat asi ako blazon 😀
Ahojte mamicky sic sa mi nedostala odpoved ale tak skusim este raz 🙂 snad mi niekto poradi. Pred par dnami som mala spinenie. Velmi slabe hnede a malo nebolo toho vela. Sem tam ma pichlo vo vajecniku. Dost neprijemne. Dovolim si tvrdit ze uz mi meska ms. Kedze nemam pravidelnu a vzdy chodi skor. Niekedy i tyzden. Niekedy 3 4 dni skor. Min mesiac som mala 4teho. Krcok nizko a tvrdy. Pocit ze mam dostat a stale nic. Nervozita vsetko mi vadi aj ked muz dycha nahlas. Placliva. Zrava. Unavena. Pijem uz asi 5 den cervene vino 3 4 pohariky vecer tepla vana a pravidelny sex aby sa to uvolnilo a mne odlahlo. Kedze mi byva aj zle. Ukrutna tazoba na zaludku. Sem tam tlak mavam nizky. A pride mi z nicoho nic zle. Myslite ze ma zmysel sa otestovat? Ci mi ukaze odpoved? Alebo radsej zajst na gyndu po injekciu aby sa spustili. Pred tym ked som mala vino cervene na druhy den som krvacala. Teraz to akosi nejde. A ja som zufala lebo mi je zle. Budim sa s tym ze mi je zle a zaspavam ze mi je zle. Dni su pre mna utrpenim dakujem
@natalusik005 prepac,ale toto nechapem,to je problem ocikat test s tym ti ma niekto poradit,ci ocikat,ci neocikat? alebo ist k lekarovi? si dospela nie
@zuzicek88 oooo pointa? Pytam sa preto ci nieje skoro ci mi test ukaze ;) nie ci mam mozem musim. To mas pravdu som dospela. ;)
@natalusik005 mne test ukazal prvu slabucku ciarku 36 dc. 37 silnejsia. A to je moje druhe tehu. Pri prvom synovi mi ukazal na druhy den meskania. Takze to je individualne ci ukaze ci nie
@sstalynda ja si pamatam ze pri synovi sa sa testovala tyzden po meskani a neukazalo mi nic 🙂 az po 2 tyzdnoch mi ukazalo slabu a neskor silnela. Tak tazko asi ako hovoris. 🙂
@natalusik005 a chceli by ste baby? Ja som si toez myslela ze vsak pri prvom hned tak teraz tiez. A vobec. A to som rada ze to ukazala po 6 dnoch meskanka a nie viac. Lebo pocula som ze niektorym viac ako tyzden a stale neukazovalo. Ale nic nedas za to ked spravis test. Mozno prekvapi a budu tam rovno //
@sstalynda planujeme snazilkobat na dalsi mesiac oficialne :D miz to este odkladal kvoli praci. Ale nedavame pozor. Neurobi sa do mna. Ale ani vcas nevybera. A nikd nikto nevie ci nieco neujde :D ja pockam este do 4teho kedy som mala min mesiac poslednu a otestujem sa. Ved za to nic nedam. Len zase nemozem do radu kupovat testy. Zijem v Nemecku a tu nepredavaju testy ako na svk za 2 3 € :D podla toho co citam si tehulka? 🙂
@natalusik005 tip, kúp si tehu test 10ks za smiešnych 1-2 eur v eBay. Oplati sa a Je spolahlivy 😉
@bipa znacka aka? 🙂 dakujem
@natalusik005 Neviem je to z činy, sú to len pásiky, len zadaj do vyhľadávača pregnant test, napr toto 20ks 2 doláre a free poštovné 😁
http://m.ebay.com/itm/Lot-of-20-Home-Early-Preg...

@sstalynda gratulujem a prajem bezproblemove tehotenstvo 🙂