Sú toto príznaky tehotenstva?
Ahojte baby , nedalo mi a musím sa popýtať . S priateľom sa už 4 mesiace snažíme o bábo . Tento mesiac som mala ovu cca okolo 9teho až 12teho . Snažili sme sa ozaj "odušu" 🙂 😀 už 14teho večer som si všimla , že ma strašne bolia prsia , čo mňa zvyknú tak 3 dni pred menzesom vždy ale toto bolo tak 11 dní pred preto ma to prekvapilo . Včera 17teho podvečer som začala mať pichľavé bolesti vaječníkov , až niekedy tlaky , trvajú až do teraz ( nieje to stále , iba to tak občas zabolí ale bruško mám celkovo citlivé ) . od včera ma taktiež strašne bolí chrbát čo je u mňa nezvyčajné , dnes som si všimla že som maximálne smädná a už tri dni mám teplotu 37 až 37,3 a to aj ráno po zobudení , čo nemávam ani pri chorobe , a som si na 100% istá že chorá niesom . Menzes mám dostať presne o týždeň . Môžem byť tehu alebo sa mi len bláznia hormóny ? 😒 🙂
@adulienka92 aj ja som práve začala krvácať 😢 😢 ale divne , len také tmavo hnedé a nie silné a to mne celý život príde vždy MS silným krvácaním (červenou krvou ) nechápem už baby ☹ a MS som mala dostať až zajtra , dnes som 27DC len a mám 28dňový ako hodinky ... čo si o tom myslíte ? už som uplne zmetená moje telo si robí čo chce a ja mu nerozumiiem 😖
a aj gebuľa sa mi točí hrozne 😀
@liannaa jasne že mala..vobec som neverila že som tehotna..aj križe ma boleli,asi aj adviny a unavena som bola ako kon...a dieta sme neplanovali ...jedine čo bolo ine boli zvačšene prsia,horučava z nich doslova salala a modre žily vystupene na nich..a teplota...som si myslela že na mna niečo lezie 😀
@liannaa presne si to vystihla, bud v klude, tvoje telo vie co robi, a nastastie to robi bez nasho vedomia a kontroly, lebo keby sme do toho kafraly a obcas na nieco pozabudli, nebolo by to dobre. To " moje telo si so mnou robi, co chce" to bolo akoby motto aj mojich tehotenstiev a sestonedelia. Super, to sa neda inac prezivat, len stale ta nervozita, strach a radost z toho, co sa to vlastne deje. Clovek doteraz len velmi chcel a myslel si, ze vie vsetko o vztahoch, o detoch, o sebe a teraz odrazu ako ked sa poprvykrat postavis na korcule so zaviazanymi ocami, nevies nic, len samá neistota. 🙂 ale aj tak krásne obdobie.
Dievcata moj chlap to zobral katastrofalne. :( posiela ma na potrat a ze ked si necham tak mu najviac ublizim .. Ja som uz raz tehotna bola ale v 4 mes diagnostikovali downow syndrom plodu tak som sla na zakrok . A teraz toto :( neviem co mam robit prosim poradte mi :( on ma 30 rokov strechu nad hlavou .. Ja nechaoem co viac mu treba . Podla mna smuti za byvalou a chcel by sa k nej vratit . A preto ma posiela na interupciu :( ked sme si z toho robili srandu ze co keby som bola tehotna tak mal iny postoj k tomu aky ho ma ked naozaj som :(
@nikolpipi moja ... to je strašný idiot (nechcem sa škaredšie vyjadriť) a taký chlap čo povie toto ti nestojí za to ani žiadnej inej žene ! ten si nezaslúži ani teba , ani bábetko ! na potrat určite nechod , podľa mňa je to ako zabiť dieťa , ktoré je už na svete , nieje v tom rozdiel ... Strašne ma to mrzí že sa takto zachoval je to hajzel ☹ ☹
@nikolpipi možno bol šokovaný .... nechala by som ho s toho vytriezviet....
Neviem preco by si mu tym mala ublizit...ak by si si ho nechala..
