Sono neukázalo tehotenstvo
Stalo sa niekomu z Vás niečo také, že na sone Vám nebolo potvrdené tehotenstvo a napriek tomu ste bola tehotná? mám príznaky tehotenstva,test negatívny, a dokonca som mala aj menštruáciu 4dni síce krátku a slabú , ale predsa, bola som na sone u gynekologa, sonom sa tehotenstvo nepotvrdilo, ale dr. ho napriek tomu nevylúčil ... samozrejme idem v pondelok na krv a tam sa ukáže, len som zvedavá či niekto podobnú situáciu zažil 🙂 ďakujem
Ďakujem ešte raz veľmi pekne :-*
@misa2704 ahoj mne sa to stalo v aprili,nakoniec to bolo biochemicke tehotenstvo.Nasledne dalsi mesiac som otehotnela ale uz vedeli pricinu preco sa to neuchytilo-mam mutacie v krvi co sposobuje potrat.Chvalabohu sa to podchytilo a sme ok.Drzim palce.
Mne test ukázal slabučkú čiarku, na sone nebolo nič, HCG vyzeralo na nejakych mozno par dni. Isla som na kontrolu o 3 dni a uz tam bolo vidiet bublinku a HCG bolo asi na 2 tyzdnovej hodnote. A ma moja bublinka 2 roky a 1 mesiac a prave zaspava v postielke. Drzim palce nech to dopadne tak ako srdiecko tuzi 🙂
@lusyinka tak to si krásne napisala 🙂 neboj vsetko bude v poriadku a príde to keď to budeš najmenej čakať. Držím palce :-* @majorosovalucia chvalabohu to nie je môj prípad to čo máš ty. Moja lekárka skonstatovala že je všetko V poriadku a tým že predchádzajúca lekárka na sone nic nevidela bolo normálne pretože to bol len 3-4 týždeň a ja som sa tej vyvolavacky ozaj zľakla. Zatiaľ je všetko V poriadku podľa posledného Sona a najbližšie mám ísť 18.11 tak verim že všetko bude opäť fajn 🙂. @stevkagallova no vyzerá to na môj prípad 🙂 niekedy lekári fakt vedia vystrašiť ale treba veriť 🙂 Ďakujem vám ešte raz veľmi pekne kocky :*
ahojte babenky .... mala som jednodnovu ms na 10 dc som bola u gynekolosky chcela som na krv ale spravyla mi sono a na nom nic neukazalo ... povedala ze som neni tehu sned som 18dc ... cuitim sa cudne , boli ma podbrusko, taku cudnu chut v ustach , kazdu chylku chodim na wecko ..... testy som si nerobila . obiednala som si ale este neprisli ....
@misa2704 no ako? Ides toho 18 na kontrolu? Ci Ti nakoniec mrcha prisla?
@stevkagallova idem na kontrolné sono 18.11 na tom predošlom už bolo pekne vidieť plodik a malke zodpoveda velkosti tyzdnu v akom som. Lekárku mám už inú od tej ktorá mi chcela dať vyvolavacku som vzala kartu.
@zuzannaaa vyzera to čo píšeš podobne ako u mna. Ale posledná menštruácia mala riadne 5 dní potom už nebola vôbec otehotnela som pekne počas pl.dní. no príznaky asi 5 dní som presedela na wc úplne slabá ako muška, iba raz som zvracala ale zmenili sa mi úplne chute a mám dosť citlivosť na pachy. Pri prvom sone nebolo nič vidieť tak prístup lekárky nemal byť že dáme vyvolavacku ale mala zobrať krv ako tu už aj kocky spominali. Potom v 7tt čo som bola bolo pekne vidieť. Držím palcr
@lusyinka ..ja som tiez raz mala mmt a doktorka mi aj brala krv a aj sono robila a ze vsetko v poriadku a ked som jej povedala, ze krvacam, tak ze je to normalne, ze mi asi nejaka zilka praskla,,az ked som raz chytila take bolesti a take krvacanie ma poslala do nemocnice a tam mi zistili mmt,...odvtedy som zmenila doktorku, hroza...
Ahojte baby robila som si testy dva a vyšli pozitívne menštruáciu som mala dostať až o týždeň zajtra idem k dr na veľkú noc bola posledná čudné som sa cítila posledné dni prsia má strašne boleli zvýšená teplota únava pred troma dňami ešte negatívne dnes pozitívne ale jedna ciarka slabucka no sone ešte neuvidí určite zoberete mi aspoň krv prvé tehu bolo úplne iné to som zistila až vo 8tyzdni
@januska2511 na fotke moc nevidno
@januska2511 ale vidiet 🙂 blahozelam 🙂
Stevkagallova@ dakujeme
@januska2511 vidno velmi pekne 🙂
Jasne,ze vidno, tak to vyslo.. Blahozelam🙂
Ďakujem baby dr tam ešte nevidel je skoro ale pravdepodobne tam bude gravidity
Prvá týždne kontrola že treba počkať či príde menzes
ahojte holky myslite ze je mozne ostat tehotna aj po sterilizacii:?mate s tym niekto skusenost?dakujem pekne za odpovede
ano myslim podviazanie vajecnikov.dnes mi moja lekarka vravela ze to sa moze casom scelit.meska mi menzes 4aprila som nedostala a mala som tmavohnedy az cierny vytok.rovno dvojicky no ty kokso to po kolkych rokoch niky21
Ahoj, ja nemam skusenost so sterilizaciou, ale na webe je toho dost... Aj na koniku bola diskusia:
https://www.modrykonik.sk/forum/o-tehotenstve/som-tehotna-po-sterilizacii/
Existuju take pripady...
kocky caute,mam taky problem chcem sa spytata.trochu to tu rozpisem.posledny menzes som mala 6.marca odvtedy nic.az vcera som si robila mamatest a ukazal si ciarku no ze uuuuplne slabunku a tenku.nerozumiem tomu lebo vsak menzes mi meska uz vyse mesiaca,tak neviem ako rychlo nastupuje hladina hcg.bola som vo stvrtok aj u gynekologa s problemom ze mi vyteka tmavohnedy az cierny hlien skor bol pri utierani bol 4dnovy.gynekolog ma vysetril s tym ze o dva tyzdne mam dojst keby sa nedostavil menzes.moze sa stat ze by nevidel vaginalnym sonografom udajne tehotenstvo?jedine co je zvlastne ze z boku prsnikov ma taha.a po cige sem tam spatnejsie,ale len sem tam.ako mam dve deti a keby bolo babo by bolo ked nie tak nie.len prosim o radu a vase skusenosti.vdaka velmi.

@misa2704 ani mne ten zázvor nesedel, ale vraj je dobrý... mne pomohli len čípky od dr., ale držím palce nech niečo pomôže 🙂