icon

Som tehotná, alebo si len namýšľam?

vanessa468
13. sep 2017

Ahojte, mám 16 rokov. Som totalne v strese. Myslim si ze som v tom. Uz tu takych prispevkov bolo vela ale nikde som nenasla to co potrebujem. Mam vela priznakov. Bolave prsia, zvacsilo sa mi brucho, mam hnedy zapachajuci vytok uz 3 den. Mala som ho po piti alkoholu alebo pri namahe ale teraz po dvoch dnoch ho mam len tak. Mam velmi nepravidelne kramy. Mala som kramy asi 2 tyzdne. Ked mi uz skoro skoncili mala som pohlavny styk. Prvy sex trval asi 2 minuty potom som ho dorobila ustami. Vycural sa a o 4 hodiny sme mali sex zase. Tiez 2 minuty a potom vytiahol a hned sa urobil. V ten den som uz kramy nemala. O den som dostala kramy. Trvali 2 dni. Uz od 2 dna od sexu sa mi zda ze je nieco zle. Sex sme mali 26.8. Test som si robila o tyzden. Negativny. Dalsi som si robila 12.9 cize vcera. Negativny. Teraz mam silny hnedy vytok a padaju zo mna jakeby hnede odrobinky alebo co. Zle mi neni a normalne jem. Mozem byt v tom ? Prosim pomozte

vejula
14. sep 2017

@1anonym9 každopadne moralizuješ rad, asi si dokonalý. Ja som sice o panenstvoprišla až v 18 (skoro 19) s priatelom, ale opila som sa veru v 16 prvý krát a nahulila v 17. A ak ti takáto info stačí aby si vedel kto som, tak to dáva obraz akurat tak o tebe. Mimochodom mame som povedala aj po prvej ožran party aj po prvom ťahu z trravy dokonca aj po prvom sexe. Všetko vedela, ja som citila potrebu jej to povedať a ona tým pádom vedela, o všetkých mojich pocitoch aj po prvom opiti aj po prvom nahulení, normalne som jej povedala, že aj ked bola sranda necitim potrebu to robiť často. BolA PRETO zlá matka? Lebo dovolila svojej dcere aby sa v 16 opila? A tak aj bolo. Opita som bola možno tak 5x za rok, nahulena 2x za rok. Nieje zo mna žiadna spitina ani narkomanka. Som matka 4 detí, kedže 7 rokov len rodim a dojčím, tak nehrozia žiadne podobne aktivity. A poznam aj dievčatá, ktoré v tých 16 spavali s chalanom a momentálne su z nich zodpovedné matky svojich detí verné svojim mužom. Mam kamarata, ktorý bol pod drobnohladom svojich rodičov celu zakladnu aj strednu školu, potom ako odišiel na vysoku sa tak rozpil (kedže zrazu sloboda) že ju samozrejme nedokončil, chlastal nonstop až mu lekar povedal že ak neprestane, tak je to jeho koniec behom par rokov. Tak prestal ale dal sa zas na pervitin. Hlavne že rodičia ho nikdy nepustili na chatu, na diskoteku, a o 20hod musel byť doma do svojej 18, kým neodišiel.

hivanik
14. sep 2017

Niekto kto " odpanil" byvaly v 16- tych tu ide moralizovat...ach jaj ....anonymne je kazdy general....

mihula
14. sep 2017

@svetkaadamko no vobec si nemysli,že každý rodic si pozna svoje dieta.Apropo,u nas na sidlisku,16ročna vecer striehne na starsích chlapov a urobi im fajku za 10e

0silvia0
14. sep 2017

@mihula striehne na starších chlapov?😨 To znie strašidelne 😵

vanessa468
autor
14. sep 2017

@1anonym9 toto ze sa isiel vystat som napisala preto lebo som mala strach z tych kvapociek jeziis

@osky tak to boli asi 2 minutove styky lebo som sa bala tak som toho radsej nechala 😊 uz hned po tom druhom som mala strasne divny pocit ze nieco je zle

osky
14. sep 2017

@1anonym9
Prosim ta co ty tu robis?na babskom fore,clovece???😁
Neni ti to tu trapnee???
Na co si tu chodis nicit nervy?
S takymito temami....
Ja by som sa uz na to daaavno vyflakla...😀😉

Ale ty nie.lebo ty sem chodis nazerat do hlav zien-ako premyslame,ako reagujeme......
Veeeelmi smutne.
V jednom mas pravdu-rodicia maju davat na deti pozor.
Ale aj dieta ma svoju hlavu a cim viac zakazujes tym viac sa stavia na zadne.

