Sono neukázalo tehotenstvo
Stalo sa niekomu z Vás niečo také, že na sone Vám nebolo potvrdené tehotenstvo a napriek tomu ste bola tehotná? mám príznaky tehotenstva,test negatívny, a dokonca som mala aj menštruáciu 4dni síce krátku a slabú , ale predsa, bola som na sone u gynekologa, sonom sa tehotenstvo nepotvrdilo, ale dr. ho napriek tomu nevylúčil ... samozrejme idem v pondelok na krv a tam sa ukáže, len som zvedavá či niekto podobnú situáciu zažil 🙂 ďakujem
Ahojte babuľky tak ja som tiež podobný prípad...ms mi mešká 11 dní, prvý test som si robil den pred ms, nedočkavosť 🙂 samozrejme negatívny, ani by ma to nebolo napadlo snažíme sa už pol roka a nič, ale priateľ si všimol, že mám zväčšené prsia, citlivé bradavky, nafúknuté bruško...mimochodom za 3 týždne sa mi zväčšili o číslo..dalej už mám aj ranné nevoľnosti, ráno ked vstanem točenie hlavy a zleee, vracanie zatiaľ nie, ale napínačky neskutočné...po týždni ako mi meškala tak som si robila druhý..negatívny. ak som bola u gynekologičky, robila mi sono, povedala, že tehotnosť tam nevidí, ale povedala, že mám ostro ohraničené endometriu, neviem čo to znamená...nasadila mi kyselinu listovú s tým, že mám prísť o dva týždne.kedže od toho už týždeň ubehol tak som si spravila další test dnes ráno...negatívny....mimochodom 5 dní pred očakávanou ms som mala také slabé špinenie s prímesou krvy, trvalo dva dni...pred pár hodinami som si všimla že zas slabunko krvácam...čo si o tom myslíte???
ahojte dievčence, mám trochu podobný problém ako vy, 21.3. som mala poslednú MS, presnú som ju nikdy nemala, ale max mi meškala tak 7 dní. minulý týždeň som si robila test, jeden večer a druhý hneď ráno a na oboch boli dve čiarky. trochu slabšie, ale jasne viditeľné. minulý týždeň ma trochu pobolievalo brucho, ako keby som mala dostať MS, ale nič, prsníky ma tiež dosť kruto boleli, ale včera a dnes to je už celkom pohoda. u doktorky som bola v stredu a na sone nič nevidela, že máš všetko OK, ako keby pred MS, tak mi zobrala krv a v krvi to bolo ževraj dosť slabé, tak mám prísť zas teraz po týždni na kontrolu. o babo sa snažíme už trochu dlhšie, myslíte že by to mohlo už konečne vyjsť? 🙂 som z toho už úplne hotová a normálne mám aj trochu strach tam ísť, že čo mi povie...
@januska2511 mam otazočku, ze ako dlho ta boleli prsia pred očakavanou MS a po nej, predpokladam že až doteraz kedže si v 12tt. Totiž mňa bolia prsia uz asi 12 dní a MS mi meska 4 deň tak neviem či uz je čas na kupu Tehu testu, čo myslíš mohla by som mať tu bolesť ako priznak tehu? sem tam ma bolievaju prsia pred MS ale to nanajvyš dva dni, toto sa mi zda už pridlho. A som v strašnom napäti.juj . A veľka gratulka že si tehu, je to paradny pocit istotne 🙂 prosim napiš ,ja som sa registrovala dnes prvy den a toto je moj prvy koment hehe
Ahoooj biba79@
No urcite uz mozes ja som mala tyzden do menzesu a aj tak mi vysli 2ciarky ano my uz sme veljy to uz druhe ake zaciatku tehu horsi ako prvy ale zvladli sme urcite uz mozes skus zato nic nedas
@januska2511 šťastená sa po piatich rokoch obratila aj na mňa, krásne silne dve čiarky som dnes na obed našla na teste, neopísateľný pocit to je. Doteraz nemôžem tomu uveriť, prsia ma nenormalne bolia a v podbrušku citim také teplo. Už som si kupila aj kys. listovu a idem si dávať na seba pozor 🙂
Ja som mala testy na obidve deti negativne,aj sono nic nepotvrdilo dost dlho,pri druhom som mala este aj cystu,tak si mysleli,ze babo tam ani neni,a tot,uz mi tu pisti do usi vyse dvoch rokov🙂 treba vyckat par tyzdnov,ak tam je,nic vam neujde,ak tam neni,zbytocnymi predcasnymi testami ho nevyvolate... drzim palce🙂
Supeeeeeeet no vidis vitaj v klube 🙂
@januska2511 dakujem pekne najviac sa budem tešiť keď uvidíme srdiečko aby bolo všetko v poriadku.
