Stačí ísť na potvrdenie tehotenstva až v 9. týždni?
Ahojte žienky, poslednú menštruáciu som mala od 8. 1., mám pozitívny tehotenský test a objednala som sa k lekárke až 10. 3., čo by nal byť 9 tt. Vidím veľa príspevkov, že chodia už oveľa skôr ženy a potom zas opäť o dva týždne, aby bolo už srdiečko vidieť. Nebude vadiť, ak pôjdem rovno až takto neskôr? Ďakujem 🙂
Ja som bola v 1x v 9tt+3
Mne vzdy dali termin koncom 1. trimestra.
Je teraz moderné chodiť tak 5 minút po oplodnení,chceš byť iná?😉
Ale tak budeš ako my všetky za socíku,kedy sa išlo v treťom resp. aj po treťom mesiaci a v pohode.Ak bol problém,tak samozrejme skôr,to je jasné.
Ak nemas nejaky problem ako napriklad zlu zrazanlivost krvi ktora by vyzadovala lieky tak ti uplne stacibist v 9tt ;)
Pri prvej som bola v 10tt+4 🙂
@janinah sú aj iné problémy prečo ženy chodia skôr.. ja som musela ísť preto že som mala po PN nastúpiť do roboty a vyšiel mi na konci mesiaca pozitívny test tak som išla na krv.. iné ženy chodia skrz potratov aby sa predišlo ďalším takže netreba hneď súdiť....
v pohode...
pri treťom tehu som sa dotrepala v 15 tt
bolo to menšie prekvapko... 🙄
Ja som tiez bola po 8. tyzdni, naschval, aby uz bolo nieco dobre vidiet.
@janinah to, ze to tak bolo za sociku, nemusi znamenat, ze to tak ma byt stale... ved ani my sme nevychovavali podla vsetkych tych perliciek v knihe Nase dieta ako nase mamy... spominam si, ze v tom nasom vydani dokonca bolo nieco v tom zmysle, ze tehotenstvo sa neda potvrdit az dakedy v 4? mesiaci... nespominam si presne. Odvtedy pokrocila doba a teraz sa vedia problemy skor odchytit. Ale teda musi byt na tom usg daco vidno.
Ja som išla skôr už okolo 6tt aj keď som si na srdiečko musela počkať som za to rada lebo lekár zistil nie najmenší hematon a rovno nasadil lieky. Takto som o ňom nemusela doteraz vedieť a ktovie ako by to mohlo dopadnúť..🙂
Ja som bola tiež 1x v 9tt a potom ma objednala až na odbery a rovno mi dala knižku 🙂načo zbytočne chodiť skoro

Nebude. Ja som bola az po 10tt.