Ja som bola prisne vychovana.
V prisne veriacej rodine.
Mohla som ist na disko ale nebavilo ma to tam ....
Za to som studovala.doma i v zahranici.
Jedneho dna som sa po uso buchla do jedneho moslima a cela vychova bola fuc....
Bola to velka laska a vwlmi sme si rotumeli.
Ale po par rokoch som sa sama rozhodla ukomcit to.
Koli rodicom a koli viere.
A bola to ta najväcsia obet aku som doteraz v zivote priniesla.

Co mi napises?tiez som koli tomu slapka ???
Podotykam ze o svoju podstivost som prisla v 20tich 😉😊

mihula
14. sep 2017

@0silvia0 pre 16tku aj 4orocný je starý

0silvia0
14. sep 2017

@mihula no to áno, to je jasné, ja som narážala na niečo iné: ja som si predstavila tú číhajúcu 16ročnú ako sa vrhá po chlapoch a dáva im návrhy 🙄

mihula
14. sep 2017

@0silvia0 a to akože na važno,chlap vystupi z auta z poobednej a dama na lavicke cihajuca na zarobok a nemysli si,že len taka z ulice.Ale suseda od naprotivneho baraku.

0silvia0
14. sep 2017

@mihula no rodičia z nej asi majú radosť 🤒 teda ak ju to nenaučila vlastná matka...

1anonym9
14. sep 2017

@osky
To nie ja vas mam uz davno precitane a nazerat do hlav uz nepotrebujem a ani nechcem. Riesil som tu len svoju temu ohladom plodnosti...

To je hlupy argument pretoze naopak, rodicia ktori vsetko povoluju maju potom doma slapky ktore boli na kazdej disco a sedeli na kazdom curakovy...

Preco by si mala byt slapka? Studovana osoba, pises ze si na disco nechodila a radsej si pracovala na sebe (studium) buchla si sa do moslima a? Ved aj to je clovek a mohol byt v pohode, dokonca byvaju aj charakternejsi niektori...

Vobec si asi nepochopila co som pisal. Staci si precitat akym stylom to dievca napisalo svoj prispevok a hned je vsetko jasne a za svojim nazorom na nu a hlavne na jej matku/fotra si stojim...

vanessa468
autor
15. sep 2017

@1anonym9 mi povec co presne je na mojom prispevku zle a neslusne ? Snazila som sa tam napisat vsetko aby potom neboli zbytocne otazky

kythos21
15. sep 2017

Chceš nazor?
Tak podľa mna si ešte hlúpe decko... neviem čo by si robila keby si naozaj tehotná....
Keď už chceš sexovat, aspoň buď zodpovedná a zaobstaraj si antikoncepciu...
Potom by si tu vyplakávala ako ideš na potrat a niektoré zrelé ženy túžiace po rodine deti mat nemôžu...
Na tvojom mieste by som sa prefackala a spamätala lebo výhovorka že niekto sexuje v 14,15 s hocikým je tak slaboducha, že neobstojí ani pred mamou ani pred ľudmi na fóre kde sa to píše lahko lebo ta nik nepozná.
Skus ísť ku gynekológovi nech ta vyšetrí lebo Sorry ale nik cez webový prehliadač tu nevidí či máš v maternici plod, iba to, že v hlave nemáš očividne ani kúsok rozumu... a hlavne sa postav k svojim činom zodpovedne a daj si podpísať tbl
Sorry ale ani so svojim manželom som 4 roky nespavala bez antikoncepcie keď som vedela že nechcem ešte otehotnieť...
Čím ty rozmýšľaš?

