icon

Som v tom?

zuz1391
17. feb 2014

Ahojte chcem sa poradit.Meska mi menstruacia,a zo snubencom sa babatku nebranime,ale chceli sme sa najprv vziat. ked sme mali naposledy styk,bolelo ma v podbrusku.no uz aj trosku pred tym.ked sme boli spolu.ale nemam pocity nevolnosti,len sa mi zda ako keby ma nafukovalo.ako zo zleho travenia,a chodim stale na wc a neustale by som spala.urobila som si aj test a bol negativny 😖 .neviem ci si mam spravit este jeden,alebo chvilku pockat a ak to nepride,spravit si ho.meska mi uz vyse tyzdna.dakujem za rady. 🙂

adeala
17. feb 2014

ak ti mešká MS vyše týždňa, tak zájdi k doktorovi a budeš presne vedieť, na čom si

hopok
17. feb 2014

ahoj hovoria odbornici,ze testy by mali vychadzat na 99%.najprv sa zamysli, ci si nebola chora, alebo si nebola v nejakom strese,lebo aj z toho moze menzes meskat.ak sa teda nebranite dietatku a nebol by problem,keby si aj nahodou bola tehotná, tak pockaj a sprav si test, mozes aj dva naraz, po dalsom tyzdni. Bolest v podbrusku moze suvisiet aj s nejakym prechladnutim od spodu.pokial by ti bolesti pretrvavali,alebo by sa zhorsili, chod radsej k lekarovi. no neviem, ci som ti takouto odpovedou pomohla,ale ja by som to urobila takto.drz sa

hviezdicka111
17. feb 2014

no ja som mala prvy pozitivny az na 40dc 😀 aj napriek tomu, ze cykly som mala 28-dnove...ale ja som asi jedna z mala, ktorej to ukazalo az tak neskoro... 😀 ale ak si nedockava, zbehni k lekarovi, nech ti zoberie krv, budes vediet na 100% na com si...

zuzka1008
17. feb 2014

Ja som mala presne takéto príznaky. 😉

maribell
17. feb 2014

pri prvom tehu som mala pozitivny test az 2 tyzdne po meskajucej menstruacii ..teraz druhe tehu mi vysiel pozitivny uz den pred ocakavanou ms...vsetko zalezi od toho hormonu .. nije kazdy je tabulkovy...ako vidis aj u mna to bolo dva krat uplne inak 🙂

livocka21
17. feb 2014

aj mne sa ukazal pozitivny test az ked mi MS meskala 10 dni...skus si ho urobit znova ale to bolenie v podbrusku moze znamenat aj nieco ine.... skus ten test, alebo chod k dr. 🙂