icon

Špinenie namiesto menštruácie

bublina39
16. máj 2014

ahojte babenky 😉 ma niektora z vas skusenost so spinenim namiesto mensktruacie?? 😒 šoinenie prislo nacas prave vtedy ded mala prist menstruacia,,,, 😖 to spinenie trvalo dva dni nebolo toho vela bolo to malo a bolo to hnede,,,dufam ze mi aspon niektora z vas poradi ,, 😖 nieje to nic vazne??

matrina234
21. mar 2015

Ahojte zeny 🙂 aj ja mam mesto mrvhy teraz tri dni spinenie a dnes som mala aj krv ale iba ked som sa utrela a strasne bolesti v podbrusku.. :(

sonina66
22. mar 2015

Ahojte babenky potrebovala by som radu :-/ menstruaciu mam vzdy pekne na cas a vzdy je v poriadku pred mesiacom som mala pauzu a nebrala som na mesiac antikoncepciu menstruacia bola v poriadku a potom som znova zacala brat antikoncepciu a od piatku mam 7dnovu pauzu v stredu som uz zacala spinit tak som myslela ze mi uz zacina menstruacia ale nic uz je nedela a stale len spinenie cim to moze byt ? Testy som si robila uz dva ale boli negativne :-/ dakujem za kazdu radu

red_cat
23. apr 2015

Zdravym zienky, chcem sa spytat tie ktore ste boli tehotne a mali ste miesto ms spinenie, prislo aj s bolestami ako by ste mali ms? Brusko, krize a pod...? mne ms meska uz 8 dni 😠 a dnes prislo spinenie take svetlo hnede a bolesti v podbrusku...ale staale cakam a nie a nie prepuknut do ms, skor mam pocit ze to prestava

aanetkaa1
9. aug 2015

ahojte baby, mam dostať ms ,ale na miesto toho mam len take hnede špinenie, ale len ked sa utriem...chcem sa spýtať tie ktore ste boli tehu ,ked ste špinili ako dlho to trvalo.. a či aj viac ako len,ked ste sa utreli? bojim sa , že ked už bude toho viac, že zasa z toho nič nebude...

etelka1989
18. okt 2015

Ahoj mam otazocku menzes mi mal prist 13.10 ,ale na miesto menzesu sa mi spustil vytok a trva az do dnes zo zaciatku bol slabo hnedy a dnes bol strasne tmavy,vytoky mavam pred menzesom ale taketo nie. S priatelom som mala sex minuly mesiac aj chraneny aj nechrany,ale on si dava pozor.dakujem za odpovede

sibalka21
18. okt 2015

@etelka1989 tak to ber ako menstuaciu, tehotna pravepodobne niesi

katyt
18. okt 2015

Ja keď som bola tehotná, tak som mala vždy tmavo hnedý výtok, teda také špinenie namiesto menštruácie, trval asi tak dva až tri dni a potom to prešlo. Ak Ti do pár dní nepríde menzes, tak si skús urobiť test, môžeš byť tehotná. 🙂

etelka1989
19. okt 2015

No este mi to nepreslo a ked som si menila tanpon tak som mal aj hnedy vytok ale aj menzes

katyt
19. okt 2015

@etelka1989 ak máš na tampóne čerstvú krv, tak to je menzes a tehotná byť nemôžeš, len ak by to bol hnedý výtok, ale to by si asi nepotrebovala tampón.

katuuskaa
2. nov 2015

Ahojte dievcata, prism vas o radu. namiesto menstrucie som dostala spinenie tmave. pouzivam antikoncepciu a s partnerom si davame pozor. Neviete mi poradit co by to mohlo byt? po 2 dnoch to prestalo ale menses sa nedostavil. robila som si dnes na obed aj tehu test a vysiel negativne. Mam si urobit este jeden tehu test?

pukyno
7. nov 2015

Dobri den dufam ,ze mi niekto poradi mam problem 4 mesiace som nemala menstruaciu stava sa ze mi nechodi pravidelne.No v cera mi zacali hnede teda tmave vytoky a neviem co stym pred mesiacom som si robila test ale bol negativny a moja gynekologycka to nejako neriesi moze to byt nieco vazne?Mavam obcasne bolesti v podbrusku za kazdu radau dakujem .

evittam
7. nov 2015

@pukyno No tak v prvom rade zmeň gynekológa......Akože to nerieši?! Môže to byť všeličo a tu ti určite nikto neporadí, nie sme všetci lekári a ak aj tu nejakí sú a aj keby si sem dala fotku, tak na čele to napísané nemáš, bohužiaľ. 😉

katrin21
7. nov 2015

@pukyno treba ti spravit hormonalny profil, mozes mat PCO,alebo hocico ine... proste hormonalny problem.. ak to lekarka neriesi, tak ju vymen.. normalne to nie je.

vajicko0210
23. júl 2016
filipa5
8. feb 2017

Ahojte baby, pridavam sa do spolku a rovno s otazkou... dniky mi meskali tyzden a presne po tyzdni zacalo hnede spinenie, ktore po 2 dnoch preslo do slabsieho krvacania, ale ako menstruacia to nie je. S priatelom si nedavame pozor, ale ani sa nejako nesnazime. Skor davame volny priestor osudu 😊. Myslite, ze mozem byt tehu alebo len rozhadzany cyklus? Pred mesiacom som brala antibiotika, lebo som mala zapal mocovych ciest. Tak neviem, citam vase prispevky a snazim sa zorientovat co sa so mnou deje 🤔. Dakujem za kazdu odpoved, pekny dnik 🤗

matrina234
8. feb 2017

Mne sa toto stalo ked som mala antibiotika a zapal mocovych ciest dost zamiesa karty ked ma prist mrcha

filipa5
8. feb 2017

Dakujem za skusenost 😊

sibalka21
8. feb 2017

@filipa5 Skor by som to pripisovala tomu zapalu a antibiotikam, kedze je normalne, ze pri takychto antibiotikach ti nemusi MS prist vobec cely mesiac.... Sprav test, ale podla mna to bude len rozhadzany cyklus skrz lieky... Drzim palce

filipa5
8. feb 2017

Dakujem a myslite, ze by som si test mala urobit, az to "krvacanie" prestane slebo ma zmysel aj teraz?