vejkazvejka
16. sep 2017

O bože ľudia, akože nehovorím, že sa správa špičkovo, ale bohužiaľ to už je normálne, ja mám 23 a keby toto písalo 13 ročné dievča tak ok, mám pochybnosti, ale má 16, jasné, má kopu času na všetko hlavne na to tehotenstvo! Ja som pubertu nikdy nejak neprežívala ale tiež prvé pokusy s alkoholom boli v 13 a to som slušne vychovaná dokonca teraz ani nepijem vôbec, pokiaľ to nepreháňa tak ok, jednoducho sa tomu už nevyhne človek, tie decká to budú robiť tak či tak...a to, že s niekym spala, no ja osobne som začala v 18 kým som mala dlhodobého frajera, ale pamätám si že spolužiačky na gymply tieto veci riešili už oveľa skôr už okolo 15. Neviem čo sa tu tak rozhorčujete, možno za vašej doby ste ozaj nevedeli na čo ju máte ako tu niekto písal, no bohužiaľ dneska je to už bežné. Iné by bolo keby rozťahuje nohy za diskotékou každému druhému. Pokiaľ má ročného frajera je to normálne, že niečo skúšajú.
@vanessa468 určite zájdi na gyndu treba to riešiť, môžeš mať kludne nejaký problém, ja som mávala tiež problém s kramami a mám PCOS a IR (vygoogli ak chceš) a stále to pretrváva, teraz mám problém otehotnieť. Takže určite choď a normálne si daj predpísať aj antiku, ja mám tiež s maminou rovnakú gyndu a ani o tom nevedia oni. Neboj nič. Ale keď už tak by som sa možno porozprávala s maminou ak je chápavá a povedala jej že asi pre istotu by si ju chcela brať, že teda ste spolu už dlho atď. Ak je chápavá tak bude rada, že dávaš pozor. Lepšie ako prísť domov tehotná tak skoro. Držím prsty. a ostatných nerieš, len treba ozaj rozmýšľať dopredu a byť zodpovedná lebo čas nevrátime bohužiaľ

1anonym9
17. sep 2017

@vejkazvejka si ty ale hlupa, to ze sa ozrala a celu noc ju pretahoval bez kondomu nejaky blb je sice mozno časté resp. analogicke situacia sa dejú u viacej dievčat ale to iste neznamená že to je normalne!! Ved ma len 16 rokov! Stači si prečitat čo pisala a hned je jasné že o dobré dievča iste nejde a rodicia jej davaju moc volnu ruku a tak to aj vyzera, ved ani ta jej mama podla slov nevie ze ma frajera. Dokonca si asi este mysli ze je panna 😁
BTW. Milujem toto ked ti ta najposlednejšia flandra povie že ja som slušne vychovana a nepoznaš ma a tieto otrepane trapne slovicka...
To sa ma vtedy človek chut rozbehnut oproti stene 😁

nini1010
17. sep 2017

Cim to je ze dnesne dievcata sexuju 15-16 rocne?co take sa v spolocnosti udialo za poslednych 15 rokov,ze sa toto deje?musi existovat nejake vysvetlenie,ale ja tomu nerozumiem.sunto deti.s lepsim pristupom k informaciam akehokolvek druhu ale su to stale deti ktore sa citia ako majstri sveta.

candii
17. sep 2017

Fu, no zeny mozte sa hanbit ako ju tu hejtujete, slusne sa opytala a takto ju zvozit, nech hodi kamenom ten kto je bez viny, ja som prisla o panenstvo skor ako ona a skusenost s alkohol som mala v jej veku tiez .. samozrejme ziadnemu rodicovi by sa to nepacilo ked sa takto jeho dieta sprava ale to aj keby mala 20 tak vy sa im to nepacilo 😀 .. nemyslim si ze za to ze mala sexualnu skusenost v 16 je slapka, sa preberte pre Boha 🙈

@vanessa468 klud, nemyslim ze si tehotna, ale nabuduce aspon kondom, prerudovany sex je 50 na 50, nie je to ucinna forma ochrany..

