Som tehotná?
Ahojte. Vzhľadom na to, že dnes sme uzamkli 797 stranovú diskusiu, do ktorej ste vkladali Vaše otázky ohľadom možného tehotenstva, tak zakladáme novú. Čiže všetky dohady ohľadom možného tehu, tehotenské testy ...............sem 🙂
@sabinka000 v 17 ti môže meškať MS s rôznych príčin, doteraz si ju mávala pravidelnú? Pokial ste použili kondóm, tehotná nebudeš...
Baby, ja som 7 DC, MS som mala klasickú, no včera a dnes ma strašne začali bolieť prsia, hlavne jeden prsník. Pred dvoma dňami som zaspala poobede, zobudila som sa o 15 hodín :D včera som si zase musela ľahnúť poobede. Myslíte, že by som mohla byť tehu a dostať klasicky MS? Hlavne tá bolesť pŕs ma prekvapila, po MS som ju nikdy nemávala.
@luka151 ahoj... aj v novembri minulého roka ti ms meškala a mala si stresy a teraz znova.. ale nakoniec prišiel...
len je zaujímavé, že takéto otázky máš zakaždým ako si bola s priateľom.. a zakaždým bol rpoblém, že sa mu kondom zosunul alebo vyvliekol... nechcem byť nejaká netaktná, ale nemôže si kupovať menšie veľkosti ? 🙂 či sa mu náhodou nevyvliekajú, že sú veľké... lebo keď si ho muž poriadne natiahne, tak sa nemá prečo pohnúť...
Co tak urobit si tehotensky test?
Alebo ist ku gynekologovi?
Na MK nechodia odpisovat jasnovidci ....
Ženy moje tak včerajší ranný test clear blue plusko ale pretinajuca sa ciarka velmi slaba. A dnes poobede som robila druhy lacny test a uz mi ukazalo len 1. Robila som si dnes test aj na Ovu tak vysiel pozitivne❤ bolesti v maternici ako ihly mam stale.. babenky uz som zufala, raz tak raz tak. Myslim ze aj keby som bola tehotna tak urcite nie dlho. Je moznost ze hcg sa neukazuje na zaciatku a je slabe? Citala som to tu niekde 🙂

@martinka1441 ja som si robila jeden den rano velmi slaba na druhy den na obed a nic. Na dalsi den znova rano a bola teosku silnejsia.
@martinka1441 v prípadnom rannom štádiu tehu sa hcg ozaj prejavuje v rannom moči... až po dlhšom meškaní sa prejaví aj behom dňa
@miriam1983
Nejak divne ti ten test ukazal na stred ciarku.. skus urobit novy rano. Tento si robila teraz?
@martinka1441 tri dni dozadu. Vecer.
@miriam1983 je to pepino,že, mne tieto testy sa tiež rozmazali... skús iný, koľko si DPO?
@miriam1983 zle urobeny test urob dva naraz rano😉drzim palce
Mne pekne ukazal z tych lacnejsich z lekarni dr.max a volal sa tiez tusim dr.max tehotensky test. Vyskusaj ;) alebo na istotu clear blue ;)🙏🤰 drzim ti palceky a daj vediet 🙂
@martinka1441 prepáč, že sa miešam do debaty, ale tiež som počula, že Dr. Max sú dobré testy, plánujem vyskúšať najbližšie... inak, ak môžem napísať, PEPINO prúžkové duchujú ako mama testy.... 😒

@adelca95 zle som sa pozrela omluvam sa.. mala som ju dostat 27.2 a dostala som ju skor 23.2...a teraz som ju mala dostat 29.3 a meska mi 9. den..