Som tehotná, alebo si len namýšľam?
Ahojte, mám 16 rokov. Som totalne v strese. Myslim si ze som v tom. Uz tu takych prispevkov bolo vela ale nikde som nenasla to co potrebujem. Mam vela priznakov. Bolave prsia, zvacsilo sa mi brucho, mam hnedy zapachajuci vytok uz 3 den. Mala som ho po piti alkoholu alebo pri namahe ale teraz po dvoch dnoch ho mam len tak. Mam velmi nepravidelne kramy. Mala som kramy asi 2 tyzdne. Ked mi uz skoro skoncili mala som pohlavny styk. Prvy sex trval asi 2 minuty potom som ho dorobila ustami. Vycural sa a o 4 hodiny sme mali sex zase. Tiez 2 minuty a potom vytiahol a hned sa urobil. V ten den som uz kramy nemala. O den som dostala kramy. Trvali 2 dni. Uz od 2 dna od sexu sa mi zda ze je nieco zle. Sex sme mali 26.8. Test som si robila o tyzden. Negativny. Dalsi som si robila 12.9 cize vcera. Negativny. Teraz mam silny hnedy vytok a padaju zo mna jakeby hnede odrobinky alebo co. Zle mi neni a normalne jem. Mozem byt v tom ? Prosim pomozte
@1anonym9 nemusis to dievča uražat. Teraz je taka doba. Nepoznas ju neurazaj. Si pravdepodone rasistka aj keby bola romka tak co ? Je to tiez clovek, tak isto ako aj biely.
@vanessa468 ahoj moja. to ze pijes ta neospravedlnuje a nechvalila by som sa s tym .. mohla si to napisat aj slusnejsie bez opani vasho sexu lebo na to ze si ho vyfaj**** nikto nie je fakt zvedavy. je to tvoje rozhodnutie a vela deti to robi. Su dievcata ktore zacinaju aj zo skorsim sexualnym zivotom.
Po prvom pohlavnom styku je velmi nizka pravdepodobnost ze by si ostala tehotna. ,Moze sa jednat o nejaku chorobu, ale nemusi. Zajdi na gynekologiu. Je to lekarske tajomstvo takze mama sa o tom nema dozvediet. Keby moja lekarka to spravila bolo by zle nedobre. 😁
Fakt zajdi na gyndu nech ta lekarka vysetri a budes mat klud na dusi.
Test by ti uz isto ukazal ze by si bola tehu takze tehu niesi. Pre dalsi krat zvol nejaky druh antikoncepcie ale ide to do penazi. Ale myslim si ze lepsie ako keby si ostala v tom a zabila to nevinne srdiecko co by v tebe rastlo. Drzim palce.
@1anonym9 a ty si myslis,ze s tym svojim primitivnym nazorom si princ??? VULGARNY IMBECIL!!!
Poznam xy pripadov,kedy "slusne slecinky", sediace kazdy nedelu v prvej lavici v kostole, robia ovela horsie veci.. ale takeho ako ty (co si nedovidi dalej od nosa) prekabatia lavou zadnou...
Ty si stratil v kolkych rokoch panenstvo???? (Och urcite az po svadbe a s plnoletou zenou)
Fuuuu
@ada309 ano to je pravda ze aj take "krestanske farizejky" byvaju este horsie. Ale znova to zopakujem. Ja by som svoju 15-16 rocnu dceru nepustal nekam do noci na diskoteku a boh vie kde s frajermi, do slaka ved sa tam staci ist pozret aky odpad tam chodi a ako to tak vyzera. Chlastaju tam a potom robia "dobre" kade tade v kutoch.. kde su ti rodicia neviem. Najlepsie potom ked zostane 16tka tehotna a mama sa cuduje ze ako to je mozne 😁. Ked to citam tak sa musim za hlavu chytat nad hlupostou rodicov.
@1anonym9 ano s tym suhlasim,ale zakladatelku nepoznas... preto troska zmierni retoriku!
A predstav si,ze ja som chodila po diskotekach od 15 a nikdy som nechlastala a ani dnes nechlastam(mam 31r) a ani som nerobila "dobre" kade tade... jednoducho sme sa len sli zabavit..
Je to o vychove a dovere! To,ze nepustis na disko este neznamena,ze nemoze ostat tehotna. Ved sa to da stihnut aj o 8.00 rano a za 5 min.. (napr. skolska prestavka)..
@1anonym9 nerobia to len rómske spoluobcanky ale poriadne ku*** su aj tie vase biele tváre.
@vanessa468 a ty si to doma pories s rodicmi a návstevy gynekológa neodkladaj.
@vanessa468 ahoj, ked si mala menstruaciu 2 tyzdne, potom sex a potom zas 2 dni krvacanie, tak to asi bude nejaka hormonalna porucha. Hlavne ked pises, ze uz si s tym mala problemy.
