Sú toto príznaky tehotenstva?
Ahojte baby , nedalo mi a musím sa popýtať . S priateľom sa už 4 mesiace snažíme o bábo . Tento mesiac som mala ovu cca okolo 9teho až 12teho . Snažili sme sa ozaj "odušu" 🙂 😀 už 14teho večer som si všimla , že ma strašne bolia prsia , čo mňa zvyknú tak 3 dni pred menzesom vždy ale toto bolo tak 11 dní pred preto ma to prekvapilo . Včera 17teho podvečer som začala mať pichľavé bolesti vaječníkov , až niekedy tlaky , trvajú až do teraz ( nieje to stále , iba to tak občas zabolí ale bruško mám celkovo citlivé ) . od včera ma taktiež strašne bolí chrbát čo je u mňa nezvyčajné , dnes som si všimla že som maximálne smädná a už tri dni mám teplotu 37 až 37,3 a to aj ráno po zobudení , čo nemávam ani pri chorobe , a som si na 100% istá že chorá niesom . Menzes mám dostať presne o týždeň . Môžem byť tehu alebo sa mi len bláznia hormóny ? 😒 🙂
@ivca88 Ivca, citala som celu diskusiu, lebo my sa snazime o druhe a tiez mi uz troska hrabe zo sledovania sa 😀 A zase nemam 24, volaco som o snazeni a zaciatkoch tehu prestudovala (nie na MK), tak viem, ze clovek si pred 14 DPO 90% priznakov vymyslí... Proste tvoje komentare su take spravnacke, zenska co si drzi pozitivnu mysel. Ale aj tak, prajem skore zdielanie // 😉
@nikolpipi držím palce,aby si sa správne rozhodla,moja dcéra otehotnela pred rokom,mala 20 r.,bola v posl.ročníku strednej.Rozhodla sa pre bábo,nijako som jej do toho nekecala.Povedala som jej akurát pre a proti oboch riešení.Jej vzťah s priateľom bol na začiatku,netušila som,ako to s nimi bude ďalej.Ale jedno mi bolo jasné,že svojej dcére pomôžem vo všetkom,v čom budem môcť.Mám 4 mes.vnúčika a je to moja láska najväčšia...neskutočne si to ako babka užívam,bývajú ešte s nami,je to super,že mám malého doma.Ich vzťah je ok,všetko sa vyriešilo.Píšem to preto,lebo si spomenula rodičov,ako to oni budú vnímať....
Ale ako počítam mala by si byt 24-25 dpo :-/ ... to by si uz mala mat okolo 1000
Pondelok mi brali a o 24 hod .. 7.2. Sme to podla mna splodili som si ista .. A 15.-16.2. Som mala dostat a nedostala som robila som si test a bol pozitivny . V ktorom mozem byt tyzdni ?
@nikolpipi kedy si mala prvy den posledneho menka? bez ohladu na datum splodenia sa to pocita odvtedy http://najmama.aktuality.sk/vypocet-terminu-por...
lebo menzes si mala dostat 15.2 = 14 dpo ... a dnes je 25.2 = plus 10.... cize 25 dpo...to by malo byt vidno aj na sone,... odhadom 5 tt.....
No ak pises ze ste splodili 7.2 tak si musela mat posunutu ovulaciu....
ak ste ozaj splodili 7.2 tak to vychadza 18 dpo = ako keby za normalnych okolnosti menzes meskal 4 dni ....a k tomu by aj ten pocet hcg sedel.... cize tam netreba paniku.... treba to odsledovat
@pilar ja som sa chodila pozerať na moju ,,kúzelnú paličku" každú hodinu :D až som ju večer vyhodila do koša (jasné,že som nemala nič) a ráno mi prišla mrcha :D takže som sa utvrdila v tom,že to mám za to,že som si robila test predtým :D tento mesiac mám plán jasný,kúpila som alchemilku,ovu testy a jediný tehu test,záruku majú chvalabohu dva roky :D času dosť
@adulienka92 ja tuto noc strasne bolesti a dostala som. Meškanie malo zjavne iny dovod 😖
@pilar to mi je ľúto :( ja mám dneska 3 deň ( konečne ) mne meškala len tak posledné dva mesiace t.j. december a január po 6 dní ....nechápem prečo :( a tiež neskutočné bolesti
@pilar sme skoro narovnako 🙂 ku koncu tohto mesiaca očakávam od teba infoooo 🙂 budem sa strašne tešiť 🙂
No a dievcata vobec neviem co je s otcom mojho dietata ... Ignoruje moje spravy telefonaty zachoval sa klobuk dole 😩
@nikolpipi tak toto som nečakala,že urobí :( čítala som správy predtým,myslela som,že sa spamätá
@nikolpipi pozri, je to tazka situacia. ale hlavne pokoj. aj mas blizku dusu, ktora pozna teba aj jeho, zver sa jej. potrebujes, aby ta niekto aspon objal, pripadne sa aj vyplakat. ulavi sa ti. a potom s chladnejsou hlavou pocuvat, co ti vravi srdce, ci si dietatko nechas. A otec? Ak je taky druk, drz sa od neho, ten by ti v zivote nic dobre nepriniesol. A inak, nema kam ujst, zodpovednost ma aj tak, zbavit otcovstva ho moze len sud na zaklade testov DNA
@liannaa uz si testikovala?????
@adulienka92 ahojki 🙂 nie nie , zatial mám taký hnedý výtok ( niečo ako slabá MS) a úplne som sa na to všetko prestala orientovať a siliť , už som aj včera bola pred lekárňou ale povedala som si , že kašlem na to , že nech je ako je 🙂 počkám kým tie výtoky prejdú a v pondelok skočím rovno na gyndu a uvidím 😉 😉 ... úplne sa snažím uvolniť sa , neriešiť , príroda vie čo robí , tým že budem stresovať , pozorovať sa a vkuse testovať aj tak neovplyvním či budem tehu 😠 🙂 dala som na tvoje rady @ivca88 😀 ... ale zatiaľ mám prsia stále boľavé a na nich modré žilky tak uvidíme 😝
@liannaa myslim ze to je kvoli tej psychike.... bezne to citam a cidim u snaziliek v prvych cykloch..,.,
Vies len je podla mna zbytocbe bezat na krv... i ked je mozne ze sa vam podary v prvych mesiacoch.... no nemozes behat na krv kazdy cyklus 😉 .... sprav si test,,,. Ak bude negativny,.tak ti garantujem ze do dna sa ti rozbehne menzes 😀
a na snazilkovanie ti dr odporuci max femibion 800 -> kyselina listova 😉

@adulienka92 ale niekedy to vidím, niekedy nie 😀 keby to tam bolo, tak by to tam proste bolo stále. Je mi uz smiesno zo seba 😅