Stratený kondóm
Ahojte, ja som chcela iba vediet vas nazor.. spala som z mojim chlapcom a bolo to za tmy .. a chudak nevie kedy stratil kondom .. :( tak nevie kde to skončilo a ja tiez neviem.. uz som mala dostat.kramy uz 2dni mi meskaju .. :/ test som nerobila strasne sa bojim :/
@adrianko_o 😀 😀 😀 😀
ak vy neviete, kde skoncil kondom, ako to mozeme vediet my? 😀
a s akym problemom chces poradit? alebo co chces pocut? nerozumiem zadaniu 😅 ... ak chces vediet, ci mozes byt tehotna, tak ano, mozes
@adrianko_o kracal po ulici... 😀
@bajana asi sa chce len pochvalit 😉
@slecnamarplova 😀 😀 😀 a cim?
kedy končia prázdniny?!
tak druhy raz spite spolu za svetla a je po probleme....😀
To bude ešte nových tém.
Sledujete tu tvorivost pri zakladani novych tem? Vzdy vedia prekvapit... A to by uz clovek cakal, ze tu najhlupejsiu temu sme tu uz mali 😀 😀 😀 😀 Ale je ta nasa dnesna mladez kreativna a vynaliezava 😀
Predsa len sa nemohol niekde stratit !Mali ste ho skusit pohladat a pedsa to,ze ti meskaju este nemusi znamenat ,ze si v tom 🙂 Sprav si test a budes vediet 🙂 Drzim palce ;)
Zaujímavá téma 😀 stratený kondom
Aj si ho našla? Nabudúce - utekaj si kúpiť tabletku po!
možno ho stále nosíš v sebe 😉 😕
Na buduce by som navrhovala do kondomu vsit gps chip aby ste ho potom mohli lahsie lokalizovat - to je predsa logicke nie?
si si istá,že ho nemáš vnútri?
ako vyzeral ten kondóm? včera som dáky videla tak reku či to nie je on 😀
🙂 sa smejem , vidno že končia prázdniny a novo registrovaná , no moja bud ho máš stále v sebe, alebo partner žiadny nemal a možno mu spadol na zem len si to nevšimol 🙂
Fuuuu, tak toto by som nepodcenovala!!! Co ked je v tebe a rastie! Porodis malého durexacika a co potom?! Je sice pravda, ze ušetriš na osateni, ved okrem capice alebo slnecnych okuliarov nemusíš na neho kupovať nic, ale ruku na srdce: co mu povieš ked bude chcieť prvý bycikel alebo tablet? 😅
@adrianko_o a si si ista,ze ho pouzil?😉
Toto se mi najvác líbi " ...a chudak nevie kedy stratil kondom" 😀 😀 😀
Dyg to je poleno, nerozmýšlal pri tem kde se mu rozutekali zajace po záhrade...
"tak nevie kde to skončilo a ja tiez neviem.. " a ty si zas psála počas aktu do notbuku Bieberovi na Facebook správu aký je sladký, že nevíš, kdy to skončilo??? 😀
Nááá mne tu sekne jak se smeju, porád si tu aj poprdkávam od smíchu.
@slobodnabaculka jednoznacne nerozmyslal😄😄😄😄
Napi sa veeela vody on sa naplni a zistis ci ho mas v sebe,ci ti brucho narastie 😀 😀 😀
vy ste talpy 😀 kurnik ma zub bolí a sa tu teraz rehocem... inak som to prečítala partnerovi tak na mňa len kukal či to vážne 😀
Takto som sa uz dlho nenasmiala...
Narodi sa vam " BABY" a odrazu bude mat kupaciu ciapku 😀 😀 😀
@namarie
My sa v posteli rehoceme ako blazni.... 😀 😕
@alzbetinocka môj sa nerehoce, on vážne rozmýšľa ako sa to dá 😀
Ženy ja z vás odpadnem 😀
Ja by som este pockala a ked uplynie 48h nahlasila by som strateny kondom na policii s presnym opisom

@adrianko_o - test si proste musis spravit, pravda sa uz nezmeni, bud je zarobene alebo nie, ale je lepsie to vediet co najskor, aby ked si tehotna ides poriadne na kontroly k doktorovi a neohrozis zivot sebe a babatku (tehotenstvo moze byt aj mimomaternicove a podobne). Takze odvahu, kto zvladne sexovat, zvladne v drogerii ci lekarni kupit test.