Urcite sa nechaj vysetrit gynekologom, to je velmi dolezite, aby vcas podchytil problem.
A do buducna nepis do temy kolko mas rokov, lebo sa kazdy bude zaoberat iba tym 🙂
@ada309 mozno si svetla vynimka. Kazdopadne dnes sa smejem ked dievca povie "ale ja nie som slapka my sa chodime len zabavit" potom ju vidis jak sa tacka s 2 promile a dvaja dementici vedla nej ju uz chytaju za susku. Ale dobre, necham to uz tak nech nespamujem... Len si myslim ze taketo "zavedenia" su pre dievcata od 18 rokov a nie pre 15 rocne a este kazdy tyzden, potom to aj tak vyzera. 15 rokov, vyobliekana ako 25 rocna a obstarana ako po 2 rozvodoch. Tfuj.
@1anonym9 opakujem, je to o vychove! Nie je to tym,ze ide na disko..
Ked sa rodicia nevenuju detom,nerozpravaju sa s nimi,potom to tak dopadne... decko nevie co so sebou...
A su aj taki rodicia,co drzia dievcata doma pod zamkou,a ked dievca troska dospeje,je doslova jak urvata z retaze.. zacne sa flakat a este sa ohradza tym,ze ved som uz plnoleta.. a co sa stane? Bum tehotna,sice nie v 16-tich ale v 18-tich.. co urobi tradicny otec?? Sup-sup rychlo svadba,aby sme v hanbe neostali... lenze stratene roky si dievca zacne nahradzat, ved uz nie je pod dozorom otecka ale len manzela a vysledok - po 2r rozvod!
Netreba niekoho odsudzovať hneď ked ju nepoznáme a nevieme o nej nič v dnešnej dobe je to už uplne normálne že v 16 tich majú baby sex myslím si že aj oveľa skorej.V prvom rade by som to ale dala za chybu rodičom pretože asi sa o svoje dieťa mama dosť nezaujíma kedže vyhľadáva pomoc tu.Ja som si našla frajera v 14 ke moji rodičia boli uplne proti pretože som mala dosť prísny režím len a len škola a cez vykend mohol prísť kunám pozerali sme spolu vždy filmy a brali sme to skor ako kamaratcvo vo všetkom sme si rozumeli mohol byť somnou ale pod dohľadom mojích rodičov samú ma snim nepušťali mama sa somnou otvorene o sexe rozpravala a všetko mi vysvetlila aby nedošlo k niečomu takému povedala mi že som ešte mladá a že nemám urobiť žiadnu chybu aby som to nelutovala.Záležalo im namne obom preto vždy všetko somnou preberali a hlavne mamka bola mi ako kamaratka .Preto som ju nikdy nedokazala sklamať dávala mi ozaj rady ktorých som sa držala a s našeho kamaractva sa stal naozajstný vsťah moj ma lubil a bol somnou aj napriek tomu že sme hned neskočili do postele.Prišlo to prvý krát oveľa pozdejšie ako je to tu písané ked som si bola 100% istá že ma nechce len využiť ako mi povedala maminka a že somnou ostane.Zašla somnou na gyn a dala mi predpísať lieky.A dnes pomaly bude 11 rokov čo som s mojou láskou ostalo nám to od mojej 14 ky.A verím že to bolo aj zasluhou rodičou a najme mamiky že sa k tomu postavila takto.Možno nepochopíte prečo som to sem napísala ale chcela som hlavne podotknúť to že v prvom rade by sa mala o tomto baviť so svojou mamkou.Prajem pekný deň

@1anonym9 nehovorim do noci... dat pravidla... do 22.00 abo do 23.00 budes doma... samozrejme nenechat ju tam do rana...
Ale uplne zakazovat a drzat doma priviazanu tiez nie je celkom OK.
Ak by nedodrziavala pravidla,chodila by neskoro domov alebo nebodaj mala vypite,ano,vtedy uviazem! 😁
@ada309 nu ladno🙂 ked suka da pes vezme. Moze byt kto chce co chce ale ked je dievca slusne tak nikam nikto nevlezie. Mat 16 rokov, chlastat a nechat sa pretahovat bez ochrany, no nemam slov. Vidim ze chalan tiez velmi inteligentny nebude ked ju napustil, ale tak,vrana k vrane sada...
@katusikkk moja zlatá, to, že som v 16tich vedela, na čo ju mám neznamená, že som od 14tich súložila.
chudera si sama, sa pozri jak sa vyjadruješ, štvrtá cenová je oproti tebe štvorhviezdičkovým hotelom.
sex v 16tich nie je nič výnimočné, o sexualitu ako takú sa prirodzene zaujímajú už 10 ročné deti (to ja chápem pod pojmom "vie na čo ju má")...sú to zákonitosti vývinovej psychológie
...ti asi neprospelo to skoré ranné vstávanie, si nejaká frustrovaná
@nyteshade podla toho napisala o alkohole a tom ze ho dorobila ustami, siel sa vycurat a o 4 hod zasa trtkali, no stavim sa ze to u nich doma cez den asi nebolo 😁 Dobre idem ja radsej prec lebo ked tu citam tie skazene slapky tak sa mi obracia zaludok.