lenka6309
27. feb 2017

Ahojte.poslednú menštruáciu som mala 31.1 začína mi vždy špinením.25.2 som mala dostať menštruáciu no dodnes nič ..a namiesto toho od 25.teho mi začalo iba špinenie,n toaletnom papieri po utretí niečo ako ,,ružový výtok,,bolesti nemám žiadne.Toho 25.ho som si robila aj tehu test bol negatívny.Máte niekto skúsenosť s týmto ,,výtokom,,mám počkať a urobiť ešte tehu test?

lenka23011992
13. mar 2017

Zienky uz vyse tyzdna mam hnede.spinenie...a hnedy vytok zo spinenim tak asi to.nazvem pred menstruaciuo 2-3dni,,tehotna nemozem byt ,noo aj menstruacia mesiac do zadu prisla s meskanim vlastne uz tak 2-3menstruacie do zadu s meskanim a hlavne take slabe alebo zacne slabo zosilneju a zas zo slabmu take kolisave?neviete poradit co by to mohko byt?pred dvoma mesiacmi som mala zapal hnis a bielkovibi v mlci mala som antiboyika preslo to je to ok...poradite co dalej???

sara0909
10. apr 2017

Ahojte 🙂 ja mam ten isty namiesto ocakavajucej menstruacie som mala 3 dni mierne spinenie, takmer nic, nebol mi potrebny ani tampon, len na toaletnom papieri som si vsimla trosku hnedeho vytoku... Brucho ma pobolieva ako v case menstruacie, uz preslo par dni od spinenia, ale ms doteraz neprisla. Okrem toho mam po sexe bolesti v podbrusku, tiez pripominajuce ms. O babätko sa snazime uz vyse dvoch rokov, len sa bojim, aby spinenie neznamenalo nieco vazne... Poradte prosim, dakujem 🙂

amalka421
17. jún 2017

Ahojte dievcata.Uz som zufala u sa neviem kde sa mam obratit a na koho. 8 maja som mala poslednu menstruaciu, neprisla mi ale mala som 29 maja take spinenie. Jednodnove.Potom to preslo a nic cely cas.5 aprila som mala dostat menstruaciu.Nedostala som iba od 29 aprila to jedno dnove spineni.Potom len sustavne bolesti.Pichanie v posve.A bolesti brucha.Robila som si test ale bol negativny.Potom som zasla za svojim GP doktorom a ona ma vysetrila.Vravela ze pride mensruacia.Ale nic sa neudialo Minuly tyzden som si v nedelu robila test a zas negativ.Tak este cakam.12 dni uz meska.A neviem na com som.Vcera a pred vcerom som mala zas take spinenie.Uz neviem co si mam o tom mysliet.Neviem ci to mam povazovat za menstruacny cyklus alebo nie.Brucho ma stale v kuse boli.Poradte mi kedy mam zas skusit test aby som si bola ista.Dakujem za hociaku radu.

matrina234
17. jún 2017

@amalka421 ja som mala podobne nieco .. stale len vytok a bola som vcera na vysetreni a dr mi povedala ze to je normalne pri tomto pocasi ze kazda druha ma takyto problem ... ale tak skus zajst poom za dr nech tu spravi komplet vysetrenia

amalka421
17. jún 2017

@matrina234 dakujem velmi pekne.Urobila my kompletne vysetrenie aj vyter my zobrala aj vysetrila zvnutra.Aj na krv som bola v utorok.Vysledky az na dalsi tyzden.Som zvedava.Lebo dnes zas mam spinenie.Ale tak akoze 3 tyzdne spinit rozne jeden a potom zas prestavka par dni a zas jeden den spinenie.Ved to ze ma to prekvapilo.Muz sa uz tesil ze som tehotna.Ale testy su negativne.Lebo som citala ze mozem spinit ked sa uhniezduje vajicko.Neviem.V utorok zajdem za GP doktorkou a som zvedava na vyslednky. Dakujem

drobcek2510
8. júl 2017

Ahoj dievčata
mam taky problem menzes som mala mat oficialne 2.7 ale 26.6 som mala zrazeninu a odvtedy spinim utorok som mala po utreni krv na papieri aj stredu a viac nic len spinenie uz 2 tt trpim silnymi migrenami a furt sa mi toci hlava je mi na odpadnutie prosim neviete co sa to deje s mojim telom dakujem

bambulenka1
29. dec 2017

ahojte ja us 4 dni spinim a som mala dostat menzes 23 a som nedostala boli ma pot bruskom a bojim sa

laura234
23. nov 2018

Baby meskal mi menzes 3 dní a Teraz mám také spinenie hnedo růžove test bol negativní má stim někdo skusenosti

kikuska1998
27. sep 2019

Dobrý večer ja mám podobný prípad. Dostala som menzes ale je to úplne iba spinenie slabe5.Ale robila som si test a vošiel negatívny. Tak neviem môžem byť TEHOTNA