Na dvoch to vyzerá ako duchovia ale dajte foto normálnu nie čiernobielu.
@helus888 na originale fotky to nie je vidno ako v realite, tak som znizila kontrast na tejto.
Niečo vidím na prvých 2 testoch
@helus888 ale to budu asi len kanaliky, nie pozitivne testy asi, vsak?
Nič tam nie je
@nikushik12345 ok, dakujem
Ahoj,ako dlho ti to mešká?mne osobne tieto testy neukázali nič v druhom prípade (v prvom slabučký duch), ale clear blue test mi ukázal hneď.chod si kúpiť ten 🙏 ak si tehu,tento test ti to ukáže lebo je najcitlivejší
Keď musíš pridať toľko kontrastu, aby tam bolo vidieť nejaký slabý tieň, nemyslím si, že pôjde o tehotenstvo
@monka105 ak je test robený zavčasu, cca 5-6 dní pred MS, tak môže byť, že sú takéto čiarky
To budu zrejme Kanálik, skus o 2-3dnk ak ti ms nedojde
Môj názor je, že ak do bludu treba upravovať fotky, aby tam možno bolo niečo vidno, tak tam určite nič nie je.
Testy sú negatívne, chápem, že zúfalo túžis tam vidieť dve čiarky, ale keď tam nie sú, tak skrátka tam nie su
A nijakým kontrastom bohužiaľ ich neprivolas.
@zuzanockamt mam cca 4 dni do ms. Tak skusim neskor otestovat.
@ivuskake ahoj, o 4 dni mam dostat ms, testovala som dnes preto, ze 3 dni po sebe mam menzesove bolesti bruska, co nemavam - az v den menzesu. Mozem byt 10 dni po ovulke. Skusim otestovat tym clearblue ak mi nepride menzes skor, lebo uz mam pocit, ze ich mam, ale stale nic.
@jaskolka tak to sa veľmi mýliš, 4 dni pred MS je to akurát na také čiarky...
@zuzanockamt veď tam nie sú nijake čiarky, čo z toho, že bude upravovať test do zblnnutia? A načo preboha robiť test 4 dní pred MS, a potom hľadať loviť, naháňať, a nakoniec plakať, lebo "MS prišla?" ok, zúfalá túžba je pochopiteľná, ale potom je 100x horšie zúfalstvo keď to (napriek uisteniam na MK, že určite tam je v xy úprave testu nejaká minipidi čiarka) nevyjde.
A toto sú úplne zle čitateľné navyše negatívne testy.
Ja ti verím, že je to ťažko, tiež som túžila po dieťati, veľa MA, vyšetrení a cojaviem čo ale toto som nikdy nerobila. Naozaj to nepíšu len tak, treba testovať až keď mešká. A upravovať fotky, kontrast a všeličo, ti nie je normálne. Zbytočne sa stresujes vyrábaš si sklamanie. Možno si ozaj tehotná len je proste skoro.
@jaskolka na tých testoch sa niečo črtá, ja som mala podobné, asi 5-6 dní pred MS a onedlho budem piecť tortu k 2.narodeninám. No ja som merala BT, takže som testovala na istotu.

Lepšia fotka? Trochu viac svetla by neuškodilo