Inak aspon rada pre teba ty dilina, fajci tvoj frajer? Povedz teda tomu svojmu odpadu ze ked ma na cigarety tak by mohol mat aj na kondom. Pá
Ja to tak....Pán hneď odsúdil dievča ktoré potrebovalo poradiť...Druhá vec je že dievčina to mohla napísať aj slušnejsie...A par detailov vynechať...A tiež by som návštevu gynekológa neodkladala...Písala si ze to bolo 1x je aj to možné že si dostala zápal lebo iné baktérie sa do teba dostali...Tretia myslím že si tu každý niečím prešiel v puberte...Či to boli zábavy alebo kostoly...A možno s každého rožku trosku...
👍👍je to tak....
@bona_dea
tebe by pomohlo mat trosku nadhlad.Napisane "nevedela som na co ju mam "ber trosku s nadhladom.Nebud ty flustrovana ani na seba a ani na druhych...
Musim sa z teba smiat 😂😂😂
a teraz ustupim,lebo mudrejsi vzdy ustupi.
A netusim co je stvrta cenova,lebo tam som po nociach nikdy nechodila 😂😂😂
@1anonym9 ked tak čitam tvoje prispevky, vkuse mam pred očami toto
https://www.youtube.com/watch?v=6xmUVv3J4AA@1anonym9 si robis srandu nie ? Absolutne nevies okolnosti a ides mi tu nadavat ? S tym chlapcom chodim (26.11) to bude presne rok. To ze ty si zakomplexovana/y nemusis mi tu nadavat do slapiek. Princezny myslis v rozpravkach ? Normalny si ? A tí, co hovoria o alkohole ..pila som na kamoskinu 18 😊 vypit pohar vinka alebo 2 decka vodky neznamena sa opit..a to ze sa nemam chvalit ze som ho fajcila..ja som to napisala preto aby ste pochopili jak co dlho trvalo a ze ci tam nemohli potom byt kvapocky lasky ...ach pytajte sa a potom odsudzujte ..dakujem 😊
@1anonym9 ako mozes nieco take napisat o cloveku ktoreho nepoznas ? Priat mi nieco zle ? V zivote by som sni svojmu nepriatelovi nieco take nepriala...prist o panenstvo s tym koho lubim ..o to mi islo a nepozerala som na vek ..ved asi neni v zakone povoleny sex od 15 len tak..co v inych krajinach je aj od 13...a ked hovoris o princeznach ..kazdy hovori o dnesnej dobe ale pozrite sa na minulost ..chudatka zeny sa uz poniektore museli v 13 vydavat ..v 13!! vlastny otec ju predal alebo spravil dohodu pre jeho potesenie ..tolko k tvojim princeznam ..realita je ina nezijeme v rozpravke
2 decka vodky neznamena sa opit
😂😂😂😂😂
@vanessa468
Ja som tiez byvalu "odpanil" ked mala 16 lenze to sme boli spolu dlhsie, za dalsie to bolo s ochranou a nebolo to po alkohole a uz urcite nie na nejakej spinavej "party" ci ako to volate.
A ako popisovala si to, dokoncila som ho ustami, potom sa šiel vyštat a zas mi to po 4 hodinach urobil? 😁 Boze to je teda strasne romanticke . Ale asi nepochopis kam tym mierim... To je jedno. Cau
@vanessa468
Prvy styk a o 4 hodiny dalsi?
To si dobra.
Ja som ani chodit nemohla...nieto este hned dalsi styk...
A v 16-tich...🤔😑
Treba ist k lekarovi.
Doktorka ma drzat lekarske tajomstvo.treba ju na to upozornit.
Ale tento problem musis riesit.moze to byt zapal ci cysta...
Teraz to zanedbas a o par rokov mozes riesit napr.aj neplodnost koli tomu.

@bona_dea
Ono nie kazdy roztahuje nozicky tak skoro ako ty.Mozno ty si uz vedela od 14 co vsetko sa do nej vklada a nevedela si sa dockat kedy Ti daju obciansky ,aby sa Ti tam uz beztrestne parecek zasunul.
Mna v jej veku zaujimala jedine skola a sport.Vstavala som rano o 4 rano na treningy 4 x do tyzdna a potom do skoly.Niekedy som mala treningy aj poobede a vikendami sutaze.
Tiez si neviem predstavit ako jej mama nemoze vediet ,ze ma frajera,ked pise,ze je s nim uz rok.
Inak ty musis byt dobra chuderka.Podla seba sudim teba.Ze hej ???😂