@biba79 asi máme podobný príbeh. Keď som prišla prvý krát k dokymu s tým že mám pozitívny test tak sa má automaticky opýtal,ze kedy bol vklad. A ja že žiadny nebol.skoro mu sánka klepla o zem 😀 ale my čakáme chvalabohu len jedno. Neviem si predstaviť s dvoma po schodoch.na štvrtom bez výťahu 😀
Tak, tak. Život má s nami vlastne plány. Ja som si povedala, že život máme len jeden a ak má byť bez dieťatka tak aj tak bude šťastný. A po šiestich rokoch bum. Termín máme 7.10. A verím že všetko dobre dopadne. Aj ked priznavam, že maly kúsok strachu tam je. Musíme byť optimisti 🙂
@pehavcek tak doktor mi tehotenstvo potvrdil ale ešte nebolo nič vidieť poriadne, len gestačny vačok mi zmeral a povedal že mam prist o 9dni zasa lebo on má dovolenku a aj ja idem do zahraničia tak nech mam knižku vypísanu 🙂 bol velmi milý aj so sestričkou aj sono mi vytlačil. tak už ani kavu nepijem a vela spim . Uživam kys. listovu. Už len aby bolo všetko v poriadku do konca tehu.
@biba79 Ja ked som volala, ze mi vysiel pozitivny test, tak ma sestricka rovno objednala na konci siesteho tyzdna. vraj vtedy uz pekne vidno a boli sme dohodnute, ze keby nejaky problem tak dobehnem. A ja som prve tri-styri mesiace staaaaaaaaaaaale spala. Teraz je to lepsie, ale za obedom tiez casto spim. Kavu som nepila. Len prisli nevolnosti, potom anemia (az do kolapsov), dva krat mierne spinenie, ale vsetko je zatial OK. Uz ma krasne kope 😀 😀 😀
@pehavcek ja som sa bála mimomaternicoveho tehu, tak som radšej išla aby som si bola na istom ale asi som mala par dni počkať . Ale popravde bola som aj nedočkavá lebo toto tehu bolo tak nerealne že až. My sme mali strešne slabý spermiogram tak som strašne rada že teda jedna spermia sa doplazila a spravila nas šťastných. Myslim že o krv sa ja báť nemusím keďže som pravidelný darca krvi a nikdy ma nevyradili, tak hadam budem mať železo naporiadku aj naďalej 🙂 to som rada že už kopka a ozíva sa ti. Už sa teším až ten pocit zažijem.
Ahojte babenky, chcem sa poradiť ..MS mi mešká 13 dni, bola som u gynekológa ten mi pichol pred týždňom vyvolávačku no menzes vôbec neprišiel .. pred večerom som mala strašne kŕče v podbrušku a na to som dostala ružový výtok .. Včera som si robila test a vyšiel pozitívny síce druha čiarka tam bola ale slabšia ..Dnes som bola u gynekológa a robil mi ultra zvuk no nič nevidel .. Zobral mi dnes krv v pondelok mám prísť na kontrolu co myslite som tehotná ? Mám sa tešiť ?
@kika_tima ja si myslim že krvne vysledky už budeš mať zajtra alebo v piatok hotové (zvyčajne tak po 10tej hod sa volá o výsledky), tak si k sestričke zavolaj, si myslim že ti v pohode povie ak ti z krvi zisťuju aj HCG. A potom sa už môžeš naisto tešiť. Ale ja si myslím že si 🙂 Alebo si sprav v piatok ráno kontrolny test ešte raz. Ja som tiež taký nedočkavec že chcem mať hned istotu a vysledky 🙂 drž sa!
@biba79 Moja ja som jej povedala ze prídem zajtra a ona ze nie že až v pondelok budú výsledky .. Ja som strašne Nedockava strašne sa snažíme s mojim a dúfame ze nám to konečne vyšlo .. ☺️ Ale skúsim v piatok spraviť dalsi test ak som tehotná tak by mala byt čiarka už viditeľnejšia, Este ma vystrašil s mimo-maternicovym tehotenstvom .. Ďakujem ti ;)
@kika_tima No mala som to pred par dnami podobne, som nervovala a bala si spravit test, kolegyna mi jeden doniesla a bolo, to bolo radosti, s manzelom sa snazime uz viac ako 4 roky a pravdepodobnost uspechu u nas bola na minime, cista nahoda. Aj teraz sa bojim dalsiej kontroly a zaroven sa tesim co uvidim.

Telenor ja som tiež mala len jednu čiarku výraznú druhá skoro nič a o týždeň neskôr už bola výrazná ale ty už by si mala mať výrazne ja som mala posledný cez veľkú noc ale skôr ako 6az7tyzden ti neukáže sono