icon

Som tehotná?

xxxxxnnnnn
31. aug 2016

Ahojte. Vzhľadom na to, že dnes sme uzamkli 797 stranovú diskusiu, do ktorej ste vkladali Vaše otázky ohľadom možného tehotenstva, tak zakladáme novú. Čiže všetky dohady ohľadom možného tehu, tehotenské testy ...............sem 🙂

alexandra1995
16. apr 2017

Ahojte všetci, chcela by som sa opýtať či mala nejaká z vás takéto príznaky ako mám aj ja a bola TEHU 🙂 Poslednú MS som mala 22.03. (28 dňový cyklus) a teraz 6 dní pred MS až do dnes mám ako keby kŕče v podbrušku ako pre MS. Ja pred MS mám kŕče tak deň pred alebo až keď dostanem. A ešte mám stále taký priesvitno-biely výtok a cítim sa stále mokro. Ďakujem za všetky reakcie ;)

mlil77
16. apr 2017

@alexandra1995 ja som mala silne menstruacne krce ked som bola tehotna, cakala som ze kazdu chvilu dostanem menzes a bude bolestivy ale nakoniec neprisiel a dnes je z toho 18 mesacny anjelik 🙂

orbistika22
16. apr 2017

Ahojte. Poradte som uz zufala som v 7 tyzdni tehotenstva bez krvacania a vytoku ale od 5 tyzdna mi slabnu priznaky. Zo zaciatku ma sem tam bolievalo v podbrusku a bolo tazke nafuknute a aj prsia ma velmi boleli. Brusko uz neboli asi tyzden a prsia tiez prestali boliet pred par dnami . Je to moje druhe tehotenstvo po 9 rokoch. Nemam ani ziadne chute ani pachy mi nevadia ako pri prvom teh. Proste sa vobec necitim ako tehotna uz ani unavena nie som ani nohy ma nebolia. Vcera som si urobila cez den teh. test znovu a druha ciarka boka slabucka. Na kontrolu idem az o 11 dni a uz som zufala a mam divny nedobry pocit.:((

janulienkaaaaa
16. apr 2017

@orbistika22
nic neboj, ja som mala to iste a dnes som v 17 tyzdni a dodnes som nemala ziaden priznak, ze som tehotna. Tiez som mala obavy ci je to v poriadku, ale lekarka mi povedala, ze nie kazda zenaich ma, vraj je to vela aj o psychike a kazde tehotenstvo u tej iste zeny je ine...takze pohodka, a ziadne stresy 🙂

alilka
16. apr 2017

@orbistika22 ahoj..A predtým si uz bola u lekárky?A testy sa mala Aké?Určite sa zbytočne nestresuj..Príznaky môžeš mať ale ani vôbec nemusis..Tehu nieje o príznakoch 😉

mariacejch
Odpoveď bola odstránená
orbistika22
16. apr 2017

Zatial som nemla ziadne testy iba ultrazvuk mi robil pred 2 tyzdnami a vraj je to este malinke takze az 3 tyzdne ma objednal ked vraj budu ozvi. Ked ja to velmi porovnavam s prvym tehotenstvom a to bolo ine uplne. Ja sa citim fajn a vobec nie ze som tehotna

ikonica
16. apr 2017

@orbistika22 hmmm sla by som hned v utorok na kontrolu.... a mozno aj skor na pohotovost....

alilka
16. apr 2017

@orbistika22 ale ja som myslela aké vyzerali tvoje tehu testy predtým..Lebo si písala že včerajší bol slabucky..hod foto ak máš .Ale tá pohotovost ako napisala
@ikonica ,naadla aj mňa..Aspoň budeš kľudná..😊

orbistika22
16. apr 2017

Zmeni sa tym nieco ak nepojdem v tak rannom stadiu tehotenstva mi lekar nepomoze a este k tomu ani nekrvacam a nemam bolesti

orbistika22
16. apr 2017

Robila som si 2 testy hned po 5 dnoch od vynechania. A ciarky bolo pekne vidiet

sstalynda
16. apr 2017

@orbistika22 podla mna ten slabsi co ti teraz vysiel sa nestresuj mozno bol vadny. Hlavne ze toe testy predtym boli pekne silnejsie a silneli postupne. A to ze nemas priznaky mozno vud aj rada mna nadrapuje len pri pomysleni na maso. Doteraz som ho jedla viac ako som zistila ze som tehu. A zrazu uplne nechut. Takze tie chute sa mozu zmenit zo dna na den. A co sa tyka unavy ja som torz bola unavena 5 a 6 tt teraz som 7 tt a mam pocit ze mam enrgie za dvoh 😁

alilka
16. apr 2017

@orbistika22 no pokial ich máš teraz slabsie tak to zasa dobré nieje. Samozrejme majú tmavnut..