No ak smuti za byvalou....tak naco trapy in teba :-/
bez ohladu na nho byt tebou asi pockam na testy ci je babo zdrave,... a to kvolivtomu....ze si bola dlhorocna snazilka a potom postihnute babo.....
Ak by si to teraz riesila interupciou - a bolo by zdrave.... tak neviem ci by si sa tym viac neohrozila.... vzhladom na to ze ani kyret nie je najbezpecnejsi...
Ale tak ako reagoval.on tak reaguje asi mnoho muzov.... neprikladaj tomu vahu....a hlavne nekonaj na rychlo .... si asi v 5 tt a do 12 tt "casu dost"
Som proti interupcii...no mat dieta sama...to tiez nieje boh vie co ☹
riadne si ti premysli - a asi sa s nim na chvylku odluc..,.☹ lebo ak si rozmysli nazor... tak nech to je hlavne kvoli tebe !.a nie babätku :-I
😢 čas do 12teho tyždna..ved duša sa tvori už v prvy den..
@misaha ked chces komentovat...napís rovno mne .. ja sa nenahnevam 🙂
Ja sama velmi tuzim z muzom po dietatku a ver mi.. pre nás by to bol priam zazrak ...
No nemozem na základe mojho postoju posudzovat situaciu druhých ....
Napísala som to tak preto ... aby si to nechali v hlavach odlezat .. ,predsa len aj pre nu to musi byt tazke ...nevie co dalej .... nepoznás jej financnu ci bytovu otazku .. nevies ci by to zvladla aj keby bolo nedajboze postihnute ☹
Treba to riešit s chladnou hlavou a nie horlivo
Baby ja som toho názoru , že nech je situácia akákoľvek , zabiť dieťa neprichádza do úvahy ... je to najhoršie rozhodnutie ... Ked to dieťa už vzniklo už je to nový život nový osud a keby sa malo narodiť aj pod mostom má šancu žiť a prežiť život ako sa ono samo rozhodne .. Neviem , ja som vyrastala tiež sama z matokou a od malička s vážnymi zdravotnými problémami a moja matka to zvládla , aj ked sme žili vždy skromne nikdy som nepocítila že mi niečo chýba a určite keby sa ma niekto spýtal tak som radšej, že žijem aj ked nie v dokonalej rodine a nebola som zdravá akoby mala rozhodnúť za mňa a neexistovala by som , aj ked to stálo moju matku to že obetovala svoj život a štastie za mňa a robila všetko vždy len pre mňa ... to je môj názor babule
@nikolpipi No mna by to poriadne nastvalo. Fakt, taky amok by som chytila, ze by mohol byt rad, ak zivy sa dostane z domu. Akoze nevedel, co robi? Svoje a vase dieta chce dat zabit? Nech ta o to pisomne poziada, aby si mala dokaz, ze to mysli vazne. Ak to povazuje za velike ublizenie, ze mu vynosis a porodis potomka, tak ho posli kade lahsie. Este ho nikto kuchynskym naradim nenahanal? Tak jemu bude ublizene... Neskutocné volaco. 😖
@liannaa u mňa je to jasná mrcha a prišla dokonca úplne načas 🙂 vybavila som sa alchemilkou,ovu a tehu testom a začneme odznova :D
Dievcata keby to bolo take jednoduche mam 23 rokov skoncene gymnazium reakciu nasich na slobodnu matku si neviem ani len predstavit . A zit z 220 e materskej sama s dietatom . Nieje ziadna vyhra 😢 vobec neviem ako sa mam zachovat ale asi necham mu to v hlave ulezat moznomsa uvedomi a ked uvidi ako to male vo mne rastie tak dostane rozum .:-/
On je jtazka povaha blizenca 😢 tazko snim
@pilar na tom spodnom sa mi niečo zdá 🙂
Ja nic nevidim.
@adulienka92 no mne práve tiež na spodnom :D
@pilar možno sme slepé obidve :D alebo začne tmavnúť 🙂

@simusska je to tam !.🙂 gratulujem 🙂