Som tehu?
Ahojte babuľe...včera som v robote mala ružový vytok reku sa mi pušta ms. Lebo mi meška 3 dni ale dnes už som nemala nič na vložke a mam zavraty nevraciam ale toči sa mi hlava unavena som a podbrušku ma picha.. tak som šla do lekarne a kupila pepino test ten mi ukazal hneď druhu slabú čiarku a digit. Negat. Čomu mam verit?
Dam vam sem foto z dnešneho dna..
preto som z toho aj taka rozhodená pretože tento test keď som si robila už pri močeni keď sa zafarboval test som videla tu čiarku a keď schol už to bolo jasne vidieť...nehladala som tam duchov ešte som ho ukazovala kamaratkinej mamine že čn si domyšlam alebo ju vidi a ona mi povedala že ju tam jasne vidiet aj keď je slabšia ako ta kontrolná..a potom som ostala štastna a ako prišli ostatne testy neg. Som bola dost sklamana z toho.. no uvidime
Neviem či sa mam este testovať či nie
@luli552 ja by som skúsila ,ale iný test 😘
@leuska1991 mam doma ešte Baby Top test papierikový skusim ten a uvidime
@leuska1991 a ďakujem naozaj všetkym za spravy či negativne či pozitivne..som rada aj za to že držite somnou palce❤️❤️❤️😘😘krásky ste super všetky ozaj🙏🙏🙏
@luli552 skús a daj vedieť, dúfam,že bude pozitívny podľa želania ❤️
@leuska1991 skusim a dam vedieť🙏🥰
@luli552 skúšala si ten druhý test?
@leuska1991 skušala a bol negativny takže je to asi chyba pepina testu že ukazuje čo chce
@luli552 to mi je ľúto. Snáď to vyjde nabudúce 🤗
@leuska1991 takto vyzera test top baby
@luli552 takto vyzerá byť úplne negatívny. Ani duch?
@leuska1991 nie je uplne negativny tento podla mna 🤗 nevadí keď to bude mať prisť tak to proste príde nejdem si to radšej pripušťať🔥
@leuska1991 ty niesi tehotná? V novembri si pridavala pozit. Test
@sunshine_18 potratila som v 5+3😭
@leuska1991 och...to mi je riadne ľuto🙄😔
@leuska1991 prepáč, nevedela som
@luli552 za mna tehotna urcite nie si. Dnesne pepino stoja za prd. Pred 6rokmi boli naozaj bud alebo...ale tie dnesne ukazu dve ciarky aj ked ich ocika.chlap.odskusane. bolo to tu...cudujem sa ze je tolko prispevkov ako duchuju a predsa si ich zeny kupia namiesto spolahlivejsich ako livsane ci dr max

@danulicek ďakujem pekne za taketo pozbudenie❤️ dufam že nepride ms a bude to tak ako vravite vy🙏