icon

Som tehotná?

xxxxxnnnnn
31. aug 2016

Ahojte. Vzhľadom na to, že dnes sme uzamkli 797 stranovú diskusiu, do ktorej ste vkladali Vaše otázky ohľadom možného tehotenstva, tak zakladáme novú. Čiže všetky dohady ohľadom možného tehu, tehotenské testy ...............sem 🙂

nmoscakova
7. apr 2017

@yanka9 dakujem aj ja daj vedieť potom 🙂že ako to dopadlo :D

martinka1441
7. apr 2017

@adria88 milacik ja som mala mat 30teho mrchu a dodnes nic, ale test negativ. Bol predvcerom, bolesti v maternici mam stale doslovne ihly ma pichaju vrr.. ohrievam sa v posteli. Pockam do 10teho a ak nepride mrcha tak robim test druhy 🙂 snad vyjde ❤❤❤

sticker
adria88
7. apr 2017

@martinka1441 snáď to nebude nejaký vážnejší problém🙂 no mne sa asi už spúšťa ms, mám slabé špinenie, uvidím, ako bude ráno a kríže na roztrhanie...

martinka1441
7. apr 2017

Fuha tak sa vyhrievaj a alchimelku vypi 🙂

sandra151
Autor odpoveď zmazal
luta13
7. apr 2017

@cynthia1998 nadherna spravicka 😉...Velmi sa tesim s Tebou a prajem Ti nadherne a hlavne zdrave cele tehulkovanie...Uzivaj vsetko!...A dakujem za spravu 😘❤

luta13
7. apr 2017

@sandra151 kludne skus aj dnes rano 😉...Drzim palceky!

froggy23
8. apr 2017

@sandra151 testuj najskor ked ti meska, skor nie.a aj ked si "v tom", o 2dni to moze byt inac a pride silna mrcha. preto sa neodporuca testovat moc skoro, aby clovek nebol sklamany.

sandra151
Autor odpoveď zmazal
yanka9
8. apr 2017

@sandra151 Nezufaj som natom rovnako ,, a myslim ze niesme ani jedine ..len ide oto ze rocky pribudaju a kazdym rokom je aj porod tazsi :-/ Zato sa snazim tiez do 25-tky aspon nech jedno babatko mame 😉 ale co snazit sa mozeme ,ked ten hore ma snami asi ine plany

adria88
8. apr 2017

@martinka1441 no mojko, takže ja som dnes 1DC, ale rátala som s tým, nie som sklamaná, ide sa ďalej 🙂

martinka1441
8. apr 2017

@adria88 ano moja treba bojovat, a hlavne sa uvolnit vsetko pojde jak ma 🙂 skus nato moc nemysliet a venuj sa sebe a priatelovi/mužovi. Verim ze ti to vyjde :* drzim palceky velmi.
Ja este stale cakam, na mrchu. Ale zatial ani náznak. Uvidime 🙂 ak by aj nie, tiez sa budem dalej s pokojom snazit, nebudem tlacit na pilu ani sa deprimovat, sme mlade krasne ženy, pokial sme zdravé vsetko pride ;)

adria88
8. apr 2017

@martinka1441 presne, nie som na to upätá už moc, bazalku zmeriam, len pre dobrý pocit, že je všetko tak, ako má byť a inak testy silou mocou riešiť nechcem, ťuťu budeme mať, ako sa nám bude chcieť a nie na silu... ak mám mať spolu druhé, tak tak bude, ake nie, nuž nenarobím s tým nič a presne, poliaľ sme zdravé, všetko pôjde, len na to treba tú správnu chvíľu 🙂

martinka1441
8. apr 2017

@adria88 Adka moja suhlasim s tebou je to tak ako píšeš 🙂 mozes mi vysvetlit viac k tej bazalnej teplote? Mozes kludne aj IP

henrieta16
8. apr 2017

Ahojte dievčatá, možno sa tu nájde niekto, kto poradí. V čase ovulácie som mala nechránený sex a hneď na to na 5ty deň som spinila ružovú krv. Dnes som mala dostať menštruáciu, ale nedostavila sa. Na kontrolu u dr som bola pred dvoma týždňami, vlastne tri dni po sexe, jasne že to by nič nevidel, no len som mala preventívnu a všetko bolo v poriadku. No dnes už tretí deň sa cítim zle. Boli ma v podbrušku. Nie sú to hrozne bolesti, ale vnímam ich dosť jasne. Napriek dostatku spánku sa cítim stále unavená, cvicim pravidelne a po cvičení mi boli dosť zle. Musela som prestať. Nevládala som. Chute nemavam. Skôr naopak, nechýba mi jesť. Ja som vždy pred menštruáciou nemala žiadne príznaky okrem klasickej zravosti 😅 Teraz nič. Nalady mi hrozne kolíšu. Precitlivena som neskutočne. Dnes dávali reprízu Tvoja tvar.. a Rozplakal ma Bezdeda, keď tancoval a spieval šéfa Sheerana. Viem, že sú príznaky naladovosti aj na mrchu, ale moja menstruacia je normálne bez problémov. Skúšala som si test, bol negatívny. Ale čo viem? S chalanmi mojimi keď som bola tehu, vždy mi vyšli až v 6tom tyzdni. Dovtedy všetko negatívne ani som netušila, že som. Takze mám obavy pre tie bolesti podbrušku. Ďakujem za odpovede.

henrieta16
9. apr 2017

@sandra151 vidím, že si na tom podobne, mne mešká dva dni vyššie som sa niečo pýtala, tak budem rada ak si o tom s niekym napíšem.. dnes ráno som myslela, že už ale iba pri poutierani ružová krv.. som z toho na nervy

sandra151
Autor odpoveď zmazal
henrieta16
9. apr 2017

@sandra151aj môj test bol ngt, myslíš že by to clearblue digitálny ukázal? Takze ty by si mala dostať kedy m?

sandra151
Autor odpoveď zmazal
henrieta16
9. apr 2017

@sandra151 práveže neukázal, asi zainvestujem do clearblue.. mna tiež tak boli.. sedím a cítim teraz ako stupňuje a prichádza a odchádza.. hnevá ma to spinenie, ja že už m a doteraz ani naznak.. a ja sa poznám, minule som tak mala slabé spinenie a o hodinu už menzes 😒

sandra151
Autor odpoveď zmazal
henrieta16
9. apr 2017

@sandra151 nič neprišlo. A ver mi, už by som ich mala. Poznám sa. 🙂 to iste i mna, nezvykne ma vôbec bolieť. Tak už len čakať 😏

ariana195195
9. apr 2017

@sandra151 ahoj ja som mala to iste myslela som že to nič nieje len pride ms a nakoniec som tehotna držim palce ❤❤

sandra151
Autor odpoveď zmazal
sstalynda
9. apr 2017

@sandra151 mne 10-tokový test ukázal až po 5 dňoch meškania úplne slabučký čiarku. Na druhý deň silnejšiu a postupne pekne silnela. A to som už neverila že som tehu keď tak neskoro ukázal test. Pri prvom synovi na druhý deň meškania. Tak držím palce aby to vyslo

sandra151
Autor odpoveď zmazal
sandra151
Autor odpoveď zmazal
ivetka_kamo
9. apr 2017

Ahojte, dva dni mi mešká inak pravidelný menzes, mám iba hnedkasty výtok, v malom množstve, test zatiaľ negatívny, je možné že som tehotná? Vďaka

michaelats
9. apr 2017
nmoscakova
9. apr 2017