icon

Stratený kondóm

adrianko_o
21. aug 2014

Ahojte, ja som chcela iba vediet vas nazor.. spala som z mojim chlapcom a bolo to za tmy .. a chudak nevie kedy stratil kondom .. :( tak nevie kde to skončilo a ja tiez neviem.. uz som mala dostat.kramy uz 2dni mi meskaju .. :/ test som nerobila strasne sa bojim :/

Strana
z3
mamulienka30
21. aug 2014

@adrianko_o - test si proste musis spravit, pravda sa uz nezmeni, bud je zarobene alebo nie, ale je lepsie to vediet co najskor, aby ked si tehotna ides poriadne na kontroly k doktorovi a neohrozis zivot sebe a babatku (tehotenstvo moze byt aj mimomaternicove a podobne). Takze odvahu, kto zvladne sexovat, zvladne v drogerii ci lekarni kupit test.

zuzka38
21. aug 2014

@adrianko_o 😀 😀 😀 😀

bajana
21. aug 2014

ak vy neviete, kde skoncil kondom, ako to mozeme vediet my? 😀
a s akym problemom chces poradit? alebo co chces pocut? nerozumiem zadaniu 😅 ... ak chces vediet, ci mozes byt tehotna, tak ano, mozes

maca_p
21. aug 2014

@adrianko_o kracal po ulici... 😀

slecnamarplova
21. aug 2014

@bajana asi sa chce len pochvalit 😉

bajana
21. aug 2014

@slecnamarplova 😀 😀 😀 a cim?

sy_13
21. aug 2014

kedy končia prázdniny?!

lejlla
21. aug 2014

tak druhy raz spite spolu za svetla a je po probleme....😀

mawka
21. aug 2014

@sy_13 este tyzden 😀

sono2
21. aug 2014

To bude ešte nových tém.

hermina_
21. aug 2014

Sledujete tu tvorivost pri zakladani novych tem? Vzdy vedia prekvapit... A to by uz clovek cakal, ze tu najhlupejsiu temu sme tu uz mali 😀 😀 😀 😀 Ale je ta nasa dnesna mladez kreativna a vynaliezava 😀

hejdy
21. aug 2014

Predsa len sa nemohol niekde stratit !Mali ste ho skusit pohladat a pedsa to,ze ti meskaju este nemusi znamenat ,ze si v tom 🙂 Sprav si test a budes vediet 🙂 Drzim palce ;)

natalianm
21. aug 2014

Zaujímavá téma 😀 stratený kondom

gladiola
21. aug 2014

Aj si ho našla? Nabudúce - utekaj si kúpiť tabletku po!

danielahamar
21. aug 2014

možno ho stále nosíš v sebe 😉 😕

prasiatko30
21. aug 2014

Na buduce by som navrhovala do kondomu vsit gps chip aby ste ho potom mohli lahsie lokalizovat - to je predsa logicke nie?

janinah
21. aug 2014

si si istá,že ho nemáš vnútri?

amadora
21. aug 2014

ako vyzeral ten kondóm? včera som dáky videla tak reku či to nie je on 😀

obcansr
21. aug 2014

🙂 sa smejem , vidno že končia prázdniny a novo registrovaná , no moja bud ho máš stále v sebe, alebo partner žiadny nemal a možno mu spadol na zem len si to nevšimol 🙂

tinach
21. aug 2014

Fuuuu, tak toto by som nepodcenovala!!! Co ked je v tebe a rastie! Porodis malého durexacika a co potom?! Je sice pravda, ze ušetriš na osateni, ved okrem capice alebo slnecnych okuliarov nemusíš na neho kupovať nic, ale ruku na srdce: co mu povieš ked bude chcieť prvý bycikel alebo tablet? 😅

veriiii
21. aug 2014

@adrianko_o a si si ista,ze ho pouzil?😉

slobodnabaculka
21. aug 2014

Toto se mi najvác líbi " ...a chudak nevie kedy stratil kondom" 😀 😀 😀
Dyg to je poleno, nerozmýšlal pri tem kde se mu rozutekali zajace po záhrade...

slobodnabaculka
21. aug 2014

"tak nevie kde to skončilo a ja tiez neviem.. " a ty si zas psála počas aktu do notbuku Bieberovi na Facebook správu aký je sladký, že nevíš, kdy to skončilo??? 😀
Nááá mne tu sekne jak se smeju, porád si tu aj poprdkávam od smíchu.

prasiatko30
21. aug 2014

@slobodnabaculka jednoznacne nerozmyslal😄😄😄😄

serpentino
21. aug 2014

Napi sa veeela vody on sa naplni a zistis ci ho mas v sebe,ci ti brucho narastie 😀 😀 😀

namarie
21. aug 2014

vy ste talpy 😀 kurnik ma zub bolí a sa tu teraz rehocem... inak som to prečítala partnerovi tak na mňa len kukal či to vážne 😀

alzbetinocka
21. aug 2014

Takto som sa uz dlho nenasmiala...
Narodi sa vam " BABY" a odrazu bude mat kupaciu ciapku 😀 😀 😀

alzbetinocka
21. aug 2014

@namarie
My sa v posteli rehoceme ako blazni.... 😀 😕

namarie
21. aug 2014

@alzbetinocka môj sa nerehoce, on vážne rozmýšľa ako sa to dá 😀

katuska1144
21. aug 2014

Ženy ja z vás odpadnem 😀

prasiatko30
21. aug 2014

Ja by som este pockala a ked uplynie 48h nahlasila by som strateny kondom na policii s presnym opisom

Strana
z3