Som tehotná tri mesiace po pôrode?
Ahojte rodila som tri mesiace dozadu.Teraz sa nam s muzom stala nehoda a vzala som tabletku po.Meska mi MS tri dni a testy ukazujú toto.Pri prvom tehu boli oveľa silnejsie.Myslite ze som naozaj tehotna?Ci falosna pozitivita?

No toto sú dosť silne čiarky, ja by som tipla tehotenstvo
Nemoze to byt kvoli nedavnemu porodu alebo tabletke po?
Nie, tabletka po ti zablokuje ovulaciu. Ak už bola a došlo k oplodneniu, tak ti nepomôže.
Ta tabletka ti môže rozhadzat cyklus, ale nezvýši ti HCG.
je to jasná pozitivita...blahoželám
Nevies kedy si presne mala ovulaciu. A zalezi do akeho casu si uzila tbl PO. Takze vyzera to na tehotenstvo,nech je vsetko v poriadku
Jeeej takze do roka a do dna ma male surodenca 😂
toto vyzerá na súrodenca 😉
Nie, tabletka "po" ti nezvýši hormon hcg. A rovnako ten hormón 3 mesiace po pôrode už zvýšený nebude z predošlého tehotenstva.
Teda ano, si jednoznačne tehotná znovu.
ahoj, to vyzera na jasneho surodenca, urcito to neni z porodu ani z tabletky po 🙂🤷🏼♀️
Všetky mi prídu pozitívne a myslím že 3 mesiace po pôrode to určite už nie je hcg z predchádzajúceho tehotenstva
Z predosleho tehotenstva urcite nie. To je nove tehotenstvo,gratulujem🥰
Nooo byť tebou tak sa zhlboka nadýchnem a chystám sa na druhé kolo 😁 všetky pozitívne. A tabletka po to isto nie je, tá s hcg nemá nič spoločné.
Wau to to kedy po porode ti nabehla menstruacia ked si rodila 3 mesiace dozadu a uz ti aj meska? Inak, gratulujem
@zooeynka kamarátka mala také šťastie, že nestihla ani len prvýkrát dostať menzes, vychytali rovno prvú ovuláciu a bolo vymaľované 🙈 takže jej prakticky cyklus po pôrode ani nenabehol a už bola zas v tom.
Nemyslím, že 4 testy sú falošné pozitívne. Gratulujem 🙂
@michaela789 kks svihlo by ma :D Ale zas lepsie ako sa roky snazit a nic vsakano.
Gratulujem! ❤️
Mysli na to, ze vsetko sa deje pre nieco. Prve mesiace budu náročné, ale deti budu casom ako dvojčatka, budu sa pekne hrat a budu to partaci na cely život. Urcite Ti budu časom za to vďační a Ty si po case povieš, ze nic lepšie sa Vam nemohlo ani prihodiť. ❤️
Silno drzim palce! ❤️ 🥰
Gratulujem
Gratulujem, jasne pozitívne. Detičky budú dobrý partaci, sme takto zo sestrou rok je medzi nami rozdiel a bolo super tak vyrastať a mat vždy najlepšiu kamošku pri sebe. Veľa zdravia !
Žienky,ako sa dá nato toto pripraviť ? Veď obe deti si budú vyžadovať veľa pozoronosti.Nechcem jedno o to okratiť…Veď viete muž v praci ,jedno dieťa je len na vás ,druhé dieťa v bruchu ,pes si tiež vyžaduje pozornosť ,domácnosť tiež …V prvom tehotenstve som mala zdravotné problémy ,navyše som sa závodnila a opuchla tak že voda mala dokopy 15kg +- …Po pôrode som schudla 20kg do týždňa ..Ja neviem ako to zvládnem sama a nechcem ani aby jedno dieťatko nemalo menej pozornosti:(
Ja naozaj neviem ako to sama zvládnem ..Na jednej strane ma teší to že budú mat maly celkový rozdiel ,na druhej strane viem že to bude neskutočná záťaž aj na psychiku aj na moj fyzicky stav..
@zooeynka Mala som len jednu menštruáciu a maly je na UM.
Neboj sa, mas 9 mesiacov na to aby si sa na to aspon trochu pripravila. Zvladnes to, neboj 🙂 moja mama hovori, ze najlepsi rozdiel medzi detmi je 1rok. Urcite to je zo zaciatku tazsie ale myslim, ze po par mesiacoch uvidis tie pozitiva 🙂 hlavne dychaj. Inak co presne znamena ze TERAZ sa vam stala nehoda. Asi si uz bola potom tehotna ked si si zobrala tu tabletku nie?
No kamoška tak mala deti, tiež bola hotová, prvý rok to bol zahul. No jej muž robil z domu, teda mal doma firmu, tak sem-tam vedel odbehnúť jej pomôcť aspoň trochu. Ak ti má kto pomôcť, tak to určite zvládnete, neboj.
Neboj určite to zvládneš. Tiež som mala také prvé pocity ked som zistila ze čakám 2 babo po 10 mes. Od pôrodu. Je to ťažké občas ale nedala by som ani jedného za nič na svete a to som este mala brutal nevoľnosti a keď skončili som si zlomila nohu a rodiť som šla o barlach 🙈A všetko dobre dopadlo. Gratulujem a držím palceky
@katulastraka ja som vždy chcela aby deti boli dve,ale zároveň s odostupom 3 roky cca +- , čiže teším sa z toho ale zároveň si to neviem predstaviť ,veď s bruškom ani nebudem vedieť dvíhať prvého..Zabletku som vzala hneď do 24 hod.Ms som mala 3.10. A 16.10 sa nám stala “nehoda”..
@ivka21 tak to ta obdivujem si silná ! 🙂
@janickacrazy Ja by som bola určite sama na všetko tak ako aj doteraz .. Presne toho sa bojím lebo nechcem stratiť ani samu seba

Jasne pozitívne testy