Som v tom?
Krásni dník všetkým,
Mám takú otázku , že neberiem antikoncepciu druhy mesiac, hneď cca 5 dni po menštruácii sme boli spolu asi tri dni za sebou. Menzes som mala 25.10.2013 , už som raz bola tehotná ale vtedy som príznaky ako začala som veľa jest už v druhom týždni som nemala ale momentálne ja neviem som furt unavená furt jem už teraz minulú noc už aj zle mi bolo o 4 ráno. Možno si namyšlám alebo je to možné že už cca prvom týždni by som bola? a hneď mám príznaky? máte niektorá skúsenosti že hneď prvom týždni mate priznaky? menzes mám dostať až 22.11.2013 bud. týždeň.neviem si radu moje prve dieťa umrelo ale musím od klopať nič som nepociťovala ale teraz niečo hrozne aj prsia ma bolia. Ďakujem ( jaj a zabudla som vela chodim na zachod aj v noci.) 🙂
@nikus20 tak to je potom fajn 🙂
Prosim vas pomožte aj mne
@marianka1111 čo sa deje? Ja nevidím žiaden tvoj príspevok.
no mam 2tyždne pred menzesom a pobolieva ma v podbrušku a križe a ktomu mam aj slaby vodnaty vytok čo to je som tehu alebo mam ovulku
@julka82 no mam 2tyždne pred menzesom a pobolieva ma v podbrušku a križe a ktomu mam aj slaby vodnaty vytok čo to je som tehu alebo mam ovulku
@marianka1111 sú to bežné poovulačné príznaky. Ale tehu nevylučujem. Ťažko povedať. Musíš počkať, a vidím že chceš dieťatko, tak možno sa podarilo 🙂 . Ale 2 týždne pred ms, to máš akurát po ovulke, takže na tehu príznaky je ešte skoro, ak si ovu nemala skôr.
@julka82 Prave to že neviem kedy som mala ovulku 26.10 som mala menzes a skušali sme po menzese do 4.11 ptom manžel odišiel do prace neviem ale citim akoby som mala dostat menzes už dnes
@marianka1111 takže si 20 DC ak dobre rátam. Ak máš navyše testík tak skús, možno ťa to ukľudní. Meriaš si teplotu?
@julka82 Nie nemeriam neviem ako sa to robi
@marianka1111 ja som mala menzes 25. od 25.ho a od 3 do-5 ho sme boli spolu som tyzden pred menzesom teda 7dni presne a mam nejake priznaky akurat ze neviem co t obude🙂 ked hcce smi napis🙂
@marianka1111 sú tu o tom témy 🙂 . Je to jednoduché, ráno otvoríš oči, dáš pod jazyk digiteplomer a zapíšeš výsledok. Poznačíš do grafu a pekne vidíš, keby bola ovu a ďalších x - vecí 🙂
@julka82 No dakujem ty musim to vyskušat ale neviem sa dočkat urobila by som si aj test ale to je ešte asi skoro uvidim či mi bude meškat
@marianka1111 kukni môj album, tam mám pár grafíkov. Držím palce 🙂
@nikus20 Neviem čo to je mam take priznaky ale tydžden pred menzesom a ešte k tomu ma pobolievali aj prsia ale teraz prsia ma nebolia neviem a ty ake maš priznaky ??
@julka82 Dakujem už sa nam to mohlo podarit skušaame to už dva roky sice mame 2chlapov ale chcely by sme dievčatko tak skušame 🙂
@nikus20 Ahoj, nedá mi to neozvať sa ti, ale ja presne takto pred rokom, poslednýkrát som mala menzes 25.10.2012 a už v tomto čase okolo 15-teho som mala presne tieto príznaky čo ty , ale neuvedomovala som si to, až keď mi menzes neprišiel, test som si robila 26.11.2012 a boli dve čiarky. už mám 3,5 mesačnú krásnu dcérku. Prajem nech aj tebe som vyjde 🙂
@monikahan77 Jej to je pekne aj ja by som chcela verit že som v tom a mala si aj take priznaky ako ja ? 🙂
@marianka1111 presne ako ty a neviem cc o toma znamenať už neh je víkend nech viem čo sa deje 🙂) ja teZ o tyden ale čakať je najhorsie asi :/
@monikahan77 teraz si má troška ujistila že možné je že som vtom 🙂) to je zlaté jaj ja ai skusam veriť len to čakanie 🙂)aká náhoda tie dátumy :P joj dúfam an ja vám tu oznámim že som v tom 🙂))
@nikus20 Tak to maš pravdu ani ja sa neviem dočkat ty to maš o tydžden ale ja o dva ☹ neviem či mam ist k lekarovi či by to zistil teraz
@marianka1111 fuh skús radsejo tyzden u doktora ked budeš niečo pociťovaťlebo terazje este skoro 🙂 držím palce 🙂)
@marianka1111 mala som stále bolesti ako na menzes, zväčšené prsia a bolestivé, unavená som stále bola a chcelo sa mi spať - akoby na mňa liezla nejaká choroba.
@nikus20 No veď práve, to ma pobavilo, keď som videla ten dátum, lebo pri každej kontrole počas tehu, stále tá istá otázka , kedy bol posledný menzes, aj termín podľa toho vypočítaný - 1.8.2013, tak som si to zapamätala na celý život ten dátum 🙂 Ale malá sa mi narodila už 21.7.
@nikus20 Dakujem 🙂
@monikahan77 hehe inak ajja mám take priznaky presne aké si napísala 🙂) tak možno o tysden budem šťastná ako anineviem čo 🙂)
@marianka1111 tak to isto príde, keď už máte dvoch chlapčekov 🙂

@nikus20 Ahoj moja no ja som si vcera nedala povedat a kupila som testy,take lacne boli tri spolu a dnes rano som spravila posledny a nic,zmizol aj duch,tak uz kaslem nato,pekne si pockam na koniec tyzdna a potom vam dam vedietci prisli a drzim palce aj vam babenky silno