icon

Sono neukázalo tehotenstvo

lluckaa
23. mar 2013

Stalo sa niekomu z Vás niečo také, že na sone Vám nebolo potvrdené tehotenstvo a napriek tomu ste bola tehotná? mám príznaky tehotenstva,test negatívny, a dokonca som mala aj menštruáciu 4dni síce krátku a slabú , ale predsa, bola som na sone u gynekologa, sonom sa tehotenstvo nepotvrdilo, ale dr. ho napriek tomu nevylúčil ... samozrejme idem v pondelok na krv a tam sa ukáže, len som zvedavá či niekto podobnú situáciu zažil 🙂 ďakujem

katy31
20. okt 2015

@misa2704 mne na sone nebolo vidieť nič ani v 5 TT, HCG som mala v ten deň 960 a o dva dni už pekne bolo bublinku vidieť, je to skoro, skús to za pár dní znova....v tom čase naozaj dokina nemohla nič vidieť na sone...držím palčeky.... 😉

misa2704
20. okt 2015

Celkovo vyvolavacka je svinstvo mám známeho veľmi dobrého lekára pochodil kade tade Moskva rôzne centra a povedal,že v živote by vlastnej žene ani hociktorej inej nepodal vyvolavacku.

misa2704
20. okt 2015

Ďakujem veľmi pekne @katy31 dúfam že mi vezmu krv pri najbližšej kontrole. Pretože včerajší prístup bol dosť neprijemmy

katy31
20. okt 2015

@misa27 04 to stúpa každé dva dni dvojnásobne, neboj sa, bude to ok.... môj doki vraví, že na sone vidieť niečo až pri hodnote HCG okolo 1500... tak uvidíš, držím palčeky, daj potom vedieť...

karmela
21. okt 2015

Babule moj nazor je,že dr k Miške reagovala dost cynicky hoci na sone nebolo nič viediet a pacientka jej povie,že ma pozitívny tehu test tak nemala jej prečo ponuknut vyvolavačku ale odobrat krv..Sice mam len jedno dieta ale ja som mala odber krvi ako prvy spolu zo sonom..
@misa2704 každopadne nabuduce sa nedaj 😉

misa2704
21. okt 2015

Určite vám dam vedieť kocky no priznám sa že 28.10 je čoskoro ale tak pomaly to beží neviem sa dočkať keď pôjdem na sono.. Ved. Aj na testoch bolo vidno prve dní slabšie čiarky a posledný test dve krásne plne tak verim že je tam 🙂. Určite sa nedám odbit odber krvi budem určite na tom trvať aby mi vzali.

karmela
21. okt 2015

@misa2704 Nadhera krasne pozitivne testiky 😵 verim ti že sa nevieš dočkat a odratavaš kazdy den 😉 vezmi testiky zo sebou ukaž ich dr dufam že si da tentoraz okuliare a začne nanovo a milo 😉 a hlavne zodpovedne ako gyndačka..

misa2704
21. okt 2015

Ty ma svojou správou vždy potešís 🙂 tak verim že to zbehne A lekárka zmení prístup 🙂))

karmela
21. okt 2015

@misa2704 neboj tie čiaročky na testikoch jej oči už verim že otvoria 😉

misa2704
21. okt 2015

Tak Dr má troška viac rokov preto sa smejem že keď ju to nebaví nech ide na dôchodok :D

karmela
22. okt 2015

@misa2704 Tak nech doma štrikuje ked na robotu už nema nervy 😉 Potom daj vediet ako si dopadla

melindacicusik
28. okt 2015

@misa2704 tak ako ste dopadli

misa2704
28. okt 2015

Je to hrozne zdĺhavé čakanie. Dnes som bola ukončiť marodku a nechcela som aby ma lekárka ďalej vyšetrila. Zajtra už idem k novej lekárke ktorá už urobí všetko čo má. Podľa všetkého je dnes práve 6 tt takže už by tam mohla niečo vidieť keďže už šiesty test vyšiel pozitivny. No neprajem nikomu také dlhé čakanie držte mi palce na zajtra :-* určite napisem

nikki531
28. okt 2015

Aj ja testy mam negatívne, na sone zatial nič nevidel, ale 22.dní mešká menštruacia, všetky príznaky mám rovnaké ako pri prvom tehu ... tak musím čakat ☹ už rok sa snažíme a neviem sa už dočkať kontroli uzv na ktoru mam ísť za 2 týždne

misa2704
28. okt 2015

Držím palce @nikki531 u mňa vychádzajú všetky pozitivne len najhorsie je to cakanie

lusyinka
30. okt 2015

@misa2704 no čooo ako si dopadla?