0silvia0
17. sep 2017

@nini1010 je to tým, že dnešné dievčatá sú omnoho fyzicky vyspelejšie ako sme boli my, neviem či to je stravou, ale dnešné pätnástky majú proporcie dospelej ženy. Po druhé vďaka internetu vedia všetko o sexuálnom živote, o sexualite, všade samé návody v trápnych ženských časopisoch ako na to, ako na chlapov a dnešní junáci dostatočne poučení tiež od dievčat všeličo vyžadujú...

nini1010
17. sep 2017

@0silvia0 To s tou vyspelostou mas pravdu.11 rocne dievcata maju prsia ako ja v 15.asi to bude z tych kuriatok odchovanych na zelenej travicke.Dufam len ze to ja vo vychove nepos... a podari sa mi vychovat dceru inak.

0silvia0
17. sep 2017

@nini1010 veru asi kuriatka v tom budú mať prsty... tiež sme sa s kolegyňami minule zamýšľali odkiaľ berú všetky teenagerky veľké prsia, my sme veru v ich veku mali prázdne košíky od podprseniek 😔
Ja teenagerov mám veru už doma, syn takmer 16-ročný už má frajerku, 13-ročná dcéra má našťastie iné záujmy ako lovenie chlapov, tak snáď jej to vydrží, zatiaľ len skúšanie makeupov ju trápi, ale to je ok 🙂

vejkazvejka
18. sep 2017

@1anonym9 :D :D :D to nemyslíš vážne. A ty máš aké vychovanie, keď tu cudzím ľuďom nadávaš to hlúpych?! O jooooj. :D Sa tu hrdia niektorí, ale zišlo by sa zrkadlo.

candii
18. sep 2017

@vejkazvejka je to niktos, to je poznat na prvy pohlad. Je na anonymne na fore, uraza ludi, zbytocne na neho reagovat, ten ma tolko komplexou ako daleko dovidi ..

jaruskatt
18. sep 2017

Ja by som určite išla na gynekologiu. Či už kvôli príznakom, alebo predpísať antikoncepciu alebo inú hormonálnu liečbu na úpravu cyklu.

vanessa468
autor
20. sep 2017

Och ludia zase som si robila test vcera ..to bolo uz 25 dni od styku a vysiel negativny ale ta mi narastlo brucho sa mi zda a prsia ma bolia ..4 dni uz normalne krvacam ako ked mam kramy ..ale tak tie priznaky ..zeby mi uz vazne hrabalo ? 😭

candii
20. sep 2017

@vanessa468 nechapem co stresujes.. MS ti prisla, test negativny .. tehotna nie si, to ze mas brucho vacsie jednak za 25 dni by ti z tehotenstva tazko narastlo a ja bezne mavam pri MS bolave prsia a nafuknute brucho

lucinocka
20. sep 2017

@vanessa468 ano, hrabe ti 🙂

vanessa468
autor
20. sep 2017

@candii ..ale ja take nemavam vobec..to teraz prvykrat..ze vraj aj cez tehotenstvo moze prist ms tak neviem

elviku11
20. sep 2017

@vanessa468 u doktora si uz bola? chod tam, nech ta vysetri

nini1010
20. sep 2017

@vanessa468 Snazim sa byt maximalne empaticka lebo viem co znamena tuzit po dietatku.avsak mala by si sa naozaj ukludnit.Naozaj ti prepac za vyraz hrabe.Mas kramy,bolest prs a nafuknute brucho-typicke priznaky kramov,test negativny.namyslas si to a prehnane sa pozorujes.mala by si vyfuknut a prestat to tak silit.nie si urcite tehotna.

vanessa468
autor
20. sep 2017

@1anonym9 nemam slov na teba..kde pise ze som sa ozrala ?vypit na mimoriadnu prilezitost a ozrat sa je rozdiel ..to neznamena ze nesom slusna..mama o tom nevie lebo to je moje sukromie..vie ze sa s niekym stretavam ale nejak sa o tom nerozpravame..a vyprosim si aby si tu vobec spominal mojich rodicov a trepal im do vychovy..ani len moje meno nevies 😉