icon

Strach z tehotenstva po menštruácii

megan162
12. nov 2015

Dobrý deň,
ešte budem mať za mesiac len 17 a s priateľom som skúsila mať prvý raz sex. Viem že to bolo nezodpovedné a už to nezopakujem, ale išlo o tzv prerušovaný pohlavný styk. Čítala som niekde že predejakulačná tekutina neobsahuje spermie atď., keď sa muž v ten deň ešte nespravil alebo po vymočení. Môj priateľ nemal ejakuláciu pár dní, tak sme to riskli, netrvalo to ani minútu. Stalo sa to týždeň pred očakávanou menštruáciou. Predtým som bola strese, ale prišla včas. Po nej sa mi nafúklo bruško a odvtedy som denno denne v strese, nechutí mi z toho jesť, bolí ma brucho (možno som si tak poškodila žalúdok). Od konca menštruácie ubehol necelý týždeň a pred dvoma dňami som si robila tehotenské testy, všetky vyšli negatívne. Stále som však v strese, objavil sa mi hnedkastý výtok. Ďalšiu menštruáciu mám dostať za 18 dní ale zrejme sa mi posunie z toho stresu (až sa trasiem keď si spomeniem na toto, myslím na to celý deň). Chcem ísť aj na gynekológiu (sama) ale neviem kedy, pretože chcem mať istotu a nie že mi lekár v bruchu ešte nič neobjaví (neviem ako sa počítajú dni kedy žena vlastne otehotnie atď.) Obmedzuje ma ten stres v mojich denno denných činnostiach a strašne sa bojím že som v tom (keďže som čítala že ženy sú tehotné aj cez menštruáciu a aj keď im testy vyšli negatívne).
Máte s podobným skúsenosť? Alebo názor? Ďakujem :(

bajana
12. nov 2015

Klud,nadych, vydych, tehotna na 99% nie si .... prerusovana suloz, tyzden pred MS = pravdepodobne neplodne dni, MS prisla, testy negativne...
To, co citis, je tvoja psychika....nech ti je to poucenim viac takto neexperimentovat 😉

alchemilkazltozelena
12. nov 2015

@bajana ahojky uz viete co cakate? 🙂

@megan162 netreba sexovat moja, na to mas este kopec casu, ach jaj, na co je to dobre v tak mladom veku, len problemy su z toho, ako sama vidis..

worker_falcon
12. nov 2015

len sa tras, len sa tras. a zober si z toho poučenie...

bobulazelena
12. nov 2015

Boze moj nebudte na nu take...podla mna toto kazda druha baba zazivala v jej veku. Poucit sa pouc a davajte pozor...ale ako pise bajana na 99% nie si. Nestresuj..

bajana
12. nov 2015

@alchemilkazltozelena ty si aka zlata, ze si pamatas 🙂 chlapca do paru 🙂 ale teda druhe tehu nic moc, mam vcestnu placentu, obcas krvacam, tak len nech vydrzime 2v1 aspon do januara...

sorry za spam

slniecko77
12. nov 2015

@bajana som na vas myslela, ze co to bude 😵 srdecne gratulujem a drzim paste nech vydrzite tak dlho ako mate a vsetko prebehne v poriadku 🙂

alchemilkazltozelena
12. nov 2015

@bajana meno vybrate? Drzkajte sa 🙂

beruska1108
13. nov 2015

Megan126 bud uplne kludna. Ked sa budes stresovat bude to len horsie.tehotna by si nemala byt je to malopravdepodobne.po mojom prvom sexe my kramy meskali skoro dva tyzdne a to este len bola panika.ale dostala som a vsetko bolo v poriadku.doporucujem pouzivat ochranu aby si sa takto nestresovala ci si tehotna alebo nie.

bubinko1506
13. nov 2015

@megan162 ahoj, klud - nadych, vydych. tehotna urcite nie si. cyklus mozes mat rozhodeny teraz z toho neustaleho stresu a v tvojom veku este nemusi byt uplne pravidelny. myslim, ze po prvom sexe asi kazda druha mala obavy, ze je tehotna 😀 len mala rada - prerusovany styk je velmi nespolahliva metoda ochrany, vyskusajte radsej prezervativ, na HAK si este mladucka.

janinah
5. jan 2020

Co tak nsjprv si poriafne nastudovat biologiu zeny a potom sa stresovat...nie si tehotna...

obraz1
28. nov 2023

Dobrý deň,
Mam 18 rokov a s priateľom som mala neočakávaný pohlavný styk, najprv sme sa bozkávali a potom došlo k tomu na začiatku som si neuvedomila co robí ale mal ho tam (vo vagine ). Nerobili sme to dlho len chvíľku kým som si zo uvedomila a potom som povedala ze to nechcem, nespravil sa do mňa až úplne na konci sám trvali to dlho kým sa spravil. Menštruáciu som dostala ale prvý deň som mala hrozne kŕče a bolo mi na vracanie neviem ci to môže byť aj zo stresu lebo prežívam hrozne obdobie teraz menzes mi skončil ale mam nafúknuté stále brucho a strašne sa bojím lebo ma sem tam pobolieva neviem ci to môže byť zo stresu alebo sa niečo somnou naozaj deje :( no pýtala som sa na to aj mojej tety a ona povedala ze je možné že žena môže byt tehotná aj počas Menštruácii prosím vás neviem co mam robiť hrozne sa bojím:( až mi je potom aj s toho zle