orbistika22
16. apr 2017

Neviem coho sa bojim ci tej neistoty alebo toho sklamania ze pojdem a doktor mi povie ze to nie je v poriadku. Predsa len uz nie som najmladsia i ked prve tehotenstvo bolo bezproblemove. Kadeco citam na tych forach

papi30
16. apr 2017

@orbistika22 ahoj...prave preto by si nemala citat fora, to ta este viac psychicky rozhodi a zneisti....musis byt v klude a verit v to najlepsie. Viem, lahko sa to hovori ako v praxi robi, ale ver tomu, ked ma prist k najhorsiemu, nezachranis ani tak ani tak. A to ze nemas ziadne priznaky bud vdacna, navyse kazde tehu je ine. Drzim palce 😉

orbistika22
16. apr 2017

Papi 30 dakujem velmi pekne za tvoje slova mas pravdu uz sa nebudem zaoberat a hlavne citat ziadne fora. Verim ze bude vsetko v poriadku a ako hovoris co ma prist pride. Dakujem ale dam este vediet ze co a ako pekny den prajem 🙂

ikonica
16. apr 2017

@orbistika22 ja som myslela ze mas obavy, strach a ze chces vediet na com si... ale ak nie tak kludne pockaj tych 11 dni.... nikam inam tie rady nesemerovali... mozno ten test nebol ok, mozno si len vela vypila a moc bol moc zriedeny... kto vie....

ikonica
16. apr 2017

@orbistika22 drzim palce nech je vsetko ok 🙂

25081988
16. apr 2017

ahojte 🙂 menstruacia mi meska 10 dni a predtym nezvykla. Testy mi vsak ukazuju negativny vysledok. Bolia ma prsia a citim bolesti v podbrusku, obcas je mi aj nevolno.... Mozem byt tehotna?

cynthia1998
16. apr 2017

Ahojte 🙂 Chcela by som sa informovat,pouzivala niektora tehulka z Vás krém proti striam? Mne poradili bepanthen,ktory je troska drahsi,ale stym mam skusenost od sestry,lebo ona to pouzivala ale vobec nepomohla. Ďakujem za odpoveď. 🙂

karmela
16. apr 2017

@cynthia1998 ja som používala elastik Q ale poviem pravdu vôbec nezabral..hold buď má niekto dobrú genetiku alebo môže robiť hocičo a nepomôže..ale ja som aj dosť nabrala počas tehu tak to bude aj tým

mon895
16. apr 2017

@cynthia1998 ja som do 25tt pouzivala sebamed z dm a teraz mam bi oil zatial striu ani jednu ale brusko mi rastie pekne pomaly takze neviem ci to je kremami alebo tym ze narast nie je rychly (som 32tt)

cynthia1998
17. apr 2017

Tak si ich potom aj ja vyskúšam 🙂 Ďakujem za radu 🙂
Ale mozno to nebude zabrat,hlavne ked to brusko bude rasr tie strie hadam budem aj ked nieco budem pouzivat ci nie. Nobale o pokus to stoji 🙂

zuzana256
17. apr 2017

Ahojte iba sa opýtam mám ku koncu plodnich dni a v polovici plodnich sme mali sex a keď som išla po chvíľke na wc curat tak po utreti som mala bledunko hnedý výtok a teraz málinko biely len sem tam mám na nohavičkách aj ako by fľak hnedý slabý že ho není ani rozoznať či to je hnedý mám akosi už týždeň naliate prsia ale nebolia boleli ma aj krize čo už teraz vôbec a ms mam zas dostať 28.4.uz druhý krát v mesiaci

zuzana256
17. apr 2017

Ms som mala 31.3. a teraz mám dostať 28.4.

karmela
17. apr 2017

@zuzana256 treba skúsiť tehu testik tak za 2-3dni 😉

nesvadbovo
17. apr 2017

@orbistika22 ahoj, u mna to bolo identicke ked som bola v 7tt. Zrazu som v noci spala ako babatko, priznaky ziadne, chute ziadne, skratka ako keby som vobec nebola tehotna. A presne som si urobila test a druha ciarka slabucka, hoci predtym tyzden boli obe rovnako intenzivne. Kedze to bolo prve tehotenstvo, hrozne som sa vydesila, hoci som nekrvacala ani nic podobne. Hned po vikende som teda sla k mojej doktorke, lebo som nemohla vydrzat tu neistotu a na ultrazvuku bolo vsetko v poriadku, hned mi aj potvrdila bijuce srdiecko. Neskutocne mi odlahlo a nelutovala som, ze som bola za hysterku. Teraz zacinam 36tt a zatial vsetko v poriadku, bez rannych nevolnosti a podobnych radosti, stale som aktivna a citim sa ako keby som ani nemala mesiac do porodu. Pevne verim, ze to u teba bude podobne, urcite nic nie je stratene!

veronikaszabova
17. apr 2017

@zuzana256 treba si nieco nastudovat ovulacnom spineni.
100% nejde o tehotenstvo - podla MS je moooc skoro

zuzana256
17. apr 2017

@karmela ahoj a nebude neskoro na test keď ma má prísť až za 11 dni a ešte len teraz končia plodné dni

iwulqa
17. apr 2017

Baby som zufala som skoro 8 mesiacov po porode, od 5 tyzdna po porode mam pravidelne MS kazdych 26 dni ale tento mesiac je to uz 41 a stale nic robila som si uz asi 15 testou a nic na nich su bielo biele. Normalne mam strach a moja dr je tam az o tyzden prikladam foto z dnesneho dna