misa2704
30. okt 2015

No žienky neuveríte ale stále má NevyšetrilI :( včera sa mi konečne podarilo prestúpiť k druhej lekárke a dnes nepracujú takže az v pondelok. Človek čaká a oni to berú ako keby som bola objednana na skúšku šiat napr. Strašne kde sme to v akej dobe? Hyenizmus 😔

nikki531
30. okt 2015

Ďakujem aj ja držím palčeky 🙂

lusyinka
30. okt 2015

@misa2704 držím palce, už si dlho vydržala, tie 3 dni sa šuchnú raz dva 🙂

misa2704
31. okt 2015

Ďakujem veľmi pekne vydržím to určite ale ranné nevoľnosti a ako mi nahlas trávi je to milé 😀

lusyinka
31. okt 2015

@misa2704 hehe ja som mala celodenné nevoľnosti, wc najlepší kamarát -P jaaaaj kašlať na to prijala by som aj tie momentálne :-/

misa2704
31. okt 2015

Neboj sa pride to a mozno aj vtedy kedy to najmenej budes čakať všetko chce čas :-*

lusyinka
31. okt 2015

@misa2704 no to áno...my si teraz musíme dať pauzu minimálne 3 mesiace a potom sa uvidí....Na malého sme sa snažili 9 mesiacov, uvidíme čo bude ďalej ak niečo aj bude.... Zlatá si 🙂

mima88
31. okt 2015

@misa2704 vyvolavacka napomaha k udrziavaniu babatka..vobec nesposobuje potrat...aj mne ju lekarka pichla, ked som uz bola tehotna a mam zdravu dcerku..a picha sa aj vtedy ak mali zeny problem s udrzanim tehotenstva

egiginka
31. okt 2015

e.

egiginka
31. okt 2015

@misa2704 , ahoj, ja som otehotnela podstate nieco pred menstruaciou, test som mala po tyzdni meskania krasny ( robila som len 1), ale dokina nic nevidela, len sliznicu, ze som mala zhrubnutu, tak ma poslala na Kramare, lebo ma strasne pichalo ci nemam mimo maternicove, tam HCG 3000 a uz bodka mala na UTZ a ze 2 tyzdne posunute.🙂))

melindacicusik
3. nov 2015

@misa2704 no co ako si dopadla hm

misa2704
5. nov 2015

Ahojte kocky ospravedlňujem sa že som nepísala ale opäť zarezavam v praci po marodke a včera som bola konečne na vyšetrení. Gravidita potvrdená plodik je tam kde.ma byť zodpovedá veľkosti 7 TT. Nová lekárka ostala prekvapená keď počula že bývalá lekárka mi chcela pichnúť vyvolavacku pri pozitívnom teste tak neviem ako to bolo u vas žienky ktoré ste mali ten prípad aby vám udrzalo plod ale u mňa bolo krásne vidieť všetko je v poriadku takže vyvolavacku by mi ani náhodou nepichla. Držte sa všetky ja bojujem s celodennymi nevoľnostami ale tešíme sa 🙂

lusyinka
5. nov 2015

@misa2704 jeeej veľmi sa teším a gratulujem 🙂 prajem príjemné tehotenstvo a skús zázvor na tie nevoľnosti, piškóty vo vačku vždy 🙂

misa2704
5. nov 2015

Ďakujem veľmi pekne @lusyinka aj za rady tak isto piskotky to je dobrý typ a zázvor vyskúšam no sranda len keď som prečítala tak ma hneď napinalo na zvracanie. Aj ja ti prajem veľa Šťastia aby sa vám podarilo maličké a vsetko bolo v poriadku. Pekny deň prajem :-*