icon

Špinenie namiesto menštruácie. Som tehotná?

cincila77
14. okt 2011

Dobry vecer, mam 20 rokov a je to prvykrat, co sa u mna vyskytlo nieco take. Stale mavam viacmenej pravidelnu menstruaciu, antikoncepciu nepouzivam. S priatelom si davame pozor, nechraneny sex mavame jedine 2-3 dni tesne po menstruacii. Tak to bolo aj pri poslednej menstruacii, no aj v tomto pripade si priatel dal pozor. Ked som teraz cakala menzes, namiesto toho asi tak v 26. den som dostala hnedy vytok, ktory trval asi tak 5-6 dni. Aj pocas tohto hnedeho vytoku sme mali sex, takisto nechraneny, no opatrny. Teraz uz 2.den mam klasicky biely vytok,ktory mam stale, cakala som ze pride menstruacia po tom hnedom vytoku, no nic. Chcem sa opytat, co to znamena a ake to moze mat dosledky, planujem ist k doktorovi, no chcela som sa najprv poradit takto. Zistila som, ze toto je jeden z prejavov mozneho tehotenstva, no toho sa prave obavam. Dakujem za vasu skoru odpoved.

aduskadoduskova
30. sep 2015

Caute babenky.
MS som mala dostat 16.9. Miesto nej uz dva tyzdne len slabo spinim. Zopar krat za den ma slabo pobolieva v podbrusku. Test som si robila pred troma dnami a bol negativny. Mali ste niektora podobny problem? Dik

adka_pajerska
30. sep 2015

@aduskadoduskova ano nechcem ta plasit ale mala som cystu :(

sibalka21
30. sep 2015

@aduskadoduskova tehu to nebude, chod k lekarovi, asi cysta

aduskadoduskova
30. sep 2015

...uz sa mi to na jar raz stalo. Po dvoch tyzdnoch prisla silna MS.
Bolia ma prsia. Sem tam kde tu slabo pichne v brusku. Sem tam slabucka bolest podobna tej menstruacnej ale ovela slabsia. A stale nic?????

aduskadoduskova
30. sep 2015

A v lete mi zase museli hormonmi MS zastavovat co nechcela sama prestat???

misulikes
7. nov 2015

@olgaolivia ahoj, a ked si mala len hnedy vytok, aj si citila bolesti trosku ako keby uz mal prist menzes?

olgaolivia
7. nov 2015

@misulikes áno samozrejme

diankadida62
1. dec 2015

Dobrý večer . Chcela som sa opýtat že prečo podla vás mi ide hnedý výtok už 7 den a menštrúácia mi vždy mešká . Teraz mi mešká už 4 mesiac žiadna krv iba výtok .

catca25
1. dec 2015

@diankadida62 može to byť aj hormonalna porucha...po štvormesačnom meškani by som už dáávno bola u gynekologičky

diankadida62
2. dec 2015

@catca25 dakujem ti ale u gynekologa už som bola a predpísal mi antikontcepciu ale nechápem prečo ten hnedý výtok ☹

catca25
2. dec 2015

@diankadida62 aj ja ju beriem kvoli tomu.. raz som mala menštruaciu extremne silnu a raz neprišla ani po dvoch mesiacoch a potom cely dalši mesiac špinenie a špinenie.. ono ked je hormonalna porucha telo zvykne takto blbnuť, a potom aj možeš špiniť z antikoncepcie, predsa len, je to dávka hormonov do tela... mne doktorka povedala že do troch mesiacov by sa to malo upraviť, postupne. Kolko ju berieš?

diankadida62
3. dec 2015

už 8 mesiac

catca25
4. dec 2015

@diankadida62 tak mohlo aj niečo zblbnuť v tele... šla by som predsa na tu kontrolu, čo na to lekar povie.

diankadida62
5. dec 2015

@catca25 dakujemm ti a určite pôjdem

catca25
5. dec 2015

@diankadida62 nie je začo 🙂

anaviky
21. dec 2015

Caute ja mam taku otazocku... som necele dva roky po porode a este som nemala menzes,kojit som prestala pred cca mesiacoma beriem tabletky-azaliu... vcera som zala mat taky hnedkasty vytok ale uplne,ze minimum... moze to byt zacinajuci menzes ci??? je bez zapachu, dakujem vam

lusynka4444
26. dec 2015

Ahojte dievcata....viete mi poradit? Vcera som mala pohlavny styk a dnes poobede som zacala spinit...pricom ms mi ma prist az za 8 dni....a beriem aj duphaston na vyvolanie a zatial mi vzdy prisla presne...tak nepoznam dovod spinenia? Stalo sa vam nieco podobne?

ruzenazdrata
11. jan 2016

Ahojki chem sa s pitat ze co znamena ze ked so mala menstruaciji 21.12.3015 dva dni a mala som mat 5dni a robila som si tehotenski test a ukazalo jedna ciarka a bolia ma prsia

ruzenazdrata
11. jan 2016
majulino
11. jan 2016

@lusynka4444 ano pri divokom sexe

lusynka4444
11. jan 2016

@majulino lenze zo spinenia to bolo 3 dnove krvacanie a od vtedy som este ms nedostala :/

majulino
11. jan 2016

@lusynka4444 jaj prepac datum som prehliadla ze december

lusynka4444
11. jan 2016

@majulino nemas skusenost ak krvacas mimo cyklu a beries duphaston ci MS pride potom normalne? Alebo to krvacanie bez bolesti mam brat ako MS? Ja som z toho na hlavu uz ;) zajtra idem k doktorke ale to cakanie 🙂

mily7
11. jan 2016

@cincila77 prepáč ak sa obavas tehotenstva tak nemaj nechraneny styk. Ja sa obávam že je to tehotenstvo v tvojom prípade.

ruzenazdrata
11. jan 2016

Ahojki chem sa s pitat ze co znamena ze ked so mala menstruaciji 21.12.3015 dva dni a mala som mat 5dni a robila som si tehotenski test aukazalo jedna ciarka a bolia ma prsia

majulino
11. jan 2016

@ruzenazdrata no test neoklames a ze ta bolia prsia neznamena ze musis byt hned tehotna aj moju 16 rocnu neter bolia aiba jej rastu. 😉 v kazdom pripade nepises kedy si si robila test mozes ho zopakovat alebo ist na gyndu 🙂

ruzenazdrata
11. jan 2016

ahojki hcem sa s pitat ze som dostala menstruaciju21.12.2015 a mala som dva dni prvi den som mala zlabi druhi den som mala silny a mala som mat ptavidelne 5dni dnes som robila tehotenski test a ukazalo mi jedna ciarka 11.1.2016 neviem co to znamena

ruzenazdrata
11. jan 2016

11.1.2016 som robila ale mezitim co som mala tak vies ako to ide ma manzela a vies co vies mam cerku a toje uz 5rokov co neviem nic o tehotenstvo

ruzenazdrata
11. jan 2016

Poradtemi ako citim ze csom tehotna alebo mie

ruzenazdrata
11. jan 2016

Mozem bit tehitna po piatih rokov ja nieviem