Stratený kondóm
Ahojte, ja som chcela iba vediet vas nazor.. spala som z mojim chlapcom a bolo to za tmy .. a chudak nevie kedy stratil kondom .. :( tak nevie kde to skončilo a ja tiez neviem.. uz som mala dostat.kramy uz 2dni mi meskaju .. :/ test som nerobila strasne sa bojim :/
@stellamaris aspoň vedia čo to je 😀
@namarie no vedia,ale nevedia ho pouzivat 😀 ked sa im stratil,fuuha 😀
@stellamaris možno netrafili veľkosť 😀
@stellamaris však toto, že nie na jazyk sa dáva 😀
No to máš tak: chalan sa chcel vysvihnut v drogerii a kúpil XL kondomy a oni mu stačili S , nemalo to podla mna na com držať 😅
@tinach pravdepodobne sa zkzol a ostal v nej...
Dufam, ze ho nestratil na dvore, lebo sa im podrhnu kacice 😀
Tie prázdniny by už mohli fakt skončiť 😠
Moooja a neostal ten kondom v tebe?lebo cierna diera ho asi tazko zhltla ked neviete kde sa chudacik zatulal. A v skole vam nepivedali co je escapelka?lebo by si mala po probleme
aj tak nechapem ako by mohol ostat v nej ale vsak dobre no neviem si to predstavit.... 😀 😀 😀 😀 😀 😀
Možno sa roztiekol ako kapsule na pranie vo vode...... aksi bola moc nadržaná😀 😀
@alzbetinocka a ja som sa uz takto dlho nezasmiala jak teraz na tvojom komentare 😀 😀 😀 😀 boze asi mi aj cvrklo..... 😀 😀 😀 😀
toto nevymyslíš 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂
@paloma20 tak rozpustit sa nerozpustil,to skor ho zodrali,vsak vieme aka je kvalita dnesnych vyrobkov 😉
@anatalia77 ale šak sú lenna jedno použitie...... hadám to nedrali ako gate😀
@paloma20 co my vieme 😀
@danielahamar 😀 mozno skusili aj na jazyk a nedalo sa 😀 😀
😀 😀 😀 😀
apropo
Keď som išol,išol , z nohavic mi vyšol
ručníček vyšívaný. Ľudia sa mi smiali,
že mám taký malý ručníček vyšívaný.
😀 😀 😀 😝
ak to skončilo na ulici v kondóme, to je ten lepší prípad🙂..ak mimo kondómu v tebe,..potom HUPS 😀
Boze zeny,to ste fakt take trdla??ona pise ze nevie kedy zmizol kondom akoze nevie kedy mu spadol z penisu a teda nevedia kde skoncili spermie ci v nej ci v kondome...zapnite aj mozog predtym nez tu zacnete pisat kravinya rehot sa z ludi
@mominka229 a kde sa to mali učiť? Na náboženstve? 🙂
@petulda333 v prvom rade drbnute reaqkcie moze vyvolat iba drbnuta otazka ... meskaju mi kramy, test som si nerobila, bojim sa, som tehotna? ... co jej ma kto poradit? moja, mozno si, mozno nie tehotna, mala si sa kuklnut do kondomu, ci tam nieco je, a mala si zobrat hned tabletku po, teraz sa len testni a nabuduce nekupujte XXL velkost. alebo co teraz - vsetky modre kobylky, vytiahneme nase krystalove gule a ideme vestit, kde skoncili sperrmie?
@petulda333 Aspon niekto sa jej zastane.
Boze, ja neznasam, aka je tu vacsina osadenstva straaasne vtipna a muuudra! To je neuveritelne, kolko vysmechu sa niektorym uboziackam dostane. Ano, niektore temy su dost hlupucke, ale nuz aj ista cast populacie je jednoduchsia, nemozu byt vsetci Einsteinovia. Aj trubky mozu mat problemy, nemusi to byt vsetko vymyslene len preto, aby vas tym provokovali. Ja neviem, ale ja zvycajne ked vidim temu, ktora sa mi zda byt blba, tak sa neobtazujem odpovedanim, maximalne si nieco pomyslim. Ale tu sa vzdy rozbehne sutaz o najvtipnejsiu odpoved, ktora nic neriesi, len ma dotycnu uboziacku zakopat co najhlbsie pod ciernu zem. Napr. tato-co vam urobila? No boze, tak je asi mlada, chlapec si blbo nasadil kondom, ten sklzol... je na tom nieco take nepredstavitelne? Skuste si predstavit jej strach a nie ju tu ponizovat, aj vy ste boli iste kedysi mlade a nie take "presiaknute mudrostou" ako teraz. A co ze je cerstvo registrovana? Ved pred pol rokom nemohla vediet, ze bud mat problem. Urcite uz lutuje, ze napisala.
@adrianko_o Moja, nic si z nich nerob. Ak si to este nespravila, urob si test. Co sa stalo, uz sa neodstane a je lepsie vediet, aby si sa mohla podla toho zariadit. Snad tehotna nie si, bola by to blba nahoda. Drzim palce, nech to dopadne co najlepsie a pri pripadnych nehodach v buducnosti cim skor pouzi Escapelle.
@ukulela To tu nie vzdy plati, ze drbnute reakcie vyvola len drbnuta otazka. Resp. miera pre posudzovanie drbnutosti je velmi subjektivna. Niektorym "kobylkam" by neuskodilo, keby boli proste empatickejsie a menej premudrene. Stacilo by odpovedat zhruba to, co si povedala, len bez zbytocneho sarkazmu. Mozno neocakavala vestecku odpoved, len trochu podpory.
@ukulela ale ako sa doneho mala kuknut ked im zmizol a oni nevedia kde???
@chikita0000 oni nevedia kde skoncili spermie....haloooo....nevedia kedy im sklzol kondom a preto nevedia ci sa urobil do nej alebo do kondomu
@petulda333 ciste technicky - ak kondom nasli, nasli v nom aj spermie. ak v nom ziadne neboli a bol prazdny, je jasne, kde spermie skoncili. a ak ho nenasli, tak bolo treba poprevracat matrace a pozriet za postel atd. ..
snad baba kramy dostala, alebo sa uz testovala - a poucila sa. v krizovej situacii existuje tabletka po a nie cakat 2 tyzdne a premyslat.
Kks ale toto je dost vazne podla vsetkeho ho nenasli a ak je v nej moze mat vazne komplikacie...takze rychlo k dr
JA SOM DOMA POZERAL, TAM NIE JE.
A kontroloval som aj ZA POSTEĽOU - ani tam som nenašiel.
Ale v skrini mám nejaké nepoužité. Ako vyzeral, vieš mi ho popísať ? 😉

@prasiatko30 😀 😀 aj policajti nech sa zasmeju 😀 jaj dnesna mladez,to je sila,aj po kondome musi patrat 😀